5 liraya ybr ile tur attırılır Donanma İÖO çevresinde :D :D :D :D :D :D :D :D. Kardeşim bir ihtiyacın olursa biliyorsun motorun yerini... Hayırlısı olsun kardeşim. zaten bu 2.el olayı enteresan Ülkece hep 0 akü 0 lastik sorunsuz motor, motor 10 yıllık ama daha 5000km orjinal hep böle ilanlar. onlara HHHAAAAASSSSSSS........................ Demek istiyorum ama diyemiyorum forum kızıyor :D:D:D:D:... Hangi ilana baksam lastikler 2 aylık akü yeni değişti bakımları yeni yapıldı hiç eski kullanan yok. bir benim YBR'deki lastikler 2008 o yüzden elimde patladı satamıyorum :D:D:D:D:D:D:....
benimkini satayım yanarlı dönerli
Buralar iyice sessizleşti kış geldi sezon kapandı demek ki çarşı da kuryeleri görüyorum da adamlar sağanak yağmurun altında bile motor kullanıyorlar Allah kolaylık versin onlara.
arkadaşlar bende 1 asya ksr 150 cc var satıyorum yanlız 2007 de alınmış plaka cıkarılmamış bende koyde binerim diye aldım şimdi sym alacam nasipse. 700 tl ye verecem gayet temiz motor bir kez sola düşmüş kaldırıma carpmış depo biraz yamuk ilgilenen arkadaş olursa. mesaj atsın.
Aynen Allah kolaylık versin sizde eve sipariş olabildiğince az çağırmaya dikkat ederek bir nebze katkıda bulunabilirsinz motokuryelere :D:D:D:.. (Toplumsal mesaj). Naılsın kardeşim buralar kuş uçmaz kervan geçmez. Cem yılmazın deyimiyle Ebesinin Fizanı oldu yapacak bişi yok :D:D:DD::...
Geçen salı bi 10 km kdr bindim işim vardı saat 45 sularında güneş batar batmaz hava çekilmez bir hal alıyor :DD:D:D...
Nasılsın abi bir sıkınt yokur umarım.
---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:21 ----------
hayırlı satışlar hocam...
İyi geceler sana da Mevlüt abi
mangal candir hava sartlari bile engeleyemez beni
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)