burak dan ses yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
tamam abi abant dedik bikere ağzımızdan çıktı bide seni çenesuyunun orda biyere çıkarcam hasta olcaksın tam senlik
burak dan ses yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
tamam abi abant dedik bikere ağzımızdan çıktı bide seni çenesuyunun orda biyere çıkarcam hasta olcaksın tam senlik
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
güzel gündü be erdem abi
arkadaşlar bir beyaz yzf r125 katılacak aramıza yakında inş. bugün bir arkadaşla konuştuk da abisi almış sıkılıyormuş tek gezmekten. grubumuza onu da katalım derim 19 mayıs için belki o da gelecek.
dedim ya mertim burgere bi uğra adı yusuf muş
bir hamburger menü kitlerim :p yanına da soğan halkası )
YORUM YOK
ÇALIŞIYORUM
c.tesi olsaydı kesin gelirdim bu hafta sonu kocaelideyim ancak pazar şüpheli.
Cumartesi gidip kamp bile yapariz pazar aksami donerek
işte bu
bana cumartesi uyar bende skuter var siz gidersiniz ben arkadan gelirim
benim için kimse yolda madur olmasın arkadaşları üzmek istemem gaz açmak isteyen olabilir.
cumartesi banada uyar
cumartesi sabah işten çıkıcam gelirim ama kalma bana uymaz...
bikaç gün giremeyebilirim forma telim açık
Cumartesi günü günübirlik de yapabiliriz benim için hiçbir sıkıntı yok arkadaşlar ;)
valla evliliği öyle bir tanıtıyorsunuz ki yüzükten korkar oldum :p
O zaman herkes için de uygunsa cumartesi sabahtan yol görünüyor bize ?
Hava sogutmalilar onden gider 40dak. Falan bz arkadan cikariz. Bolu daginda mola vercezmi mangal falan ona gore ayarliyim ben
yap adamım yap yuppyyy
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------
bu gün haldızlarda çay içtim birtane cıbır vardı çooook güzeeeeeldi
beyaz mavi kırmızı koruma takozu ile arka sele demiri takmışlar
aha, nereye? kim nereye gidiyor?
ya hakket sizlerle takılmayı özledim, bu aralar beni mazur görün yoğun geçiyor.
ilk fırsatta başınıza ekşirim.
geçen gün burda demiştimki ""ne grubu bea biz toplanıp okey bile oynayamayız"" harbiden haklıymışım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)