Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kocaeli - MT]

REKLAM ALANI
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi motor alacak gibiyim derken sen inazumayı beklemiyor musun zaten kapora vermiştin yalnış hatırlamıosam
    aralık 15 te bana teslim etmediler bende kaporamı iptal edip almaktan vazgeçtim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    yaza kaç gün var ya

soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı erays adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun. Havalar berbat hale gelecek, kaldirin motorlari :(
    Sağol. Aynen hava berbat olacakmıs olmadan son demleri yaşayalım dedik bugün tam motorluk hava vardı ama..

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    eray apaçiden memnunmusun.. kaç bindesin sorun sıkıntı çıkarıyor mu

Motosikleti
    CBR 250 R
    Sağol. Aynen hava berbat olacakmıs olmadan son demleri yaşayalım dedik bugün tam motorluk hava vardı ama..
    aynen hocam ya, benim vaktim olmadı sonra da çıkartamadım işte.. yarın belki ama hava durumu el hareketi yapıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eray apaçiden memnunmusun.. kaç bindesin sorun sıkıntı çıkarıyor mu
    üstat, memnunum. Hiç sorun yaşamadım, o çok yakınılan titreşim sorununu hala anlamaya çalışıyorum.. yani artçı olmadan gezerim daha çok ama yok abi öyle titreşim falan.. 8000 civarı oldu ama tamamını ben yapmadım.. 2011 model

Motosikleti
    Honda CBF 500
    aralık 15 te bana teslim etmediler bende kaporamı iptal edip almaktan vazgeçtim
    hadi hayırlısı olsun abi boşver vardır bir hayır..

---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 22:59 ----------

Kaptan tayfası :D.. ne zaman müsaitsiniz bir gün belirleyelimde izmite gelelim önümüzdeki hafta içinde (çarşamba hariç) bir akşam... Ben burdan uğuru getiririm 2 sohbet edelim

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    aynen hocam ya, benim vaktim olmadı sonra da çıkartamadım işte.. yarın belki ama hava durumu el hareketi yapıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

üstat, memnunum. Hiç sorun yaşamadım, o çok yakınılan titreşim sorununu hala anlamaya çalışıyorum.. yani artçı olmadan gezerim daha çok ama yok abi öyle titreşim falan.. 8000 civarı oldu ama tamamını ben yapmadım.. 2011 model
    daha önce ybr veya cbf kullandıysan farkı anlarsın.. titreşim 2008 mod. beni çok rahatsız etti ama bunu sürmedim... bi gün buluşunca bakarız..

hadi hayırlısı olsun abi boşver vardır bir hayır..

---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 22:59 ----------

Kaptan tayfası :D.. ne zaman müsaitsiniz bir gün belirleyelimde izmite gelelim önümüzdeki hafta içinde (çarşamba hariç) bir akşam... Ben burdan uğuru getiririm 2 sohbet edelim
    olum bu hafta 16,00-24,00 çalışıyorum... ancak öteki hafta buluşuruz.. hem hava bu hafta kötü..

Motosikleti
    Honda CBF 500
    daha önce ybr veya cbf kullandıysan farkı anlarsın.. titreşim 2008 mod. beni çok rahatsız etti ama bunu sürmedim... bi gün buluşunca bakarız..

olum bu hafta 16,00-24,00 çalışıyorum... ancak öteki hafta buluşuruz.. hem hava bu hafta kötü..
    Tamamdır abi bi aksilik çıkmazsa öteki haftaya ranevu defterine ekle :D..

Motosikleti
    CBR 250 R
    beyler sizler nerelerde çalışıyorsunuz;
    Berkay,
    Koray

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    en pepsico da çalışıyorum.. kartepe/suadiye fabrikası

Motosikleti
    CBR 250 R
    fabrika içerisi mi yoksa Sıcak satış, soğuk satış?

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    fabrikada üretimde..

Motosikleti
    Honda CBF 500
    beyler sizler nerelerde çalışıyorsunuz;
    Berkay,
    Koray
    Ben öğrencilikle işsizlik arasında sürüncemedeyim :D.. 1 dersimin sonucu bekliyorum eğer geçersem okul bitio işsizim kalırsam öğrenciyim :DD:D:...

