Dün akşam trafik kazası sonucu v max Emrah abimizi kaybettik mekanı cennet olsun. Toprağın bol olsun Emrah abi:((
Dün akşam trafik kazası sonucu v max Emrah abimizi kaybettik mekanı cennet olsun. Toprağın bol olsun Emrah abi:((
Başımız sağolsun arkadaşlar. Allah kalanlara sabır versin....
Asla pes etme !
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
aklıma geldikçe moralim bozuluyor.. buda emrahın son resmi.. gece 1 gibi çekmiştik ateş başında..
en çokda genç oluşuna üzülüyorum, daha yaşayacak çok şeyi vardı.. gezecekti, görecekti, sevecekti, yuva kuracaktı, baba olacaktı off off zalim kader..
emrah abinin yakınlarından 1 tanıdık yok aramızda galiba ama yinede ailesine baş sağlığına gidecekmiyiz.
Ya çok kötü oldum ben aga,tanıdık olunca başka oluyormuş valla yutkunamıyorum bi tuhaf oldum elim ayağım tutmuyor cidden. Okadarda diyorduk hızlı gitme hızlı gitme bir kaç sayfa önce irfan abide demişti yavaş ol diye şimdi düşününce işte ne biliyim keşke diyor insan. Başımız sağolsun.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Yani sabah kamp alanındaydık o haberi almak çok şaşırttı, herkez dondu kaldı..
ALLAH RAHMET EYLESİN
Allahu Teala günahların varsa bağışlasın ve merhametiyle hükmetsin,kabrini mis kokulu en güzel bahçelerden bir bahçe eylesin....Ahiretin ve akıbetin güzel ve hayırlı olsun KARDEŞİMMMMM...
ALLAHu Teala sana en güzel ve en hayırlı vekil olsun,nur içinde yatasın eyyy hatrışinas ve değerli ARKADAŞIMMM....
Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]
ailesi kırıkkalede değilmiydi?.. Benimde aklıma burada bir mevlit okutmak, kardeşimizin hayrına bir helva dağıtmak geldi. Bu fikre ne dersiniz? motorasuko sadece lafta, gezmekte kalmasın.
çok üzücü.. bunları yazarken içim bir tuhaf oldu ama elimizden ancak bu geliyor şu anda.. eminim o iyi niyetimizi ona beslediğimiz temiz samimi duygularımızı görüyordur.
Yrın ben d.deredeki camileri gezip bilgi alıcam ne yapmamız gerekir vs diye 7si falan okuma yapılabilir. yarın akşam haber ederim..
---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:35 ----------
Ailesi kırıkkalede abi buradaki evi bugün boşaltıldı yanılmıyorsam emrah abi arkadaşlarıyla kalıyordu burda diye biliyorum..
kocaeli mt gün belirleyip toplanalım karamürselde..emrahın anısına yada yapılabilcek işleri konuşuruz mevlit helva ..vs.vs..
uğurcum o işler öyle basit değil, adamın oğlu, abisi, kardeşi motorla kaza yapıp vefat ediyor biz morgun önüne motor yığsak ne olur? adama küfür etmiş gibi olur. Mantıklı hareket etmek lazım biraz.. arkadaş biraz üzüntünün etkisiyle yorum yapmış bence.
biz üzerimize düşeni yapacağız zaten..
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)