s.a
beyler ben merkezden ismail
honda enduro var birtane africa twin 750 cc nas ı bi motor 199 model nası alınırmı
HELPPPP:!
a.twin 10 numara motordur. temizse ve beğendiysen kaçırma derim ben.
hoşgeldin bu arada;)
@megadeth
bu bahsi kapatalım dostum
mümin sinyal işi noldu babacula 404 tuttu mu?
==============================
ben yaparımda tutmaz mı richyy..gel istersen sanada takıyımmsinyall yaww yanlış anlama hemen
@dblack
sana taktılar diye hemen ateşlendin mi? yüzüğü yanlış anlama
Kardeşş hoşşgeldin aramızaa aramızada olmandan mutLuyuzz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hos geldın kardeş bu hafta nerdeyız arkadaşlar..bulş.noktamız rıch ewe mi.. mumın ole dedi.. yanlışlık olmasın olmazsa biz gitmeyelim onlar baş başa kalsınlar ...
beni yeniköy durağından alınn tamam mı leennnnnnnn
güzel gecmiştir umarım toplantınız ben yokum bu hafta
MiLLeT yarın ordayım görüşelim haa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ya cakalazz kardeşş nerden gelcen sen yaa anlamadıkk walla her toplantı konusu sensin heeyok gelemiosan ben gelip aliimm yanii
şadan abi tekrar geçmiş olsunn yaa.ama ben bişiler duydum abi güvenilir bi kaynaktann kaza senin dediğin gibi olmamış..olayın aslı şöyleymiş;Köpek seninmş abi anlatılana göre köpeğine motor kullanmayı öğretirken beraber düşmüşünüzz..köpek sarhoşmşmu neymişşşş ben onların yalancısıyımm
ya abicim bende jinlun 150 var bee onunla utanıyorum artık gezmeye
ama dedim ya en kısa zamanda
HONDA Africa Twin 750cc almayı düşünüyorum inş olurda ondan sonra sizlerleyim....!
abıler ben kocaeli korfez yarımcada oturuyorum mondial 150 zc var sıze katılmk ısterım hemde cok ama benm motrm 70 ortlama hzı zorlarsnda 80-90 yapıyo sızı toplu surusde yavaslatmtssm bende cok gelmk ısterm bu arada herkese slm
troper gel arkadaşim ne demek biz herkesi beklıoruz yolda..cuma günü beklerizz
abi emınmısın bak 70 dıyorum ben trafıge cıktmmı o serıtte konvoy oluyoo sonra benı bırakp gıtmyn 65-70 bnm zc 150 nın hızı :(:( bu arada nerde kacda basıskele neresı ayıptr sorması
yok bişi olmazz sen rahat ol..olmadı ben arkaya bağlar çekerim senii.....sen yazıları takip et biz sana yeri zamanı sölerizz okk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)