sen bilirsin arkadaşım yollar virajlı güzel bi güzergah hız yapmak yasak düşün taşın ona göre plan yap haber verirsin kesin haber perşembe gelsin
sen bilirsin arkadaşım yollar virajlı güzel bi güzergah hız yapmak yasak düşün taşın ona göre plan yap haber verirsin kesin haber perşembe gelsin
hız yoksa ben varım kesin artçımla beraber
derdim size engel olmamak yoksa böle bi gezide bulunmak istiyorum
Arkadaşlar bende yeni yamaha yzf r125 imle aranızdayım , etkinliklere eksiksiz katılmak isterim
emre hoşgeldin kardeşim izmitin neresi
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Hoşbulduk başkan , Gölcükteyim.
Teşekkür ederim , Allah herkese hayırlı kazasız belasız sürüşler versn ..
hoşgeldin emre.. kazasız belasız bir ömür iki teker inşalah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
arkadaşlar motorun bi kaç bakımı var , bu hafta halletmeye çalışacağım.. birde pazar yapıyoruz diye cumartesiyi doldurdum ben..
sonradan cumartesiye çekilmiş, ben motoru bakımlarını yaptırsam bile gelemeyebilirim..
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
burak bizi unuttu
e hadi abi rota bekliyoruz
aramıza hoşgeldin emre
erdem abi hayırdır? çıpırcı olmuşsun diyorlar?
özür dilerim kürşatım seni kırmak istemezdim....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
cıbırcıdan çıpırcı olmaz
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
emre hoşgeldin aramıza tekerin düz bassın
evet arkadaşlar rotayı belirliyelim malüm biz 40 dk önce çıkcazzz
kürşat boşalt cumartesini yanlız koma beni senin çıpır olamzsa erdem bana takılır sonra üzme bizi
abicim önce çıkma yok beraber gidicez de buraktan haber bekliyoruz
yolda sararım ben size
senin yüzünden cbr almıcam abi etme..
mustafa abi sözüm var, ertlenirse , ve motorun bi kaç bakımı var , o hallolursa,...
ulean ne zormuş benim gelmem..
ama mustafa abi gelirsem biz yavaştan tın tın gideriz..
bu arada gitmediğim halde rotanızı belirledim .. ama fotoyu koyamıyorum..?
mustafa abi nasıl koyuluyodu foto...
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
Yzf hayirli olsun emre izmitte ne cok yamahaci varmiss
Bu arada yarin istanbula gelen yok heralde rotam atasehir ve bahcesehir motomarketim sonra donucem
Bizim forumda atv hakkinda bilgisi olan var midir ?)
Pumarex adventurer 200 almaya gidicem
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)