Hafta ici carsambaya kadar yapalim persembe 4/12 dönüyorum.
Hafta ici carsambaya kadar yapalim persembe 4/12 dönüyorum.
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
arkadaşlar bende nete yeni girebildim işlerim vardı. bütün arkadaşlara selamlar. bence güzel bir gün oldu. sohbet ettik. akşam gelen arkadaşlarla görüşemedik kusurumuza bakmayın birdahakine inşallah. ben bu hafta cumartesiye kadar gündüz vardiyasındayım. birşeyler yaparsak uyar bana. hadi ben söyleyeyim mesela yarımcada mangal yapalım nedersiniz işten çıkan arkadaşlarda gelirler yemek yeriz yada sapancada olabilir. belkide bir akşam buluşup gene çay sohbet. yarımca sahile gelirseniz mangalla ilgili bütün hazırlıkları yaparım..
ooo mustafa abi biz de seni hakkı rahmetine kavuştun sandık salı yada çarşamba akşamı ayarlayalım gelelim. arkadaşlar girsin nete karar verelim
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
beklerim heeeeeeeyyyy kocaeli uyan mangal varrrrrr
mangal hastası Kürşat sana diyo.
ben carsamba gunu musait olamayacagim. sali aksami bir turlasak guzel olacak
dimi çarşıda buluşup yarımca yaparız mangal yaparız
arkadaşlar bekliyorum erdem kim geliyor listeye yazmaya başla birgün var
haydii kocaeli
eyvallah abim baktık haber yok telefon açarız rahatsız ederiz
Kırmızıyı çarşamba günü görebilirsiniz büyük bir ihtimalle
tabi herzaman rahatsızlık ne kelime
Mustada abi bana bi ulas acil 541 691 66 44
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
Mustafa abi yarin saat 6 gibi ordayiz mangali hazirla
1-erdem
2-eray
3-kursat
4-mert
ben 21.30 'a kadar çalışıyorum dersim var.. o yüzden zor görünüyor.
Bu arada resimlerde bir duke var o buradan mı.. cumartesi günüde sekapark'tayken bir duke vardı 2 kişi ayn kişimi acaba?
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
o arkadaş volkan. misafirdir
piknige gittigimiz arkadasin adi erdem. duke 200 kullanicisi. izmitten. harikalar sahilindeki arkadasin adi volkan. onunda duke 200u var ama o canakkaleden
arkadaşlar yarın buluşma yeri köbette cafe saat 17 de hareket köbette kafe saat 18 de
gidilcek yer yarımca sahil. gelenler yarın bana telefonla ulaşsın.
mustafa abi herşeyi hazırlıcak adam başı bölcez.
Hayat size güzel gezin bakalım =) bu arada fotolardaki gri YZf 125, d.derede no70 cafenin önünde duran yzf mı?
Karadeniz - Giresun.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)