Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kocaeli - MT]

REKLAM ALANI
    soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok kardeşim motor şart
    Bugün kpssye girdim Atatürk Anadolu Lisesi'nde. Biliyorsun minibüsler geçmiyor şu sıralar ordan.
    Dönerken tabanvay döndüm eve,motorumu satmaz olaydım dedim,bu hafta içi alacağım ins kardeşim,yetti gayrı
    Hayırli olsun kardeşim. haber edeydin seni yürütmezdik kardeşim. tüm gün evdeydim bi tel kadar yakındım sana..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Arkadaşlar eski günlere dönmek zor biliyorum ama artık toparlanmamız lazım bu şekilde dağılıp gitmeyelim. Emrah abimizi hiç bir zaman unutmadan buraya yazmaya devam edelim.
    Şimdi size nacizane bir sorum olacak motorumu satılığı çıkardım artık sıkıldım zevk almıyorum eskisi kadar ve rahatlık arıyorum. Bu sebebten commuter yada naked tarzı motorlara bakıyorum ve 250cc olması şartını koşarak kalite fiyat performansıda düşünerek aklımdan geçen vtr 250 yi sizlere danışmak istiyorum evet fiyatı yüksek( ama neye göre) ama o kalitede başka motor göremiyorum cbr kullandım hani içimde en ufak bir al beni oluşmadı:( ybr 250 güzel motor ama temizi yok. şimdi bana vtr 250 almamam için bir kaç sebeb söyleyebilir misiniz?
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı yasin_942 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar eski günlere dönmek zor biliyorum ama artık toparlanmamız lazım bu şekilde dağılıp gitmeyelim. Emrah abimizi hiç bir zaman unutmadan buraya yazmaya devam edelim.
    Şimdi size nacizane bir sorum olacak motorumu satılığı çıkardım artık sıkıldım zevk almıyorum eskisi kadar ve rahatlık arıyorum. Bu sebebten commuter yada naked tarzı motorlara bakıyorum ve 250cc olması şartını koşarak kalite fiyat performansıda düşünerek aklımdan geçen vtr 250 yi sizlere danışmak istiyorum evet fiyatı yüksek( ama neye göre) ama o kalitede başka motor göremiyorum cbr kullandım hani içimde en ufak bir al beni oluşmadı:( ybr 250 güzel motor ama temizi yok. şimdi bana vtr 250 almamam için bir kaç sebeb söyleyebilir misiniz?
    vtr250 yi bilmem ama cbr250 hakkında şunu söleyebilirim senin motorun tipi 5 6 kat daha güzel yani. sadece 250lilik diye senn cihaz verilipte o alınmaz. bence...

Motosikleti
    Honda CBF 500
    vtr sahibinden de bile 4 tane satılık abi. Türkiyede 1 motor azsa parça bakımından hem bulunma sıkıntısı hemde cebine masrafı fenadır. vtr 250 nin tipi güzel gözüküyor ama sıkıntı çıkarırsa sanada sıkıntı olur gibi duruyor.

naked 250 bi hyo gt 250 naked var galiba...

Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Arkadaşlar evet o motordan piyasada taş catlasın 20 30 tane anca var ama motor tas gibi. Yakından gördüm kalıbıda iyi. Yedek parca kaza bela olmazsa sıkıntı yok ama olursa da pahalıya patlayacağı kesin cbr 250 ye hiç kanım ısınmıyo ama başkada altarnetif yok. Şu aralar cbf e bindikçe naked istiyor canım scooter bana uymaz ben uzun yol yaparım çok yakmasın

bpk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yasin_942 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar evet o motordan piyasada taş catlasın 20 30 tane anca var ama motor tas gibi. Yakından gördüm kalıbıda iyi. Yedek parca kaza bela olmazsa sıkıntı yok ama olursa da pahalıya patlayacağı kesin cbr 250 ye hiç kanım ısınmıyo ama başkada altarnetif yok. Şu aralar cbf e bindikçe naked istiyor canım scooter bana uymaz ben uzun yol yaparım çok yakmasın
    Dostum madem uzun yol yapıcaksın alcaksın bir tane kawasaki en500 keyfine bakıcaksın kayışlıdır akarı yok kokarı yok , yakıt sarfiyatı da az bildiğim kadarı ile daha ne istersin
    Mustafa Kemal ATATÜRK .

Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    arkadaşlar sym wolf 250 yi aldım. yzf r125 imi üste verdim.

Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Hayırlı olsun,bence güzel tercih olmuş.
    Allah kaza bela vermesin,güzel günlerde binmeyi nasip etsin..
    Teşekkür ederim uğur,allah sizlerede gönlünüzde yatan motoru nasibeder en kısa zamanda.
    foto atayım bir kaç tane...

soa ve -CBX250- bunu beğendiler.

bpk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı uğurlu olsun Yasin kardeşim Tekerin düz bassın kazasız belasız inşallah
    Mustafa Kemal ATATÜRK .

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    yasinim hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin..
    iyi seçim.. alınacak makşnalaradan bi tanesi.. porselen silidir ile büyük avantaj..
    test sürüşünde tadı damağında mı kaldı yoksa..
    hiç arayıp söylemiyorsun ha..

baysamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni motorun hayırlşı olsun motorun.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2817264

Nedersiniz sezonu kapatalımmı.
    Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin

rq7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun yasin güzel seçim tekerin düz bassın allah kaza bela vermesin kardeşim.

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Hayırlı olsun yasin. Allahtan vtr250 almamısın gecen bır abıyle konustuk vtr250 si olan silindir pistona 5binlira istedi honda 4000ne motoru verdi parcası acayıp pahalı. sym wolf guzeldır saglam makına tekrar hayırlı olsun.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yasinim hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin..
    iyi seçim.. alınacak makşnalaradan bi tanesi.. porselen silidir ile büyük avantaj..
    test sürüşünde tadı damağında mı kaldı yoksa..
    hiç arayıp söylemiyorsun ha..
    teşekkür ederim koray abi cümlemize kazasız belasız yolculuklar.
    motor çok rahat, seri, seramik silindir nasıl avantajlı olacak ilerde göreceğiz,
    abi sen şu düğün işlerinden hele bi kafanı kaldır bol bol görüşürüz

Alıntı baysamin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni motorun hayırlşı olsun motorun.

teşekkür ederim

Alıntı rq7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun yasin güzel seçim tekerin düz bassın allah kaza bela vermesin kardeşim.
    amin ismail. inş uzun süre bineçeğim bu merete.

Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun yasin. Allahtan vtr250 almamısın gecen bır abıyle konustuk vtr250 si olan silindir pistona 5binlira istedi honda 4000ne motoru verdi parcası acayıp pahalı. sym wolf guzeldır saglam makına tekrar hayırlı olsun.
    Herşeyde bir hayır vardır almadık vtr yi sym inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz. bayramda uzun bir yola cıkıcam en büyük test o olacak. 5 binlira motor parası ne demek yahu

---------- Post added at 07:26 ---------- Previous post was at 07:22 ----------

Alıntı bpk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun Yasin kardeşim Tekerin düz bassın kazasız belasız inşallah
    teşekkür ederim

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    hayırlı olsun oncelıkle.bende baslangıc olarak salcano wolf almıstım.artık 250 lık bı makına dusunuyorum.tabı senınde ızlenım ve tecrubelerını motorla ılgılı gorulerını beklıyorum.daha onumuzde zaman var.acele etmek ıstemıyorum.ızmıtten evlıyım bı nevi eniştenizim ayrıca.ilerleyen zamanda beraber turlara bile cıkarız bakarsın.bu yaz temmuzda ızmıte geldım benım salcanoyla hatta kandıraya bıle gıttım.tekerın duz basması dılegımle kazasız belasız surusler tekrardan hayırlı olması dılegımle.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

-CBX250- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address 110
    Hayırlı olsun, bu SYM dikkatimi çeken ve hep bakmak istediğim bi motordur, gidişi dengesi virajı , tadı nasıldır diye merak ettiğim bir motor..
    Bilgilendir bizi :D

Motosikleti
    Honda CBF 500
    hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan Tekerin düz bassın...

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayirli olsun Yasin, iyi bir tercih yapmissin. Kazasiz belasiz gule gule kullan motorunu

Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun oncelıkle.bende baslangıc olarak salcano wolf almıstım.artık 250 lık bı makına dusunuyorum.tabı senınde ızlenım ve tecrubelerını motorla ılgılı gorulerını beklıyorum.daha onumuzde zaman var.acele etmek ıstemıyorum.ızmıtten evlıyım bı nevi eniştenizim ayrıca.ilerleyen zamanda beraber turlara bile cıkarız bakarsın.bu yaz temmuzda ızmıte geldım benım salcanoyla hatta kandıraya bıle gıttım.tekerın duz basması dılegımle kazasız belasız surusler tekrardan hayırlı olması dılegımle.
    Teşekkür ederim iyi dilekleriniğz için piyasada malesef 250 cc de bir açık var sadece spor tarzı var birde hyosung un naked i vtr ybr fiyatı belli tek çıkar yol sym idi benim için
    Alıntı -CBX250- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, bu SYM dikkatimi çeken ve hep bakmak istediğim bi motordur, gidişi dengesi virajı , tadı nasıldır diye merak ettiğim bir motor..
    Bilgilendir bizi :D
    hele bir vakit geçsin motorla bir tanışalım tam anlamıyla, o zaman sym sayfasına bir kaç şey daha yazaçağım

Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan Tekerin düz bassın...
    Teşekkür ederim berkay

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayirli olsun Yasin, iyi bir tercih yapmissin. Kazasiz belasiz gule gule kullan motorunu
    Evet uzun süredir aklımı kurcalıyordu. Almak bu güne nasip oldu. her şey için teşekkür ederim

baysamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi yakın zamanda,havalar soğumadan iyi bir organizasyon yaparız inş..
    Bu gezi için hem vakit çok dar,hemde gece vakti o yollar sıkıntı..
    Gerçi benim motorum da yok ama Allah kerim
    benimde aklıma yatmaz şahsen gece dönmek ama o teysiste kalacak yer varmı acaba yoksa sağdece termalmi.??
    Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler