kım se var mı
nette gece gece
bu cuma mahalli drag yapacagiz beyler hazirlanin
darg mı yok abii ben almayayımizlemeye gelirim
viper dostum kimle yapçan dragı???ben bu hafta maalesef yokumm.benim yerime imza atın yoklama defterinee...
ben de yokum bu hafta bursaya gidicem ii eglen meler size
kocaeli mt nerdesiniz yaa kaç günden beri kiimse bişi yazmamışş.len dua edin kandil bugünn yoksa ben hepsinize bi yazı döşerdimm emmeeeee neysee anladınız siz onuu..........
harbiden hee kimseden ses yok nerelere gömüldünüz yahuu kocaeli mt sezonu erken kapatmaya niyetlisiniz galiba daha vakit var üleyyn
ben evdeyim yaw
bu arada ise basladik ve bomba hsonu nobetteyiz,cuma yokum millet hehe 7-8-9 eylul bulusalim acikogretim sinavlarinda
herkesin gozlerinden optim.
Arkadaşlar bu kadar gebzede oturan arkadaşlarımız var madem bizlerde toplanıp buluşalım derim. Bende Gebzedeyim güzeller mahallesinde oturuyorum.
seyittekirdag@hotmail.com
Saygılarımla
Seyit TEKİRDAĞ
viper ne senin askerliğin biterrr nede richy nin abazalığıı......
e emre yalanmı dostummrichy nerdeyse ağaçlara trmancak yanımızda hatta duyduğuma göre cross motor alcakmışş bilmem anlayabildinmii daha rahat trmanırmışşmışşş..
olm nedir bu çocuğun senden çektiği. yazık günah yapma.
richy, kafana takma dostum sen, geç olsun temiz olsun ;)
son gülen iyi gülermiş. bu mümin evlensinde görecez onu ))
hahahhaayyy ewde kalmışş arkadaşlar yorumm yapmış hakkımda yaww..ya ne demişler kedi ulaşamadığı ciğere ne dermişş anca MİYAAAWWWWWW dermişş hehehhh
mümin olm meydanı boş buldun sallamışın yine bi dahakine sakallı gelicem yanına muhabbetin işe yarasın biraz
==============================
==============================
oo richyy gel bakalımm..ne demişlerr??hacıdan hocadan karanlık geceden herzaman korkçakmışsınn ne çıkçaği belli olmazmışş..senden de hacı olursa korkarım wallaa....
arkadaşlar sizden bi yardım isticem kocaelide eniştemlerin evi var durumları çok sıkışık satmaz zorundalar hemde hemen eger ilgilenen arkadaşlar olursa lütfen http://emlak.milliyet.com.tr/Ilan.aspx?IlanNo=544017
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)