Sonunda Sofuoğlu vampir tic. A.Ş: den kurtulduk desenize =) gerçi ben bakımlar için istanbul Konşuk motor Honda ya gidiyorum ama madem dibimize kadar açıldı artık Haldızda yaptırıcaz bakımları =) Hepimize hayırlı uğurlu olsun..
Sonunda Sofuoğlu vampir tic. A.Ş: den kurtulduk desenize =) gerçi ben bakımlar için istanbul Konşuk motor Honda ya gidiyorum ama madem dibimize kadar açıldı artık Haldızda yaptırıcaz bakımları =) Hepimize hayırlı uğurlu olsun..
Karadeniz - Giresun.
23 nisan ya tatil degil misiniz ben de calisiyorum. mert bu arada calismayan arkadaslari bekliyoruz o zaman. iki kisiyiz simdilik. birkac kisi daha gelirse guzel olur
aksam bekleriz o zaman. ozelden telefon numarani yazar misin
Yok hocam değiliz akşam olabilir.
nereden baksan 10gündür binmiyorum yaklaşık, hasret kaldım. havalar da ısınmadı bir türlü. sevmem ben öyle yağmurda, soğukta
tamam biz bulusacagiz gelmek isteyen olursa ozel mesajla numarasini gondersinler yarin 11 gibi bulusacagiz. ararim numara gonderenleri. azicik canlandiralim ya hayvanlari yagmurlardan
paslandilar. islesinler isildasinlar erays aksama dogru hala dagilmamis olrsak seni de arayacagim is cikisi katilirsin bize
Bunlar güzel şeyler umarım servis hizmetleri böyle devam ederde istanbula gitmeyiz. Honda konşuk üzerine servis tanımam inş izmitteki servis hizmeti sorunu çözme politikası konşukla yarışabilir. Ben fuarda ersun beydi sanırım kartında genel müdür yazıyordu onunla tanışmıştım daha arka sehpanın ne olduğunu bilmiyordu bize lazım olurmu diye sorunca baya ön yargıyla yaklaştım haldızlara inş dediğiniz gibi çıkar. Hayırlı işler.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
İşim çıkmazsa tabiki gelirim, 10 günden fazladır motorun marşına basmadım
izmitte sofuoğlu çilesinin biteceğini düşünmek bile çok güzel
haldızı tebrik etmek isterim.
mazda honda pejo servislerinede sıkça gidiyorum. bütün haldız servislerinin hem ustaları hem şefleri hem müdürleri hepside zeki ve becerikli adamlardır.
ammmaaaaa
ben otomobil sektöründe faaliyet gösteren bi firmanın daha sonra motosiklet sektöründe uzun süreli hizmet verebileceğini düşünmüyorum..
çünkü küçük araç yp satışı ve işçilik kaarını asla motosiklette bulamaz.
ben dahil 150cc ve altı motor kullanıcılar , 1 tl bile indirimin peşindedir, bişey alacaksa 5 yere soran, sonra gidip internetten alan, yapılan işten fix memnun olmayan, olsa bile pahalı diyen, dünyanın en zor müşterisidir 150cc ve altı motor kullanıcıları. herşeyi bedava ister. ama herşeyi
inşallah servisiniz kalıcı olur , ama 150cc ve altı motorlardan bukadar maliyetli bi yetkili serviste beklediğiniz kaarı bulamayabilirsiniz..
12 yıldır servislerinize giden ve motor kullanan biri olarak yazıyorum yazımı. işiniz zor. allah kolaylık versin
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
ya işte 2 sektöründe 12 yıldır içindeyim, şahsen otomobil sektörü pastaysa, motosiklet kuru ekmek gibi
inşallah kalıcı olur, izmitte büyük eksikti. umarım patronlar küçük araç kaarı beklemeden motosiklet sektörüne girmişlerdir.. honda finans çok önemli..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Günümüz şartlarında 3-4 markanın servisliğini yapan artı olarakta bisikletlerede servislik veren bir firmada tam anlamıyla motorumuzu gönlümüze göre bakım ve tamirini yaptırmak Kocaelinde nerdeyse imkansızdı,Haldızın bu hizmetini takdirle karşılıyorum,darısı diyer markaların başına.Honda firmasına ve kullanıcılarına hayırlı olsun.
evet arkadaşlar 27 nisan cumartesi nerde buluşuyoruz herkez bir öneri yazsın az kaldı bir karar verelim artık saatide yazın ne dersiniz hatta hep bereber haldızlara kahve içmeye gideriz
ben başlayayım seka park marina cafe 12:00
herkez birşey yazssın ortak birşey bulalım
aynen haldızlarda kahve mantıklı
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Berkay'ımızın usta birliği Eskişehir çıkmış,iletişim numarası vs öğrendiğim an burda da paylasacagım. Yaza doğru Eskişehir rotası var
bugün 4 motor gezdik. çok eğlenceliydi. pazar görüşürüz tekrar dedik kendi aramızda. cumartesi günü olan etkinliğe gelmeye çalışacağım ama hızımızı alamazsak pazar günü de görüşürüz havalar güzel ne de olsa ;)
27'sinde en az 14.00-15.00 saatleri sonrasında katılabilirim.
Bana uyar
evet sesverin cumartesi 14,00 15,00 gibi oldu yorumları alalım HAYDİ KOCAELİ SES VER
harika..
benimde mezun olunca alacağım motordur cbr 250...sizin olaya el atmanız çok iyi olmuş..inşalah kalıcı olursunuz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------
arkadaşlar hafta sonu benim nöbetim var..:( çıkabilirsem seka parka rahat gelebilirim...Haldızlarada...
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)