Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kocaeli - MT]

REKLAM ALANI
    erdem_cengiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr600f 5i
    nokta atışı yaptın burak ağzına
    sağlık
    siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı MBHoro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayirdir abi gecmis olsun.

Biz ofisteki arkadaslarla toplu hamam isine inaniyoruz kocaeli mt yede lazim
    Burak hocam siz gelince bir hamam turu da düzenleriz

Motosikleti
    cbr600f 5i
    burak bol bol foto istiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

kocaeli ve sakarya daki sevgili dostlar. ramazanda güzel bi iftara ne dersiniz. Müslümana ve Türke yakışır gibi bir ve beraber.

Motosikleti
    CBR 250R
    Koceli merkezdeki servislere hiç giden yok sanırım,
    şişman motor,ustalar motor, özen motor, murad motor, bu servisleri kullanan yok mu hiç, yahu sizin motorlar servise gitmiyormu kimseden sses yok

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    hakket herkes bir yerde ya,
    araba var, yaya değilim gelmesine gelirdim ama şirketteyim bu aralar hep.
    kısa süreliğine çıkar yine gelirim ben sıkıntı yok.

kürşat ışık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XVS 650 Dragstar
    Alıntı erdem_cengiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    millet kandiliniz mubarek olsun
    bizim bi dr.sert. bi dr.kürşat. bi kerem falan vardı nerde bunlar allah aşkına
    bu çarşamba olayına sıcak bakılmıyo demek.
    arkadaşlar kim gelicek isim yazsın bedava benzin yaktırmayın bize (zaten çok yakıyo)
    Erdem abi nöbetteyim ben yine..:(
    musait olamıyoruz ki bi türlü...
    gönüller sizinle ama..

Mustafa abi geçmiş olsun..
    Meğer hayat motorun üzerindeymiş..

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı Pursik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şişman motor,ustalar motor, özen motor, murad motor, bu servisleri kullanan yok mu hiç, yahu sizin motorlar servise gitmiyormu kimseden sses yok
    Valla oralara bi giden bi daha gitmiyor. Neden acaba?

Motosikleti
    Yamaha XVS 650 Dragstar
    ben bundan önceki motorum ( mondial 150 ZC ) ile bi kaç kere gitmek zorunda kalmıştım..şişman motor'a..Hiç mi hiç memnun kalmadım..her ne sorunla gittiysem ,açıp yenisi takmak lazım dediler, ve yaptılar..bazen 3 tane yeni parça değiştirip şikayetimin düzelmediğini biliyorum..
    gerçi şimdiki ustalar hep böyle yapıyor diyebilirsiniz belki ama, e arkadaş bari biraz esnaflık yap, tekel olmuş, tok esnaflık yapıyo..Daha uğramam diyorum..
    körfezde bitane gittiğim usta var, kafama bişey takılırsa ona gidiyorum...

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    ben şişman ve özen motora gittim. özen motorun sahibi akyazılı iyi bir abidir. paşa camii altında dükkanları. bi sıkıntı görmedim.
    ama şişmanın ustası ahmet abiyi tanıdığımdan ve pazar günüde çalıştıklarından şişmana gidiyorum. başları kalabalıktır.fiyatları yüksektir ama bugüne kadarda tüm sorunlarımı çözmüştür. başka servisede gideceğimi sanmam.
    örnek vereyim.. şişman motor ahmet abi, benim motora 1500kmde yağsız bırakıp yatak sardırınca motor yapmıştı. 3 saat gibi bir sürede krank piston değişip rektefe yaptı. ogün bugün 8000km dir hiçdurmadan kullanıyorum motoru. maşallah sıkıntı yok
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

blooower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni ronny 150 + cbr 600 f sport
    ya arkadaşlar işyerinde sabah vardiya geldi çay içip çıkcaz eve gelceğiz. arkadaş benim kupa bardağı (kücük bir su tankı kadar en az yarım litre) benim önüme koymuş bende farketmedim booom:
    hamam da tamam ama iyileşmem lazım bacağım ve göbüşimin birkısmı geciçi olarak hizmet dışı allaha şkür aile miraslarında birşey yok.
    bir haftaya kadar arabayla olmak şartıyla gelebilirim sanırım. mesela piknik yaparız et met. benim aletle malzemeleri taşırız . yaniii. bir fikir olursa ama motor biraz uzak bana en az iki üç hafta kusura bakmayın....

