[QUOTE=soa;2783886]Kardeşim abime uymuyor o zamanda biz gene yaparız orda kusura bakma ben sana ayrıca 1 zaman özel yapacam :D:D:D:....
1. soa
2. redmoon(abim)
3 uğurak
4.baysamin
5.ApacheRTR (Belki Katılacak)
[QUOTE=soa;2783886]Kardeşim abime uymuyor o zamanda biz gene yaparız orda kusura bakma ben sana ayrıca 1 zaman özel yapacam :D:D:D:....
1. soa
2. redmoon(abim)
3 uğurak
4.baysamin
5.ApacheRTR (Belki Katılacak)
Arkadaşlar yarın mangal işi ailevi sebeplerden bugüne ertelendi. Ben gelecekleri aradım bi mert il uğur a ulaşamadım. Burdanda haberiniz olsun bugün saat 4te migrosta buluşacağız mangal - senaver. Uyanlar buyursun gelsin isteyen sonradan çay içmeyede buyursun...
İstediğim gibi veriyo ALLAH'ıma şükür de daha yeni aldım şimdi istersem ayıp olur....
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------
Kardeşim şimdi düşün altında bi makine var ve her gaz verdiğinde yan veriyosunn ve adında hızlı cocuk sen olsan o gaz kolundan çekermisin elini
Gençler selam. Dün gece sizide baya beklettim kusura bakmayın artık. Berkay abine tekrar teşekkür ederim. Bugün götürdüm servise bıraktım motoru, eksper çağırılacak, yapılacak bi 5-10 gün motorsuz kaldık bakalım.
Bak motoru kullanan bellı oluyo dewrını yakaladın mı motorun gercekten tadından yenmıyo yaaa... tvs den sonra bu ıyı geldı bana senınde dedıgın gıbı o aksesuarlarda olsa tam olacak ben sımdı gri karbon,ozel honda stıckerları,manetler ve gıdonu degıstırıcem kısmetse o zaman resımlerıde paylasırım
Arkadaşlar yarın ayıon 24`dü ne yapıyoruz iznik gezisini karaklaştırdınızmı ne yapıyoruz ne zaman yola çıkıp nerde buluşuyoruz.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
ben büyük ihtimalle cumartesi akşam geleceğim, gelirsemde arabayla gelirim malum benim motor kazalı. Ömerle en son konuşmuştuk ama netleştiremedik. Çok yakar diyo cimri belki benimle arabayla gelecek. