Erdem abi 6505 tl veriyorum !
Haftaya da yapalim bir organizasyon nolur nolur nolur. Klarnet erkan bile ekmemis ben gelemedim ya
Erdem abi 6505 tl veriyorum !
Haftaya da yapalim bir organizasyon nolur nolur nolur. Klarnet erkan bile ekmemis ben gelemedim ya
biri satılık cbr250 mi istedi ? ? verelim hemen :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr250-sakarya-126820614/detay/
hayırdır? haberim yok motorla mı? geçmiş olsun.
Hayırdır ne oldu Erkan'a? Önemli bi durum yok insallah :/
geçmiş olsun hayırdır neoldu..:(
aa ciddi misiniz?
Motor kazası mı, durumu nasıl?
Edirne istanbul arasinda biyerde yorgunluktan seyir halinde uyuma sonucu cayirla butunlesmis. Bi elde alci bi ayakta zedelenme ve ifak tefek cizikler. Tam koruma gezdigi icin sansli atlatmis. 125lik motorla kaza yapti simdi 600 alcam diye tutturdu muhtemelen kask gorevini yapmamis
Erkan kardeşimize geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Geçmiş olsun arkadaşa. Çok üzüldüm. Beyler dikkat edelim, motosiklete yorgun binmeyelim. Uykusuzluk çok fena.
Bu arada bu sabah 06:30'da terminalin oralardaki arkadaşın evden kendi evime motosikletle gittim.
Yollar bomboştu. 13 dk'ya eve vardım. Her gün trafik sıkışıklığından yavaş yavaş geçtiğim yerlerden 155-160 arası hızla geçmek çok güzeldi.
Yeni yoldaki trafik ışıklarından sonra hiç hız kesmeden Hisareyn sapağına kadar gidilebiliyormuş, bunu öğrendim
ne ara gitti edirneye.. çok geçmiş olsun.. nerde şimdi evdemi yatıyor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
arkadaş bu edirne yolunda ninnimi söylüyorlar nedir? geçen ayda forumdan bir arkadaş aynı yolda uyuyarak sağa uçmuştu.
Çok geçmiş olsun Erkan. Bir an önce iyileşmen ve aramıza katılman dileğimle...
kaza yapan arkadasa cok gecmis olsun,kotu sonuclanmamis olmasi sevindirici. Allah beterinden korusun
kocaeli eşrafı.. saat 19:00 'da gezi parkı için izmit Cumhuriyet parkında direniş var! gelen var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------
Meydandayim
Çok geçmiş olsun Erkan,
çok üzüldüm ya. neyse ki çok ciddi bir şey yok.
Burak hocam, gelmek isterdim ama şirkette olacağım geç saatlere kadar, gel de iki satır kod yaz sen de
Çok geçmiş olsun Erkan, umarım ciddi bir şey yoktur.
Çok geçmiş olsun arkadaşa son görüşümde gayet mukallit görmüştüm kendisini ve çok üzüldüm.(Çok değerli bir arkadaş olduğuna inanıyorum)
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)