Gencler biz 4 gibi geldik seka parka gitmissiniz. 5 kisi bulustuk.
Gencler biz 4 gibi geldik seka parka gitmissiniz. 5 kisi bulustuk.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim. Uzun süredir 2 tekerin üzerindeyim 2 dakika arayla bunları yasayınca ciddi ciddi sinirlendim. Biraz seviyesizce de yazdım kusura bakmayın. Dediğiniz gibi değecek şeyler değil.
Neyse bunlar için keyif bozmaya değmez,bugünkü resimleri bekliyorum bende. Kocaeli Mt 8-9 aydır tek toplanma yapmıyordu. Ön ayak olanlara tesekkürler,bende katılmayı cok istedim ama kısmet olmadı.İnsallah devamı da gelir
---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:43 ----------
Abi yüzbasılarda fitness salonu. Orda senin motorunun aynısından goruyorumda sabahları,sen zannettim.
Kayıp yine bu millet
Beyler görüşmemiz kısa olsa da çok güzel oldu, hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.
sık sık görüşelim mutlaka..
Bir gün + Bir gün daha..
hepinizle tanışmak güzeldi gerçekten, ama bi foto çekilseydik , unuttuk valla, koyardık bugünün anısına..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
benim çok az vaktim vardı zaten o yüzden toplananların yanına uğradım , kalkınca da ayrılmak zorunda kaldım..
artık havalar güzelleşti, buluşmalarda artarak devam eder diye umuyorum,
bidahaki sefere yine bol katılımlı aktivitelerde bulunucaz inşalah..
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
ben hizimi alamadim saat1e dogru eve geldim guzel bir gundu katilan arkadaslara tesekkurler
hakikaten ya fotoğraf çekilmedik
neyse artık nasıl olsa yine görüşürüz.
ben hafta içi akşamları da çıkıyorum kimi zaman,
hafta içi akşamları da bir program yapabiliriz yani.
mesela bir kadıköy yapar, çay içer döneriz
Bir gün + Bir gün daha..
Ulen beni dusunup is organize edin :-) seka park ve harikalar sahili siyah inci sohbeti icin tum arkadaslara tesekkurler.
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
hacı merak etme sen
eksik evrak buluşmaları senin için
Bir gün + Bir gün daha..
Sagol eray kardesim. :-)
mert sapanca nasildi
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
sapanca mukemmeldi ya, en kisa zamanda toplu halde gidelim
Haftaici aksam? Bugun tam zamaniydi ama aksama kadar arkadasimin isleri var, hayir isleri, onunla kosturucam bittigi an da istanbul..
Bir gün + Bir gün daha..
yarim saat 45 dakika civari bir sure yol. aksam gidilip gelinebilir ama gunduz oglen gitmenin tadi gibi olmaz bence
arkadaş beni düşünün biraz mert yollar nasıl
bugun de bir arkadas ve erays ile gittik. yollar kaymak gelebilirsin sen de bir sonraki organizasyona
sapanca harika...direk mangala gidilir..
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
Erdem, sen de gelirsin ya. sorun olacağını sanmıyorum, çevirme falan olur mu bilinmez ama ne biliym bağlarız heralde ya.
sat anasını ya, gideriz. polisi bağlarız bir şekilde sıkıntı olursa
Bir gün + Bir gün daha..
Allah razi olsun erayim gelirim tabi. Agustos ortasina bi organizasyon dusunuyorum bakalim yuzyuze detaylari netlestirelim burdan yayin yapariz. Mert sende resimler olmasi lazim yuklesene bakalim.
hafta içi görüşelim, ben genelde akşamları müsait oluyorum. haberleşip bir yerde otururuz, bir tur atarız vs
Bir gün + Bir gün daha..
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)