Millet çoko Keremle carsidayim isiniz yoksa gelin
Millet çoko Keremle carsidayim isiniz yoksa gelin
Kumpircideyiz yenicumadan yeni yapilan isiklara giderken
afiyet olsun bizim yerimizede yiyin...
erkan özledim klarnetinin sesini bir ara arkadaşlarlan kulamızın pasını silersin ne dersin?
Ergan gelcek mi cumartesi bilmiyoruz
Bu arada eraydan ses seda yok yahu hayatta mi konusan var mi
Ben konustum bugun ıslerı yogun oda ozledı bızi. Cumartesı ıcın soz veremıyo.
Yarin ogleden sonra gezsek mi yahu hava guzel olacakmis
bende ne planlar yapıyordum bunlar kopar gider biz beraber . tavşan la kaplumbağa misali bir bakıyorlar bir önce varmışız
arkadaşlar şilede yüzme olacakmı ona göre gidelim yanımıza bişeler alalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
değerli arkadaşlarım motor dostları. Honda Haldızlar Plaza bir motor testi başlatmış katılmamızı rica ediyolar tabiki katılcaz. yer olarak ben körfez pistini istiyorum. destekleyen arkadaşlar mesaj yerine bu yazıyı kopyalasın. " KÖRFEZ PİSTİNİ İSTİYORUZ "
katılım için teşekkür ederim
1-mrt89
2-erdem_cengiz
3-MBHoro
4-klarnet erkan (her an ekebilir!)
5-blooower
6-KutlayGül (İstanbuldan Katılacak)
bu arada mustafa kardeşim sende tel ızgara var diyorlar doğrumu? yemek nevalesini oradan alırız ama birde ızgaraya para vermeyelim dedik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------
cmt günü hava 30 derece olacak yanacağımızın resmidir.
arkadaşlar şilede yüzme olacakmı ona göre gidelim yanımıza bişeler alalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
değerli arkadaşlarım motor dostları. Honda Haldızlar Plaza bir motor testi başlatmış katılmamızı rica ediyolar tabiki katılcaz. yer olarak ben körfez pistini istiyorum. destekleyen arkadaşlar mesaj yerine bu yazıyı kopyalasın. " KÖRFEZ PİSTİNİ İSTİYORUZ "
katılım için teşekkür ederim
ızgara bende varmı başka şeyler koltuğun altını dolduralım
yani yüzülebilitesi var siz yanınızda getirin hava 30 derece girmeye durum olur keşke getirseydik demekten iyidir.
bu arada ızgara mevzusunu anlamadım var mı yok mu?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)