eray apaçiden memnunmusun.. kaç bindesin sorun sıkıntı çıkarıyor mu
aynen hocam ya, benim vaktim olmadı sonra da çıkartamadım işte.. yarın belki ama hava durumu el hareketi yapıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
üstat, memnunum. Hiç sorun yaşamadım, o çok yakınılan titreşim sorununu hala anlamaya çalışıyorum.. yani artçı olmadan gezerim daha çok ama yok abi öyle titreşim falan.. 8000 civarı oldu ama tamamını ben yapmadım.. 2011 model
hadi hayırlısı olsun abi boşver vardır bir hayır..
---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 22:59 ----------
Kaptan tayfası :D.. ne zaman müsaitsiniz bir gün belirleyelimde izmite gelelim önümüzdeki hafta içinde (çarşamba hariç) bir akşam... Ben burdan uğuru getiririm 2 sohbet edelim
beyler sizler nerelerde çalışıyorsunuz;
Berkay,
Koray
fabrika içerisi mi yoksa Sıcak satış, soğuk satış?
Yahu sen dua et durup cüzdanını çalmamışlar :D burası gölcük dikkat et.. ne anlarlar yardımdan? o geçen motorların alayının şasesi kazınmıştır plaka ruhsat yoktur hepsi iznikten çalınma =) Hani bi tabir var Donanma kenti gölcük diye, işte o tabir değişti ''Yamyamlar Kenti Gölcük'' oldu.
Bu arada bikeresinde yeniköyde yolda kalan bi motorcu için durdum kırmızı bi çinliydi,baya dökük haldeydi ben Hyosungla durup bide geri geri geldim yanına lavuk az kalsın saldırcaktı bana ''bişey yok git,gitsene bişey yok!'' diyip durdu =)
Karadeniz - Giresun.
Serkan yılın bombasını patlattı "yamyam kenti gölcük" Atarlı kentin giderli yamyamı :D:D:D
aynen öyle,istanbul sürücüleri gibi değiler,onlar kurtaramayacağı yere girmiyorlar kıvrak ve atikler,bizimkiler hep tıkanacakları yere giriyorlar,kontrolsüz ve dandikler =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
yazın sahilde plakasız bol led ışıklı yürüyen pavyonlarla kafada nike şapka ile ağızda sigara ile cafelerin önünden 75 kere geçip ön kaldıran plakasız yamyamlar :D
Karadeniz - Giresun.
gençler artık mesajımıza da cevap vermiyor.. vay be.. demek öyle artık berkay..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)