Hava ve durum şartlarım el verseydi kesin gelirdim. İstanbul'a geçiyorum
hem hava yağacak, sen nereye, gitme, dur
Hava ve durum şartlarım el verseydi kesin gelirdim. İstanbul'a geçiyorum
hem hava yağacak, sen nereye, gitme, dur
tekerin düz bassın. arkadaşlar böyle olmuyor organize olalım . 27 si demiştik galiba herkez 27 sine hazırlansın ilk etepta nedersiniz . ufaktan bir buluşuruz. sonra gerisi gelir bence
aynen öyle 27 ya da 28i..
yapalım bir şeyler..
Emre kardeşim çok teşekkür ederim,Allah sana daha güzellerini nasip etsin,en kısa zamanda geleceğim insallah oralara.
Eray hocam teşekkür ederim,çok sağolun.
Teşekkürler
Sağolun teşekkür ederim,insallah dediğiniz gibi yüzyüze de görüşmek kısmet olur,biz hep buralardayız.
Çok teşekkür ederim abi tekrar sana. Motoru almaktan ziyade sevgili Cem ağabeyi tanımak daha çok mutlu etti beni.
uğur sen bugün karamürsel - iznik yolu tarafına gittin mi? mavi bir ybr gördüm tam kavşakta o da baktı korna çaldım falan ama sonra eğimden dolayı görüşümden çıktı.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
hayırlı uğurlu olsun yeni motorun, kazasız belasız sürüşler dilerim
Motorun hayırlı olsun uğur, gerçekten çok sevindim
Tekerin düz bassın. Hemen doğa gezisi yapmayıda ihmal etmemişsin.
Dandik motor yoktur. Bakımsız motor vardır.
Arkadaslar su an honda haldizlardayim emre ustaya emanet ettik motoru isler biraz yavas yuruyo rodaj bakimi 67tl diyolar. Farlarda sikinti var aksam daha detayli yazicam
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Kendi motorun için mi Erdem, periyodik bakım mı?
Havalar da ısınıyor
arkadaslar bugun carsida olan varsa yazsin goruselim
hondacı değiliz ama olsun, kocaeli'de ne kadar çok motor mağazası ve servis olursa o kadar iyi.. serbest piyasa gereği.. sadece fiyatların değil.. hizmet kalitesininde artacağını düşünüyorum.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Degerli arkadaslarim. Sabah motorumun 1000 rodaj bakimi icin haldizlar plazaya gittim. Sabah saat9 da kapida Saadet Hanim karsiladi beni. Motorumu hic bekletmeden aldilar servise bu arada ilk servis musterisiyim. Saadet Hanim ikramda bulunduktan sonra Emre Ustayla tanistik. Kendisi cok genc fakat babadan tecrubeli bi arkadas. Sinyal ve farlarimdaki soket sorununu cozdu. Arka tekerim eksenden sasmis onu ayarladi tabi bu arada cay ve kahve ikrami Saadet hanim
Tarafindan surekli devam. Hos karsilama sicak sohbet. Yapilan islemler yag degisimi yag filtre degisimi conta degisimi karter tapasi ve pul degisimi=81tl.
Fiyat bence normal burdan istanbul yada adapazarina gitmekten iyidir. He bu arada yukardaki resim bize ait. Haldizlara giden olursa cok selamimi iletin. Bide orda calisan bi arkadasa not mentollu sigara cok daha zararli :-)
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Sicak sohbetiniz ve guler yuzunuz icin ben tesekkur ederim
arkadalşar bende 2 günlüne bursaya gezmeye gittim fotoları en kısa zamanda paylaşcam dönüşte haldızlarada uradım güler yüzle karşıladılar. şu an için 600 rr ve binlik yoktu daha çok giden modelleri getirmişler. ileride gelir dediler
samimi ve sıcak insanlar inşallah böyle devam eder. bende şiddet le tavsiye ediyorum gidin gezin arkadaşlarınızıda gezdirin bir motor bir motorcu...kar kardır..
havada sevgi kelebekleri uçuşuyor baharın geldiği nasılda belli
o degil de yarin gorusulecek mi? 1de sekanin girisinde ucaklarin oldugu yerde (marina cafenin oradaki otoparkta) bulusalim. katilacaklar isim yazarsa yarin birbirimizi tanimamiz kolay olur.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)