kocaeli merkezde önerebileceğiniz en iyi motorcu hangisidir. Ben sürekli şuraya giderim şu adam anlar yalan dolan iş yapmaz işinin ehlidir diyebileceğiniz hangi motorsiklet tamircileri vardır ?
kocaeli merkezde önerebileceğiniz en iyi motorcu hangisidir. Ben sürekli şuraya giderim şu adam anlar yalan dolan iş yapmaz işinin ehlidir diyebileceğiniz hangi motorsiklet tamircileri vardır ?
bende izmiti bilmiyorum ama gölcükteki murat usta iyidir. bugüne kadar ne sorun olursa adam sonuca ulaştırdı. İşinde iyi bence. Çok pahalıda değil orta halli öneririm. Kavaklı da iskele yolundaki yol kenarındaki usta..
---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 16:56 ----------
kardeşim sen nasıl istersen yani bütçen neye uyuyorsa onu alacaksın kardeşim sonucta abim ybr yi vermese bn 600 liralık scooterlere bakıodum kardeşim. bütçen neye uygunsa onla devam et ilerde işe başlayınca en kralını alırsın. Ama sadece şunun öneririm eğer imkan bulursan bi wolfu olanla konuşup test sürüşü yap kardeşim. bi bak yani elbet birinde vardır. Olmadı bizim mahallede oturan gazeteci adamda var wolf. onu durdur ondan iste hatta oğlunu tanıodun adı aklıma gelmedi. bi dene snra al sonucta ybr yi gördün onuda gör kardeşim...
Zaten kardeşim çayna diyorsan kesin 0 al yani 2 el motor bide çayna olunca çok üzer seni. (çayna çok tuttum bunu :D ) scooter tabiki güzeldir ehliyet alırken dışında hiç binmedim scooter a ama ben otomatik olayına karşıyım kardeşim elinde o gücü kontrol edecek vites sisteminin olması lazım araç dedin mi vitesli olcak abi. O gücü yönetmeyi sen kontrol edeceksin. diğerleri bana akülü araba gibi geliyor dat alamıyorum. sonucta ist. ankara da olsan scooter ii trafik açısından ama buralarda hiç bir zaman motoru bile kesecek trafik olmuyor yani. bcne scooter e kayma bnce:D:D.. hee şu var tabiki ayağının içerde olması bu tarz soğuk havalarda süper. Normal motorda diz kapaklarından kasıklarına dogru geçiçi hissizlik oluyor :D:D:d
ugurcugum motor arama 2000 e verıyorum ben salcoyu.begenmezsen 1 hafta dene para ıadelı.daha ne dıyeyım
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
çinli motosiklette Dinç motor Ahmet abiye gidebilirsin,ustası Fatihe serkanın selamı var dersen daha çok özen gösterir, Japon motosikletin varsa yada çözümü zor bir arızaya sahip çinli varsa iskele yolundaki Efsane motor Murat ustaya gidebilirsin,yine selamımı söylersen yardımcı olur.
Karadeniz - Giresun.
Abi eyvallah sağol zaten alma işini Ocak ayının ortasına erteledim,o zaman olursa ben dönerim sana.
Soğuklarda,yağmurda scooter müthiş kardeşim.
Vitesli de dediğin gibi zevkli
Benzin ekonomisi acısından da iyi.
Bahar yarıyılında hep motosikletle giderim okula,daha ucuza gelir
ben yağmur çamur kar kış tam gaz geziyorum,yolda hiç birinize rastlayamıyorum nerdesinizz kocaeliii =) diz örtüsü lazım nerde buluruz kocaeli =)
Karadeniz - Giresun.
beyler çevrenizde temiz naked varsa haberim olsun..
er6 n-xj6-cbf500 ilk tercihler
bende de motor yok ama seka park ta etkinlik olursa gelirim dediğin gibi uğur maksat etkinlik olsun.
4 ocakta benım kayınconun dugunu var oraya gelın bari.kurtları dokerız en azından.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Bugun Yalova yaptık yürüyen köşk gezdik. Selamlar millet.huuu...
Tüm Kocaeli MT li abilerimin kardeşlerimin yeni yılı mutlu huzurlu kazasız belasız bol motorlu bol güneşli sıcak çikolata tadında geçmesi dileğiyle. Mangalı eksik olmayan bir yıl dilerim hepinize :D:D:D:D...
Arkadaşlar, bu kocaeli grubu neden bu kadar sessiz? çok mu azız cidden?
ne zaman toplanıyoruz, ondan haber verin
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)