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    mrb koceli mt bi gün belirleyelim buluşalım akşam üstü yalnız yalovadan geleceğim için değirmen dere olursa iyi olur malum dönüş yolculuğu gece zor oluyor..
    -CBX250- bunu beğendi.

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı blooower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar işyerinde sabah vardiya geldi çay içip çıkcaz eve gelceğiz. arkadaş benim kupa bardağı (kücük bir su tankı kadar en az yarım litre) benim önüme koymuş bende farketmedim booom:
    hamam da tamam ama iyileşmem lazım bacağım ve göbüşimin birkısmı geciçi olarak hizmet dışı allaha şkür aile miraslarında birşey yok.
    bir haftaya kadar arabayla olmak şartıyla gelebilirim sanırım. mesela piknik yaparız et met. benim aletle malzemeleri taşırız . yaniii. bir fikir olursa ama motor biraz uzak bana en az iki üç hafta kusura bakmayın....
    Tekrar geçmiş olsun abicim. Dikkat et.

Dün zaten yalan oldu. O yağmurda buluşmak imkansızdı :D

blooower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni ronny 150 + cbr 600 f sport
    herkeze teşekkür ederim. bacağım iyileşsin. sakarya gurubunda bir arkadaş vardı. önce onlar bize gelcek. düşündüğüm yer çınarlı dere tabi sizler de fikirlerinizi söyleyin belli birşey yok olursa konuşuruz. sonra biz onlara iadei ziyarete gidecez. kocaeli mt olarak .
    sapanca da mangal başındaki arkadaşlan öyle konuşmuştuk ordaki arkadaşlarda sıcak bakmıştı
    . tabi imkan şartlar nasip olursa.
    fikirlerinizi yazın .....
    haydi etkinlikkkkkkk oleyyyy tarihte tazın .... size uygun sakaryadaki arkadaşlara sunalım ama dediğim gibi bana 1 hafta müsade enaz ana göre

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------

iftar işini çok güzel akıl ettin erdem güzel olur ... ben varım
    B@Ş@R@N bunu beğendi.

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    iftara kaç yıl var daha ya

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Abi çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin....

Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb koceli mt bi gün belirleyelim buluşalım akşam üstü yalnız yalovadan geleceğim için değirmen dere olursa iyi olur malum dönüş yolculuğu gece zor oluyor..
    Abi bu aksam,yarın aksam musaitim ben. Ya Değirmendere sahilde,ya da Karamürsel sahilde bi organizasyon yapabiliriz.
    Ben boş adamım,uyarım

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin....

Abi bu aksam,yarın aksam musaitim ben. Ya Değirmendere sahilde,ya da Karamürsel sahilde bi organizasyon yapabiliriz.
    Ben boş adamım,uyarım
    uğur motoru tekrar servise götürdüm subabları ayarlıyacak bugün çıkmaz sanırım...gel afyona gidelim senleolursa cbr 250 götürecez...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uğur motoru tekrar servise götürdüm subabları ayarlıyacak bugün çıkmaz sanırım...gel afyona gidelim senleolursa cbr 250 götürecez...
    Abi sabahtan bıraktıysan 10 dakikalık işi varda motorun tamamen soguması lazım ayar için.

Kime götüreceksin abi cbr 250'yi?

erkanozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125
    aman mustafa abi dikkat et geçmiş olsun...

Motosikleti
    cbr600f 5i
    Bu gun seyithana artci oldum. Tek kelime OLMAZ OLAYDİM. Allahin delisi motor kullanmiyo sevisiyo motorla . İftar olayina gelince hafta sonu istiyo sakarya gurubu kafamda bi yer var konusup fiyat alicam. Tarih toplanma yeri hakkinda yayin yapaiz kesinlesince

Motosikleti
    Yamaha XVS 650 Dragstar
    geçmiş olsun mustafa abi..

hafta sonu bişeyler yapılırsa bende uyabilirim...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler