ne geyikler dönmüş hehe.
bütün fotolarda köftelee yumulmuş çıkmışım ayıp ya
başiskele seymen gölcük bana uyar hepinizi öpüyorum özellikle aziz ve muheterem mümin kardeşimi
ne geyikler dönmüş hehe.
bütün fotolarda köftelee yumulmuş çıkmışım ayıp ya
başiskele seymen gölcük bana uyar hepinizi öpüyorum özellikle aziz ve muheterem mümin kardeşimi
==============================
tabi richy buldun benim gibi parlak çocuğu öpersinn.war sende bişiler zatenn faruku öpsene olumm hem onda küpede warrrrrr.....Yok yok enn iyisi seni ewlendirmekk merak etme yapçam ben senin yuvanıı...
olm bırak peşimi uğraşma benle heuheu
mümin abi allah seni bu siteden eksik etmesin koptum koptum dirildim yahu kramp girdi karnımabu arada resimler güzel çıkmış
yarın buluşmaya en geç gelen hesabı öder bak ona göre erken gelin hee.şimdi RİCHY hesabı ödememek için bu geceden gider artıkkk..
bakalım bu yeni mekan bizi açacak mi,yeni yer die belki yeni arkadaslar da takilir.Acaba ben gec gelmem dimi.Yok yok gelmem hesabida odemem,o yuden çok yiyip çok içecemAAaa Mümin sen nişan yapion olum,bize de bi kiyak yaparsin,biraz yüklü gel istersen sora donu birakmaiihaho
bi dahaki sefere köprü altinda buluşalim))))
ben mekandayım. ordan yazıyorum geç kalmayıııın
bu arada --> http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
ARKADASLAR SUZUKİ GS500 EKSANTRİK KEPİ LAZIM YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM mail to : one-love-19@live.nl
:bounce: Felsefe 4 Tekerden Geçer,Alayınıda 2 Teker Geçer,Kızdırma WoLKaN ı Tektekerle Geçerrrrr...
ayıpp ayıpp nişan yapçazz bide benden para istionussWalla bidahaki sefere buluşalım dicem ama BEN BİLMEM hanım bilirr..........
millet Pazar gunu var mi bi action.
biz emreyle kartepeye çıkmaya niyetlendik gelen varsa başımızın üstünde yeri var.
ya foruma bakk kaç günden berii kimse bişi yazmamışş
.alooooo şadan abi oguzhanla emreye noldu acaba kartepedee.aklıma kötüü şeylerr gelioooo
olm bağırma sabah sabah.
haklısın insan bi gittik geldik der, ne bilim resim falan koyar. farukta çıkacaktı bunlarla.
aman tanrım, sakın kaybolmuş olmasınlar dağda
dblack ne yanar döner adamsın pazar günü böyle demiyodun anladın sen onu
arkıdesler cok kısa tutyonuz sohbetı yaa olmaz boyle ama sıteyı reklammı etsek gebzede nabsak gercı cakalı en bol yer gebze hıc gerek yok bole ıyı az ınsan daha ıı oluyo nerde cokluk orda b... anladınız onu
:bounce: Felsefe 4 Tekerden Geçer,Alayınıda 2 Teker Geçer,Kızdırma WoLKaN ı Tektekerle Geçerrrrr...
ben geldim gençlik.......................................
bende geliyorummm..............
CEM KARAÇETİN
KOMORK Başkanı
TEŞEKKÜRLER...
nereye geliyonuz bea
ben cuma gününkü etkinliğe gelemiyorum. hepinize hayırlı traşlar.
noldu, niye gelemiyosun ?
abi bizimkiler gelicek cuma günü evde olmam lazım kusura bakmayın.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)