Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
30 nisan yarımca sahil piknik fotoları kimdeyse yüklesin artık. mert video sende
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
klarnetli videoları istiyoruz mert..
mustafa abinin telefonu muydu ya da o ??
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
bu arada arkadaşlar hepinizle tanıştığım için çok mutluyum, çok güzel vakit geçirdim..
hepiniz adamsınız..
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
Ya arksdaslar ben fotolari ve videoyu yukleyemedim ugrasiyom o aradaki busa muhabbet i onun için ama ayarliyacam merak etmeyin
evet ben cektm ama mustafa abinin telefonuydu o
mustafa hallet o işi.....
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
hapamıyom ya laa
arkadaşlar söz bu akşam sabahlasamda yükliyecem
Siyah cbr250 sahibi olan varmı burada arkadaşlar? Dün baya motor gördüm yollarda geziyor millet. Bu gün yarın izinliyim aksiyon olursa katılırım görüşmek üzere.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
19 Mayıs'ta birşeyler yapacağız şimdiden söyleyim.. haberiniz olsun.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
19 mayista yuvaciga gidelim bence. diger illerden gelecek arkadaslara katilalim derim
selamlar,,,
19 mayısa 17 gun kalmıs bile olsa benim icin planlaması zor olan bir tarih, iş sebebi ile.
uygun olursam bende katılmak isterim. ikamet ankara olsa da bir kaç ay daha dilovasında calısıp gebze de kalmaya devam edecegim.
gorusmek uzere
ne gibi seyler yasandi acaba merak ettim. yuz yuze konusuruz. zaten o tarihe kadar bir iki organizasyon daha yapariz
Havaya bak millet ss lerle turluyo biz fabrikada amelelige tam gaz actik
Nasi yarasi olan gocunuyo :-)
evde acikogretim sinavlarina calisiyorum ayiptir ayip hic yakistiramadim
:-) tamam tamam alinma mert.
Senin evde acikpgretim sinavlarina calisman benim fabrikada amelelik yaptigim gercegini degistirmiyo. :-p
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)