viper bende pistte olacam hemde 7 de beklerim yani Arkadaşlar sorun olursa benim cep 0546 5581588
viper bende pistte olacam hemde 7 de beklerim yani Arkadaşlar sorun olursa benim cep 0546 5581588
bizimde çorbada tuzumuz olsun kocaeliyi kalkındırmalıyız hepberaber izmitliyiz alemde tekiz herkez kardeşimiz koçizzzz
bugunku bulusmada ben,emre,şadan vardi.baska kimse gelmedi.gelmeyecekler telefonla gelemiyiz deseler cok iyi olurdu,bravo kocaeli MT-MD.hem topic acip gelmemek olmaz,organizator bundan sonra degissin.siteye cok takilan biri olsun.(ben cok takilamiyorum iş nedeniyle).Enes arkadasimizin kaza yaptigini ogrendim cok gecmis olsun,durumu ufak bi kırık dışında iyi.suçlu karşı tarafmış.
ooooo hey millet bu topic öldümü yahu
arkadaşlar cuma buluşma warmı yaaaaa??????
bi gittim ne hale gelmişsiniz kaldığımız yerden devam beyler
==============================
su an ukraynadayim;ama formu takip edebiliorum bulusma olursa beni de anarsiniz.22 temmuz pazar secim gunu bi gezi ayarlayin da gidelim kucuk capli
arkadaşlar mersinde idim yeni geldim. buluşma veya gezi yokmu. biliyosunuz ben yeniyim bu iş size düşer. yapın bi planda buluşalım koparmayalım bağları.
yaff herkez tatilini yapmış biz tam gaz çaılşmaya dewam çıldıracam aynen dostlar koprmayalım bağları bu arada richy hoşgeldin dostum iyi dinlendinmi barii
selam millett..ooo richy hoşgeldin bu aradaa amma yalancıymşşınn hee hani kart atçaktın.neyse görüşelim bi ara bide herkesin içinde deme boşluktayım die çkar biri der dolduralım boşlukları görersin sonraaaa
mümin aziz ve muhterem din kardeşim biraz ayıp olmuyo mu cuma yalova diolar ben gelemem yalovaya şimdiden söliim.
arkadaşlar hangisine gidiyoruz. yalovamı M&I cafe mi.
bu arada ehliyet sınavına girdim iyi geçti nasip olursa 3 hafta sonra polislerin yanından geçebilcem.
cuma 19:00 M&I ordan isteyen yolavaya gider istemeyen d.dere'ye
richy takılırız biz d.derede..bilion dükkan bizimm.Bende geçemem yalovaya gece iş warrrr
mümin tel. evde kaldı numaranıda takdir edersinki ezbere bilmiyorum yağmur sebebiyle cemiyetimiz iptal olmuştur bilginize dostum
harbiden feci yağmur yağıyor. tat tuz olmaz şimdi. iptal olması iyi oldu. yarın hava iyi olursa buluşalım yine M&I cafede ne dersiniz?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)