Buralardayız yaw
takip ediyorum ama motor yok şuan...
motor varken hrkese sürekli baskın yapardım.. ama baskın yaptıklarım bana gelmiyor hiç.. :(
Buralardayız yaw
takip ediyorum ama motor yok şuan...
motor varken hrkese sürekli baskın yapardım.. ama baskın yaptıklarım bana gelmiyor hiç.. :(
Tamam Koray, baskın basanındır
Motor olmasın canım, alınır elbet.. izmit mi?
kocaeli MT yazın ii di ama kış gelmesiydi tarihin tozlu raflarına gömüldü. Cuma günü üniyi bitireceğim inşallah ondan snra kar kış kıyamet demeden yola devam d.dere deyiz biz merkezde değiliz cumadan snra yolunu z düşerse buyrun gelin görüşelim tanışım hafta sonu için belki bir mangal organizasyonu sucuk partisi falan neden olmasın :D...
havalar soğuk, ben de çıkmıyorum o kadar. ben merkezdeyim. ben de beklerim herzaman.
mutlaka tanışırız
İzmit'e geliyor musunuz? ya da uzak yerlere gidiyor musunuz? yazın yapalım bu tip şeyler
Geçen gün işten sıkılıp çıkıp turladım kaptanda
ikiniz de değiştirmek mi istiyorsunuz motorları?
Koray, bekleme bence. Şuan ucuz motorlar.
Bana da uyar
görüşelim mutlaka ne zaman isterseniz
dün akşam üşüyerek gezdim, deli gibi.. damarları çekildi resmen motora binicem diye
çıktım yola; basa bas 110 sonra hem motor kasmaya başladı hem de yol bitti
sizler pek çıkmıyorsunuz sanırım? havalar yine bozacakmış bu arada..
Hadi yaaa hayırlısı olsun...
Kocaelindeki kadar ....... motorcu diye geçinen ahmak kadar bir arada görmedim ulan sizde bırakın motorculuğu adam bile olmaz uzun bir aradan snra bugun motora bineyim dedim benm zincir sorunlu biraz gene yolda kaldım kavaklıda çıkardım aletleti falan yan zincirin kapaklarını falan söktüm zinciri hallediyorum 7 tane sözüm ona motorcu geçti ulan biri yavaşlamadı bile amk insan bi durur sorar yardım die ben arabayla giderken bile yol kenarında kalmış motorcu görürsem duruyorum adapazar yolunda falan. İnşallah bu yazıyı okurlar sizin motorcu birliğinize ruhunuza tüküreyim ben daha beter şeyler yapayım yada yazamıyorum inşallah denk gelirde okurlar bu yazıyı...
kusura bakmayın abilerim tabiki sizi tenzi ediyorum ama asabım bozuldu içimi dökem dedim...
Gecmis olsun. Havalar berbat hale gelecek, kaldirin motorlari :(
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)