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Hadi yaaa hayırlısı olsun...

Kocaelindeki kadar ....... motorcu diye geçinen ahmak kadar bir arada görmedim ulan sizde bırakın motorculuğu adam bile olmaz uzun bir aradan snra bugun motora bineyim dedim benm zincir sorunlu biraz gene yolda kaldım kavaklıda çıkardım aletleti falan yan zincirin kapaklarını falan söktüm zinciri hallediyorum 7 tane sözüm ona motorcu geçti ulan biri yavaşlamadı bile amk insan bi durur sorar yardım die ben arabayla giderken bile yol kenarında kalmış motorcu görürsem duruyorum adapazar yolunda falan. İnşallah bu yazıyı okurlar sizin motorcu birliğinize ruhunuza tüküreyim ben daha beter şeyler yapayım yada yazamıyorum inşallah denk gelirde okurlar bu yazıyı...

kusura bakmayın abilerim tabiki sizi tenzi ediyorum ama asabım bozuldu içimi dökem dedim...
    Yahu sen dua et durup cüzdanını çalmamışlar :D burası gölcük dikkat et.. ne anlarlar yardımdan? o geçen motorların alayının şasesi kazınmıştır plaka ruhsat yoktur hepsi iznikten çalınma =) Hani bi tabir var Donanma kenti gölcük diye, işte o tabir değişti ''Yamyamlar Kenti Gölcük'' oldu.

Bu arada bikeresinde yeniköyde yolda kalan bi motorcu için durdum kırmızı bi çinliydi,baya dökük haldeydi ben Hyosungla durup bide geri geri geldim yanına lavuk az kalsın saldırcaktı bana ''bişey yok git,gitsene bişey yok!'' diyip durdu =)
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    CBR 250 R
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu sen dua et durup cüzdanını çalmamışlar :D burası gölcük dikkat et.. ne anlarlar yardımdan? o geçen motorların alayının şasesi kazınmıştır plaka ruhsat yoktur hepsi iznikten çalınma =) Hani bi tabir var Donanma kenti gölcük diye, işte o tabir değişti ''Yamyamlar Kenti Gölcük'' oldu.

Bu arada bikeresinde yeniköyde yolda kalan bi motorcu için durdum kırmızı bi çinliydi,baya dökük haldeydi ben Hyosungla durup bide geri geri geldim yanına lavuk az kalsın saldırcaktı bana ''bişey yok git,gitsene bişey yok!'' diyip durdu =)
    e adam "mal" olmasın, normal haikaten izmit'te çok garip insanlar var, araba kullanırken de öyle motor tepesinde de öyle. kimse kimseye yol vermez, her yer kilit vs. Cehalet ya, başka hiçbir şey değil.

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bilgiye ulaşmak kolaylaştıkça cahil malların sayısı artıyor yapacak birşey yok :DD..

Yamyam kenti gölcük hahah süpermiş....

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Serkan yılın bombasını patlattı "yamyam kenti gölcük" Atarlı kentin giderli yamyamı :D:D:D
    Serk21 bunu beğendi.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    e adam "mal" olmasın, normal haikaten izmit'te çok garip insanlar var, araba kullanırken de öyle motor tepesinde de öyle. kimse kimseye yol vermez, her yer kilit vs. Cehalet ya, başka hiçbir şey değil.
    aynen öyle,istanbul sürücüleri gibi değiler,onlar kurtaramayacağı yere girmiyorlar kıvrak ve atikler,bizimkiler hep tıkanacakları yere giriyorlar,kontrolsüz ve dandikler =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamyam kenti nedir ya
    yazın sahilde plakasız bol led ışıklı yürüyen pavyonlarla kafada nike şapka ile ağızda sigara ile cafelerin önünden 75 kere geçip ön kaldıran plakasız yamyamlar :D
    soa bunu beğendi.
    Karadeniz - Giresun.

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    gençler artık mesajımıza da cevap vermiyor.. vay be.. demek öyle artık berkay..

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı MBHoro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gençler artık mesajımıza da cevap vermiyor.. vay be.. demek öyle artık berkay..
    Ne zaman ne mesaj attın ki abi ??

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

dikkat etmedim abi ne zman yazdın kaçırdım heralde yoksa yazardım??

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler