Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Kocaeli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kocaeli MT ye yazıp Körfez tarafında oturan kimse yok diye biliyorum hocam. Ama Volusia merkezde falan hiç görmedim denk gelmedi hiç gözüme ilişmedi bu güne kadar.

---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 09:12 ----------

Hayırlı olsun şimdiden eray hem sattığın hem yeni alacağın. pazartesi zincirimi hallettireyim yollar benim . 3 hafta boyunca motorda uyumayı planlıyorum askere gitmeden gazımızı alalım die malum millet sezonu açarken biz kapayacağız :( . Sen yeterki sahalara çıkmak iste yani bir telefon yada MT den atılan bir mesaj kadar uzağım :D...

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:17 ----------

Tmama dır abi ben pazartesi 10 arabasına bilet aldım 10da burda binersem 3 3 bucuk gibi en geç ordayım gelirim motoru çıkarırırm gideriz beraber ama benim şöyle bir sıkıntım ben 1 viteste gidebiliyorum 2 ye atamıyorum zincir dayanmıyor o yüzden ben e5 e çıkmadan kenardan köşeden arka mahalleden falan gidecem istersen murat ustanın orda da buluşabiriz. seni sıkmıyım yolda.

Olur mu öyle şey? anca beraber kanca beraber =) en olmadı gitmeden önce SerKaN's GaraGe da bi ayar çekeriz öyle gideriz :D :D
    Karadeniz - Giresun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olur mu öyle şey? anca beraber kanca beraber =) en olmadı gitmeden önce SerKaN's GaraGe da bi ayar çekeriz öyle gideriz :D :D
    Vuuuuu SerKaN's GaraGe heeee abi abi bende girebilirmiyim abi.

Tamamdır kardeşim ben sana haber ederim o zaman geldiğimde çıkmadan duruma göre konusuruz.

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Valla süper planlar yaparız ben uzun yol da istiyorum yani ne biliym şöyle bir Safranbolu mesela?

anil89tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sıfırdan
    Arkadaşlar BUFF satışlarım devam ediyor.şuan elimde 30 farklı model kaldı, ama bu hafta başı 80 farklı model daha getireceğim.ilgilenenler benimle iletişime geçebilir.ben kocaeli üniversitesi anıtpark kampüsünde mimarlık öğrencisiyim.yani haftaiçi 5 gün sürekli merkezdeyim.fiyatı 10 lira.ilgilenenler bana ulaşabilir.cep: 507 341 2467

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151418377499906.502911.544104905&type=3

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Murat ustanın oraya kadar zamanında elimle sürüyerek götürmüştüm. Kayış kopmuştu. Ne çileli günlerdi be

Zaten Kerimağa'ya kadar koşarak sürüp,orda binince mobile kadar gidiyor motor kendi kendine
    Valla benimde sonum öyle olabilir kardeşim mobilet gibi kosup kosup üstüne atlarım sonra :D aslında iyi fikir ama migrosun ordan çıkarmak heralde ölüm olur

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Bi telefon yeter kardeşim. Her türlü motor itina ile itilir Çin malının güzellikleri işte yolda kalma mevzularında tecrübe sahibi ediyor insanı.

Gerçi ben hep Değirmendere yakınlarında kaldım yolda,uzun yola çıktığımda kalsaydım görecektim ebemin nüfus kağıdını ama tecrübe tecrübedir
    Eyvallah kardeşim itmiş kadar oldun :D... İnsaflı motor muş iznik dağ yolunda da kalabilirdin ordan nereye itecen bide onu düşün :D

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    vay arkadaş Brisa yarın 13.30 da sınava çağırdı :S geçen pazar da Tüpraşın sınavına girmiştim .s bu ara liselilerden çok sınava giriyorum :( Berkay sen 4 gibi gelecektin sanırım umarım çok kasmazlar da yetişirim sana.
    Karadeniz - Giresun.

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Gençler fuarda izmitteki pegeout, mazda ve hondanın sahibi haldızların temsilcisiyle tanıştım hondayıda almışlar outletin karşısındaki araç satılan yerlerine motosiklette getireceklermiş aklınızda olsun nisan gibi falan dedi artık kocaelide de yetkili honda bayisi olacak. Sofuoğlundan da haberleri var
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    Honda CBF 500
    vay arkadaş Brisa yarın 13.30 da sınava çağırdı :S geçen pazar da Tüpraşın sınavına girmiştim .s bu ara liselilerden çok sınava giriyorum :( Berkay sen 4 gibi gelecektin sanırım umarım çok kasmazlar da yetişirim sana.
    abi kasmayalım salı yapalım o zaman sabahtan cukarız rahat rahat takılırız.

---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:40 ----------

Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gençler fuarda izmitteki pegeout, mazda ve hondanın sahibi haldızların temsilcisiyle tanıştım hondayıda almışlar outletin karşısındaki araç satılan yerlerine motosiklette getireceklermiş aklınızda olsun nisan gibi falan dedi artık kocaelide de yetkili honda bayisi olacak. Sofuoğlundan da haberleri var
    Ohhh Ohhhh süpermiş yaaa içimin yağları eridi birde tükkanı kapasalar tam olacak :D

Bu habere de bence en çok serkan sevinir adam bakım için ist.e gitmekten kurtuldu vallaha :D

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    abi kasmayalım salı yapalım o zaman sabahtan cukarız rahat rahat takılırız.

---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:40 ----------

Ohhh Ohhhh süpermiş yaaa içimin yağları eridi birde tükkanı kapasalar tam olacak :D

Bu habere de bence en çok serkan sevinir adam bakım için ist.e gitmekten kurtuldu vallaha :D

Bu haberi bana Rasim amca 15 gün önce söyledi de inanmamıştım =) demek ki büyüklerimizin sözlerini daha dikkatli dinlemeliymişiz :D

Aynen berkay hemen açsalarda 8 bin bakımına istanbul yollarına düşmesem :D

Bu arada yarın hallederiz ne olcak? murat abi akşam 10 a kadar dükkanda =)
    Karadeniz - Giresun.

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    ya ne çok çalınma haberi var, bundan da korkmuyor değilim. şuan kapalı garaj gibi bir yerde sıkıntısız duruyor ama yazın ne olacak tedirginim gerçekten. millet azıtmış

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Bu haberi bana Rasim amca 15 gün önce söyledi de inanmamıştım =) demek ki büyüklerimizin sözlerini daha dikkatli dinlemeliymişiz :D

Aynen berkay hemen açsalarda 8 bin bakımına istanbul yollarına düşmesem :D

Bu arada yarın hallederiz ne olcak? murat abi akşam 10 a kadar dükkanda =)
    Tamamdır o zaman ben senden haber bekliyorum...

---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:08 ----------

Alıntı erays adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya ne çok çalınma haberi var, bundan da korkmuyor değilim. şuan kapalı garaj gibi bir yerde sıkıntısız duruyor ama yazın ne olacak tedirginim gerçekten. millet azıtmış
    çok sakat hocam olabildiğince gözden ırak yerde tutmaya bakacaksın. ordan her geçen devamlı aynı yerde duran motor olduğunu görmiycek 1 2 kilit vuracaksın gerisini dua etmekten başka çare yok hocam malesef. adamlar bakkaldan sakız çalar gibi patlatıyorlar motorları. Allah kimsenin başına vermesin yaa. Ne zorlukla alıyor insanlar nelerden fedakarlık ederek nelerden vazgeçerek 2 tane oç gelip götürüp parçalayıp yok fiyatına hiç ediyor...

körfezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondiak ukt 125
    drakyuz adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar izmit te linkteki motoru tanıyanınız var mı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9613501/detay/
    Kocaeli MT ye yazıp Körfez tarafında oturan kimse yok diye biliyorum hocam. Ama Volusia merkezde falan hiç görmedim denk gelmedi hiç gözüme ilişmedi bu güne kadar.

körfezli var
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı erays adlı üyeden alıntı Mesajı göster

çok dikkatli olmak lazım,göz önüne bırakmak lazım,alarmli disk kilidi kullanılabilir,pahalı motosikletleriniz var ise GPS takip sistemlerine başvurulabilir. artık hırsızların kim olduğu belli ama polis adamlarla selamlaşıyor. Öyle bir devire geldik ki utanmasalar hırsızlara,tecavüzcülere madalya takacaklar, devlet nişanı verecekler. çook dikkat etmemiz gerekiyor çook..
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Kara yılanım, siyah panterim yollara döndü bundan sonra durmak yok yola devam. :D :D :D :D... Sağol serkanım eeeee nereye sürüyoruz gençler dökülün bakalım :D

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Hadi hayırlı olsun kardeşim,sezonu açtın desene
    Sezonu cumartesi Ankara2da açtım kardeşim :D Ama sıkıntı benim sezon erken kapanacak :D

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Kara yılanım, siyah panterim yollara döndü bundan sonra durmak yok yola devam. :D :D :D :D... Sağol serkanım eeeee nereye sürüyoruz gençler dökülün bakalım :D
    estafurullah ne yaptık ki =) senin yılana müşteri var eğer kredisi çıkarsa alacak bu arada =)
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    Honda CBF 500
    estafurullah ne yaptık ki =) senin yılana müşteri var eğer kredisi çıkarsa alacak bu arada =)
    O zaman daha çok binmeliyim geceleride binmeliyim :D :D :D :D :D :D...
    Hayırlısı olsun kardeşim alan içinde satan içinde.

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    siyah panter iyiymiş şile tarafına çok güzel bir yok varda yağmursuz güzel olur orası..

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı MBHoro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siyah panter iyiymiş şile tarafına çok güzel bir yok varda yağmursuz güzel olur orası..
    Walla benim son 2 haftam (maksimum süre bu arada motor giderse daha bile az) nereye derseniz benim teker döner yeterki yerler kuru olsun.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler