bende küçük bi ehliyet sıkıntısı var
Biliyorum. akşamları olur genelde çevirme, belli başlı yerlerde dolanırsan sıkıntı olmaz ama tabi ki dikkatli olmak lazım. cezası az değil.
dün 5 motorduk arkadaşlar baya eğlenceliydi. bir dahaki organizasyonda telefonlarımızı birbirimize verirsek daha sağlıklı haberleşiriz. daha kalabalık olalım
oralardan geçtim ben, belki erken gelirsiniz diye ama yoktu kimse. işlerim vardı, bu ara yoğun ama görüşürüz mutlaka hem havalar iyice düzelmiş olur, istanbul falan yapalım bence, olmaz mı?
honda cbr 250 nasıl tavsiye edermisiniz ? yoksa ninja 250 mi daha iyi
vay arkadaş, 08- 16 çalışıyorum erken kalktığım için sütlaç gibi oluyorum ::( vardiya dönene kadar piyasada yokum :(
Karadeniz - Giresun.
İzmitte en fazla kac kisilik grup gezisi oldu bilen varmi
5 kişi de oluyor 27 olmuştu şahit olduğum.
merak etme öyle bir organizasyon düzenleyeceğiz.
en az 30 kişi falan süper olur ama il dışı olması lazım, buralarda nerede gezeceksin 30 motor
ah be dostum. millet il dışından geliyo güzel izmitimize. yarımca Türk kahvesinde buluşuruz, ordan gölkaya. güzel bi düzergah değilmi erays
bu hafta sonu bir şeyler yapalım derim. şimdiden duyuralım da herkesin haberi olsun bence. ne dersiniz?
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz. Arkadaşlar bu akşam değirmendere toplanacağız. Ben cuma günü askere gidiyorum. bu gece son boş gecem. yalovadan da abilerimiz gelecek. Değirmendre sahilinde buluşacağız gelmek isteyen varsa hem görüşürüz hem tanısırız hem vedalaşırız. Allaha emanet olun...
berkay kardeşim kaçta toplanıyorsunuz? benim dersim var dersten sonra gelebilirim ancak.. 21:30 - 22:00 gibi ancak.. gitmeden görmek isterim seni.. nereye gideceğin belli oldu mu bu arada?
abi günay abide saat 9bucuk 10 gibi gelecek sahilde olacağız yani gel buyur sende. yarın belli olacak abi kısa mı uzun mu neresi herşey yarın. cuma da birliğe katılacağım....
hadi hayırlısı, bende mümkün olduğunca erken gelmeye çalışırım. Ararım gelirken nerede olduğunuzla ilgili..
hoşbulduk arkadaşlar, haftasonu benim işim çıktı. malesef bugün de değirmendereye gelemeyeceğim. gelmek isterdim ama :( perşembe cuma günü bir organizasyon olursa seve seve gelirim ama :d
berkay hayırlı tezkereler kardeşim. inan gelmek isterdim ama 4/12 çalışıyorum.
herkeze iyi sohbetler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)