Ben gelmeyee utanıyommm
Ben gelmeyee utanıyommm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar izmitte ramzey 250qm yada sp150 satan birilerini tanıonuzmu 2. el falan.. 05555785766 haberdar ederseniz sevinirim..
O deil da sizlerlee tanısamadan Rize ye dönersem o zaman utabırım kendimden iştee Gelcem izmit e ama ÇiN malı motorum war ya yoLDa kalırsam die korkuyorum Siz gellin bu taraflaraa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
akşam M&I a gelen varmı burdan.
way şadan abi de teşrif etmiş geliyoruz abi
==============================
ramzey Qm var arkadas satıyor
pazara pistteki draklar için saat kacta nerede toplanıyonuz bellımı
körfez pisti drag yarışları için saat 11 de halkevindeyiz. herkesi bekleriz.
ewet arkadaşlarr saat 11 de halkevi petroldeyizz. öğleden sonrada kenan ın yarışını izleriz biyerdee...
s.a arkadaşlar bana bu foruma pazar günkü drag fotograflarını, videolarını nasıl koyabileceğimi tarif edecek birisini arıyorum. VARMI BİR BABA YİĞİTTT..
s.a arkadaşlar bana bu foruma pazar günkü drag fotograflarını, videolarını nasıl koyabileceğimi tarif edecek birisini arıyorum. VARMI BİR BABA YİĞİTTT..
@darkturk41 sen temiz bir çocuğa benziyosun ben sana yardım edeyim dur.
Mesajınıza Nasıl Resim Eklersiniz (Resimli Anlatım)
bu olmuşta, gerisi nerde ?????
wayy şadan abiimmde burdaymşşşş
aç motorculara bakk yaa kaç paralıkk motorlara binerler yemek yedikleri yere bakk tüüüüüüü....... .
buluşma yeri değişmiş arkadaşlar. yeni buluşma yeri : Adres:" M&I cafenin 1 km ilerisi Başiskele kavşagı Naila Drüm Cafe " miş bilginize. cuma günleri saat 19 da toplanıyoruz. bilmeyenlere ve gelmek isteyenlere duyrulur. herkesi bekliyoruz. kimse utanıp sıkılmasın, adamı hasta etmeyin )))
ikişer üçer yediler bide. biyere götürmüceksin bunları, rezil ederler adamı walla
köftede iyiydi ama
ewett şadan abi yaa hele o riçhy neydi ölee adam bi KUZUYU yedi yaaa..... Ta orda ne işimiz war abi ya naile cafedee??marina cafe yada genç kocaeliler derneğinde toplanalımm daha iyi oda sahılde hiç deilse insanlarla içiçe oluruss kimsede utanmassssBu konuya bi eğilelimm arkadaşlarr
aynen ya benzın beleşş galiba bunlara kek baksana yakında gölcüğe gidczzz..
richy zaten yarışlar boyunca başımızın etini yedi köfte köfte diye. sonrada doymadı gitti 3 tane yarımekmek köfte yedi. 3 müydü 4 müydü yalan olmasın şimdi
cuma günü belirtilen yerde toplanalım.
orda konuşuruz bu toplanma mekanı mevzuunu.
ben de şehir merkezine yakın olursa daha iyi olur düşüncesindeyim. hepberaber bi karar alırız ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)