bugün ve ya yarın ızmitten gebzeye motorla gidecek var mi beni de alin otobüsle gitmekten bıktım
bugün ve ya yarın ızmitten gebzeye motorla gidecek var mi beni de alin otobüsle gitmekten bıktım
pazar gunu sinavim var ama gorusurseniz sinavdan sonra gelebilirim4e dogru
hadii beyler yorumlar gelsin hem daha haldızlarda kahve içecez. belki cbr250 gelmiştir
kocaeli susmuş arkadaş bu ne ya ben fabrikadan giriyorum forma sizde tık yok.
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Valla ben buralardayım 2 gün izinim vardı kimseden ses çıkmadı. Yarın da boşum varsa arkadaş yol yapalım
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
nihat kardeşim ben 4/12 yim çıkamıyorum biyere. size iyi seyirler
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Çok ters vardiya olmuş bende bu hafta izin aldım 1 mayısıda birleştirdim iyi oldu işte. Forum genelde hafta sonu şenleniyo hafta içi tık yok. İyi mesailer.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
eyvallah..
8-4 mesaisi de gelecek elbet pazar gunu toplanilacak mi millet ses verin yahu
Mertim hafta tatilim carsamba. Mangalda konusmustuk o gunde hastane randevum var insallah ayin 8inden sonra.
arkadaşlar ben pazar günü eskişehirde olacam... katılamıyorum ne yazıkk ki ....
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
Madem pazar gunu yalan oldu, ondan sonraki haftasonu bir organizasyon yapalim kesinlikle. Ne dersiniz?
heh bak o olabilir gibi
Gibi yok, kesinlik olsun haftaya haftasonu kartepe selale'ye gidelim derim. Farkli onerisi olan?
ben evli adamım mertim sizin gibi değilim başbakan izin verdiği müddetçe gezebiliyoruz
yengeni ayarlarsam gelebilirim...
ben bu hafta gece haftaya 4 12 başlıyor pazara malum tatil cumartesi ama bu hafta içi boşum gece 11 kadar
Diger arkadaslar?
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:53 ----------
Diger arkadaslar da yazsinlar haftaya toplanilacak mi diye, ona gore yarislara hakemlik yapmaya gidecegim
Öldüm yorgunluktan. Şimdi eve geldim ve yarının hazırlıklarını yapıyorum, haftaya katılabilirim bir aksilik olmazsa. Bu hafta full olarak yokum, yarın yola çıkıyorum. kendinize iyi bakın
Bir gün + Bir gün daha..
Hayirli yolculuklar Allah'a emanet
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)