10:15 te hastaneye ayrılan yoldaki göbekte bekle bizi kırmızı skutır
10:15 te hastaneye ayrılan yoldaki göbekte bekle bizi kırmızı skutır
Adamım tokatlayalim onları birgün herkes sukuter kullanacak.
Yaşasın 100 u geçmeyen motor kardeşliği
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
bende Kocaeli grubuna katlılmak istiyorum. Gruba nasıl katılabilirim?
Arkadaşlar Berkay'la biraz önce konuşma imkanım oldu. Herkese çok selamlarını iletti. Acemi birliği bitmiş,usta birliği için Eskişehir'e geçmiş. Henüz çarşı iznine çıkamadığı için internete girme imkanı bulamamış. Malum askerlik şartları... Kendisine ulaşabileceğimiz bir numara öğrendiğim anda burada da paylasacagım. Allah izin verirse eylül gibi aramızda olacak..
Kebum, katildin bile bence kendini tanitmalisin. Ayrica motor marka model belirtirsen seviniriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
Bence sen yarin izmite gel volkan
Yarın değirmendere-gölcük taraflarına süreceğim gelmek isteyen olursa haberleşelim.
Arkadaslar bugunku guzel grup surusu ve hos muhabbetiniz icin cok tesekkur ederim. Cayir manyaklari affetmez!!
izmite geleyim gelmesine de cok uzak be :D
edırne 180 km kocaeli 365 km bana
git gel yoruyor
)
ben oralardan ayrıldım buralara geldım mıllet paso bulusmalara katılıyor
dostlar hani nerde fotolar videolar...?
nasıldı gezi , neler yaptınız...
bi kıskandırın hele gelmeyenleri..
Kursat foto ve vidyolari duzenlemek gerek. Bir iki gune konulur ancak
çayır manyakları ne len
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
arkadaşlar bu günkü şile gezisi için başta bana sonra mustafa'ya burak'a mert'e erkan'a seyithan'a mert ezer'e ve istaığımnbuldan kutlay arkadaşımıza çok teşekkür ederim. gelmeyen dr. sert dr. kürşat erays kerem ve hatırlayamadım yada gelicez diyipte son anda cayan arkadaşlarada çok teşekkürler
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Bende kocaeliliyim ama antalyada istikamet ediyorum 2 veya 3 seneye allah kısmet ederse üniyi kazanınca oraya gelicem inş tekrardan görüşürüz inşallah bol bol tanışırız
inşallah kardeşim hayırlısı olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
arkadaşım özelden tel numaranı yaşını nerde oturduğunu motorunun marka model ve yaşını iş yaptığını ne kadar deneyimin olduğunu yaz biz sana ulaşırız
Erdem abi siz gezerken ben dersteydim 😖
Bu arada yarin M.T geleneksel yuvacik bulusmasi var, bende bu sene ilk gidicem gelmek istiyen olursa bilgiler forumun gezi ve etkinlik bolumunde😎
erdem sen çayır manyaklarini bilmiyorsun
mert anlat
Dr sert anlatsin onun anlatisi bile komedi adam mavi onlukle crossmoto kullaniyor ya bundan ilginc olay var mi :D
Beyler,
Hoş sohbetiniz, güleryüzünüz, bu keyifli gezi için hacadığınız emekler için teşekkürler. Suyu düşündüğüm kadar soğuk olmasa da (!?) deniz macerası çok keyifliydi.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)