Arkadaşlar eski günlere dönmek zor biliyorum ama artık toparlanmamız lazım bu şekilde dağılıp gitmeyelim. Emrah abimizi hiç bir zaman unutmadan buraya yazmaya devam edelim.
Şimdi size nacizane bir sorum olacak motorumu satılığı çıkardım artık sıkıldım zevk almıyorum eskisi kadar ve rahatlık arıyorum. Bu sebebten commuter yada naked tarzı motorlara bakıyorum ve 250cc olması şartını koşarak kalite fiyat performansıda düşünerek aklımdan geçen vtr 250 yi sizlere danışmak istiyorum evet fiyatı yüksek( ama neye göre) ama o kalitede başka motor göremiyorum cbr kullandım hani içimde en ufak bir al beni oluşmadı:( ybr 250 güzel motor ama temizi yok. şimdi bana vtr 250 almamam için bir kaç sebeb söyleyebilir misiniz?
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
vtr sahibinden de bile 4 tane satılık abi. Türkiyede 1 motor azsa parça bakımından hem bulunma sıkıntısı hemde cebine masrafı fenadır. vtr 250 nin tipi güzel gözüküyor ama sıkıntı çıkarırsa sanada sıkıntı olur gibi duruyor.
naked 250 bi hyo gt 250 naked var galiba...
Arkadaşlar evet o motordan piyasada taş catlasın 20 30 tane anca var ama motor tas gibi. Yakından gördüm kalıbıda iyi. Yedek parca kaza bela olmazsa sıkıntı yok ama olursa da pahalıya patlayacağı kesin cbr 250 ye hiç kanım ısınmıyo ama başkada altarnetif yok. Şu aralar cbf e bindikçe naked istiyor canım scooter bana uymaz ben uzun yol yaparım çok yakmasın
arkadaşlar sym wolf 250 yi aldım. yzf r125 imi üste verdim.
Hayırlı uğurlu olsun Yasin kardeşim Tekerin düz bassın kazasız belasız inşallah
Mustafa Kemal ATATÜRK .
Yeni motorun hayırlşı olsun motorun.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2817264
Nedersiniz sezonu kapatalımmı.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
hayırlı olsun yasin güzel seçim tekerin düz bassın allah kaza bela vermesin kardeşim.
Hayırlı olsun yasin. Allahtan vtr250 almamısın gecen bır abıyle konustuk vtr250 si olan silindir pistona 5binlira istedi honda 4000ne motoru verdi parcası acayıp pahalı. sym wolf guzeldır saglam makına tekrar hayırlı olsun.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
teşekkür ederim koray abi cümlemize kazasız belasız yolculuklar.
motor çok rahat, seri, seramik silindir nasıl avantajlı olacak ilerde göreceğiz,
abi sen şu düğün işlerinden hele bi kafanı kaldır bol bol görüşürüz
teşekkür ederim
amin ismail. inş uzun süre bineçeğim bu merete.
Herşeyde bir hayır vardır almadık vtr yi sym inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz. bayramda uzun bir yola cıkıcam en büyük test o olacak. 5 binlira motor parası ne demek yahu
---------- Post added at 07:26 ---------- Previous post was at 07:22 ----------
teşekkür ederim
hayırlı olsun oncelıkle.bende baslangıc olarak salcano wolf almıstım.artık 250 lık bı makına dusunuyorum.tabı senınde ızlenım ve tecrubelerını motorla ılgılı gorulerını beklıyorum.daha onumuzde zaman var.acele etmek ıstemıyorum.ızmıtten evlıyım bı nevi eniştenizim ayrıca.ilerleyen zamanda beraber turlara bile cıkarız bakarsın.bu yaz temmuzda ızmıte geldım benım salcanoyla hatta kandıraya bıle gıttım.tekerın duz basması dılegımle kazasız belasız surusler tekrardan hayırlı olması dılegımle.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Hayırlı olsun, bu SYM dikkatimi çeken ve hep bakmak istediğim bi motordur, gidişi dengesi virajı , tadı nasıldır diye merak ettiğim bir motor..
Bilgilendir bizi :D
Hayirli olsun Yasin, iyi bir tercih yapmissin. Kazasiz belasiz gule gule kullan motorunu
Teşekkür ederim iyi dilekleriniğz için piyasada malesef 250 cc de bir açık var sadece spor tarzı var birde hyosung un naked i vtr ybr fiyatı belli tek çıkar yol sym idi benim için
hele bir vakit geçsin motorla bir tanışalım tam anlamıyla, o zaman sym sayfasına bir kaç şey daha yazaçağım
Teşekkür ederim berkay
Evet uzun süredir aklımı kurcalıyordu. Almak bu güne nasip oldu. her şey için teşekkür ederim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)