Senin nöbetin nerede hocam, ne iş yapıyosun? Hastaneydi sanırım?
Senin nöbetin nerede hocam, ne iş yapıyosun? Hastaneydi sanırım?
Cmt sabah dersim var, 3 ten sonra gelebilirim
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
cumartesi günü için bu büyükşehir belediyesinin deniz uçaklarının olduğu yeri mi kastediyorsunuz sekada?
evet cumartesi 4 oldu haydi katılım olmadı biz erken gelir biraz muhabbet belki biraz gezer sonra tekrar aynı yerde diğer arkadaşlarla da tanışırız.. amaç kahve içmek muhabbet tanışmak sonra gerisi gelir.
haydi arkadaşla kasalım biraz
ben 12/8 çalışıyorum uyanabilirsem gelirim
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Tamamdır, haberleşelim mutlaka
he bu arada hafta içi akşam da olabilir ama spontane gelişmeli, çünkü benim işlerim saat kaçta bitiyor belli değil pek..
Kürşat, tamamdır haberleşiriz..
evet saat 1 üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hastasıyız dede
çaylar benden
adım mustafa orada beni arayın birbirimizi bulabilelim herkez kaydetsin 0542 527 52 80
aynı yerde ayrı ayrı oturup gitmeyelim
tamamdır... cumartesi siz gezin dolaşın , bende 4 - 5 arası siizin yanınıza gelir, bi çay kahve içer , sonra dönerim..Maksat tanışmak arkadaşlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------
4 kişi olacaz gibi hal var ama... katılımlar artar inşalah cumartesiye kadar..
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
bence bir liste yapalım kimlerin gelip gelmeyeceğini net olarak görürüz. forumda gezinirken kocaeliden bir sürü kişi görüyorum ama buraya pek yazmıyorlar sanırım.
neyse ben listeyi başlatayım
1- mrt89
2- blooower
3- kürşat ışık
4- erays
kesin olmamakla beraber bende gelebilirim, ararım o tarafa gelince
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motorsikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
imzanı beğendim MBHoro
erays ve blooower, özel mesajdan telefon numaram geldi mi? bir sorun çıktı sanırım gönderirken de
liste olayı güzel oldu...
fakat kocaelililerden hareket yok..
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
ben forumun genel kısmına yazcam bakalım ordan birileri çıkarmı
arkadaslar bugun tam eve varacakken icimden geldi sokagin basinda actim gazi hizlandim birinci vitesteyken motor birden bosa gecti. acaba nedendir?
zincirleri falan yagladim moralim bozuldu surmedim o olaydan sonra. yarin umarim ayni seyi yapmaz
vitese tam geçmemiş olabilir mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)