Oyleymisiz evet tanismak kismet olmadi http://www.kodpark.com
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Yarimca Turk Kahvesindeyiz. Gelicek arkadaslar acele etsin
bu gün burak ve mertle birlikte önce yarımca Türk Kahvesi ve ardından muhteşem sapanca gezimizi kaçırdığınız için eminim çok pişmansınız
bidahakini kaçırmayın derim.
burak ve merte eşliklerinden dolayı çok teşekkürler
benim için bir zevkti.. bence belideyeye dilekçe verelim yolumuzdaki trafik ışıklarını biraz daha belirgin yapsınlar
bir daha ki rotaya karar verelim.. şile yolu mu? abant mı? iznik mi? mangal yapmalı olacak
hahahha bi otoban yapalım. derim mangal dediğim yerde yapabiliriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
kocaeli ölmüş arkadaş kimseden ses yok ulen biz grup falan kuramayız biz var ya okey bile oynayamayız
yarın neler yapacağız arkadaşlar? katılım olmayacaksa boşuna saat 12:00 de beklemeyeyim sekalarda
------------------------------------------------------
aynen ya :D sonra neden durdu millet diye ilerde durup arkama bakmayayım )
bence bir sonrakini sabah erken saatte yola çıkarak abant yapabiliriz. güzel olur cızbızzz
arkadaşlar bugün görüşmek gezmek isteyen varsa telefonla arasın beni. bugünkü organizasyona herkes gelmeyeceğim dediği için ben de çıkmadım evden. telefon bekliyorum haberiniz olsun
bu gün mert ve kılarnet erkanla birlikte (kılarnet erkan forma üye değil) önce seka park ardından plajyolu turu ardından körfez pist ve son olarak 60evler sahil siyah inci cafede geçirdiğimiz hoş sohbet ve bi okadar güzel grup sürüşü için ikisinede teşekkür ederim...
19Mayıs bolu dağı molalı abant gezisi için gelicek arkadaşlar isimlerini yazsın
1-erdem_cengiz.
Ben cumhurbaskanindan 19 u icin resmi izin cikarttim, gunubirlik her yer paris
tamam burak benim cumhurbaşkanımda izin verdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
ozaman ismini yazda millet etkinlik görsün
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
1-erdem_cengiz
2-mrt89
burak yaz artık adını şuraya dr sert ve dr kürşatta gelebilir kesin değil ama mert sen şu burger müdürünüde bi kafala
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
GÜNCEL
..........
KILARNET ERKAN hoş geldin kardeşim okuda uygunsa adını yaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
1-erdem_cengiz
2-mrt89
güncel......
abi ben kesin demeyeyim ama büyük ihtimal gelirim yani
1-erdem_cengiz
2-mrt89
3-horozoglu
kesin abantmi simdi?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)