sor serkan o arkadaşın adı mert.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
Serkan kardesim gelebilirsen katil bize
sor serkan o arkadaşın adı mert.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
Serkan kardesim gelebilirsen katil bize
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
iceriz benim motoru gordugunuzde gelin tanisalim haftada bir iki kere geliyorum ben
siyah cbr 250 topelde çalışıyor virajda karşı şeride geçiyor. burdamıdır
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
3 kere gördüm bilseydim selam verirdim ama arabaylaydım ben. Nostalji cafenin önündeki kaldırıma park eden beyaz CB benim..
Malesef çalıştığım için bu aralar hiç birşeye katılamıyorum,birtek pazar günüm var onuda malum kız arkadaşımla geçiriyorum. diğer günler sabah 6:30 da kalkıp işe gittiğim için zombi gibi oluyorum. anca cafeye inip yarım saat bi saat oturuyorum. denk geldiğimizde tanışalım arkadaşlar =)
Karadeniz - Giresun.
hey ahali gelin yarın hadiii naz yoookkk
uğur yasin serkan
Arkadaslar yarin gelmek isteyeni köbette cafede saat 5den 6ya kadar bekliyo olucam.
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
köbette baska isim bulamamislar mi cafeye geldigimde soracagim ne demek diye
beyler merhaba,
akşam toplanma saatiniz benim için çok erken, size sonradan da katılabilirim.
erdem kardeşim, arayacağım seni gün içerisinde..
Bir gün + Bir gün daha..
şimdi sen eskişehirli olarak bilmen lazım aslında mert kardeşim köbete bir tatar böreğidir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
erayım saat 6da hareket edicez ordan
ben bu halimle hiçbişeyden eksik kalmıyorum ayıp size
hacı haklısın da bitmiyor ki işler,
dün saat 01.00 de döndüm, bugün yine görüşmeler vs.
devleti kurtarıcaz
ben size sonradan katılırım en kötü ihtimalle, mangalınızı yakın ama beklemeyin beni falan.
Bir gün + Bir gün daha..
bugün işe motorla gittim eve erken gelip arabayı alacam hazır yanii
oltalarıda alimmi balığa meraklı olan
ama dandikler biline güzel olta beklemeyin
akşam 17 de telden bir görüşelim kaç kişi ona göre kabaca ayarlama yapalım
gelen olursa kasap yakın nede olsa
mustafa abi herangi bişey lazım olursa banada dönebilirsin...
ben direk hastaneden gelicem ama, yardımcı olmaya çalışırım...
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
aga hastaneden gelirken şöyle böbrek dalak ciğer ortaya karışık ufak ufak
şaka şaka dikkatli gelde gerisi önemli değil..
kürşat abicim direk gitmiyosun çarşıya yanımıza geliyosun ordan birlikte gidiyoruz.
caymak değil kardeşim ya.. zaten bir de eve geçip üzerimi değiştirmem lazım. Takım elbise ile motor olmaz
Bir gün + Bir gün daha..
olurda değişik olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
HEY KOCAELİ UYAN YARIMCA SAHİLDE MANGAL VAR GELMEK İSTEYENLER BAnA ULAŞSIN SAAT 4DE KADAR
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)