Evet ben kalamam
Evet ben kalamam
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
hava yağışlı olmazsa bana uyabilir...
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
yok ya, kalmayalım tabi.. bir tur gibi ya günübirlik.. nereye isterseniz gidelim..
kimler gelir...?
gidelim valla, hem ziyaret hem gezi....
Ben giderim gibi ama cok erken degil 10-11 gibi olabilir
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
havanında sağı solu belli olmuyo ki...cuma akşam bi kritiğini yapalım derim...kesin gelebilenler..??
Şöyle söyliym; Cumartesi günü en erken 15.00 civarı çıkabilirim ama pazar günü 08.00'de diyin kalkar gelirim.
Tabiki havanın iyi olması şart. berbat geçiyor havalar
arkadaş çıktım bütün izmiti derinceyi paşayı gezdim bi motor görmedim. herkez yaya
Bugün nihayet motoruma kavuşmak kısmet oldu.
Sevgili Koray abime vesile olduğu,yardımcı olduğu için,Sevgili Cem abime de içten alakası,ilgisi için çok teşekkür ediyorum.
Gerçekten gönül rahatlığı ile alınabilecek kadar temiz bir ybr sahibi olduğumu düşünüyorum. Uzun süre beklememe deydi diyebilirim
Bunlarda bugünden birkaç resim...
Cem abi ve ben...
En sonunda be ugur, gule gule kullan. Gidiyor muyuz yarin yalovaya?
Karadeniz - Giresun.
uğur motor çok temiz duruyo, güle güle kullan dostum...tekerin düz bassın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
yalova için kimseden ses çıkmıyo...
Uğur motorun hayırlı olsun iyi günlerde kullan dostum
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Uğur abi hayırlı ugurlu olsun yeni motorun. cok temiz ve güzel inan çok sevindim. başımızın üstünde yeriniz var. herzaman bekleriz sizi yalovaya
Hayırlı olsun hocam, havalar berbat ama haftaya iyi olur düşüncesindeyim.
görüşüyor muyuz?
Kimse olmasa da ben hava iyi olursa kesinlikle yollardayım..
Bugün de istanbul'a gidicem, hava iyi olsaydı motorla gidecektim ama hava bozuk arabaya kaldık yine
ben 12 gibi yalova'ya doğru yollanabilirim, gelecek olan var mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)