şu manitayla olan resimlere öyle böyle kıl olmuyorum
bildiğin gibi değil
Benim bi bilgi almam gerek yardımcı olursanız sevinirm ben falcon cup motor alıcam da bu motorlarda ne gibi sorunlarla karşılaşırım bilgi verirsenz sevnirm )
Beyler bugün toplanıyor muyuz? Toplanıyorsak nerede? Ne yapıyoruz?
Ben bodrumdayim onumuzdeki saliya kadar yokum. Siz toplasin
Cümleten sa arkadaşlar anaaaam yaz geldi çoşar artık buralar. Coşmayın içim gidiyor:D
Hepinize eskişehirden selamlar beyler. Yeni gelen askadaşlara hoşgeldiniz 17 eylülden sonra görüşmek üzere.
Kütahya da yaptığım acemi birliğinden dağıtımım eski şehre yapıldı. eskişehir 1. jet ana üssündeyim. 17 Eylüle kadar bir aksilik cıkmazsa. 12 nisandan beri ilk defa çarşıya çıkabildim ununtmuşum hep buraları geçen motorlara salyam akarak bakıyorum
Hepinz kendinize çok ama çok iyi bakın yaz geldi sezon açıldı çok dikkatli olun başka bir acı daha yaşamayalım. Allaha emanet olun..
burak abi, mevlüt abi, mert abi, erdem abi, uğur kardeşim ........... çok özledim siziii eskişehre gezi düzenein bir hafta sonu seviyorum sizi :D :D :D :D :D
kocaelili tüm abilerim kardeslerimin kandilini kutlar hayırlara vesıle olmasını taaa bursadan dılerım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Dostum çinli motosikletler hemen hemen birbirinin aynısıdır. Bakarsan, rodajı sağlıklı yaparsan,limitleri zorlamazsan pek sorun çıkarmaz.
Bütçen nedir bilmiyorum ama balansörlü,titreşimsiz modellerden tercih etmen konfor acısından faydalı olacaktır.
Aleykümselam kardeşim. Bizde özledik seni.Kocaeli Mt yaz geldi,coştu Sen müsait zamanlarından haber et hele oraya bi çıkarma yapacagız insallah
Dikkat et kendine kardeşim,Allah'a emanet ol...
Mutlu abi seninde Miraç Kandilin Mübarek olsun inşallah.
arkadaşlar kimler gelir akşama? ona göre pek kişi gelmezse eve geçip inekleyeceğim sınavlar için
Valla ben size göre hareket edeceğim. Erdem abi ne diyor?
blooower usta işte olacak sanırım. Burak hoca yok zaten.
Mert Ezer THY'de iş öğreniyor.
Eray abi motosikletini sattı. Yaya gelmez.
Erkan'ın durumu malum.
Uğur Ak geliyor musun?
Ne yapalım?
bence iptal edelim bu seferlik. haftaya koparız yol yaparız gençler
millet kandiliniz mubarek olsun
bizim bi dr.sert. bi dr.kürşat. bi kerem falan vardı nerde bunlar allah aşkına
bu çarşamba olayına sıcak bakılmıyo demek.
arkadaşlar kim gelicek isim yazsın bedava benzin yaktırmayın bize (zaten çok yakıyo)
hayırdır mustafa abi çok geçmiş olsun emekçi kardeşim benim
hep o uğursuz scutter yüzünden
Beyler bu yağış da tuz biber oldu. Ben de erteleyelim diyorum.
Mustafa abi ne kazası geçirdin abicim? Var mı ağır bişe? Yürüyebiliyorsun demi?
Nazar değdi Kocaeli MT'ye. Dua edelim beyler.
Bu arada kask alacağımı söylemiştim.
LS2 FF 358 Celtic Gri kask aldım.
Yarın gelecek. Teslim alınca ayrıntılı incelemeyi paylaşırım
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)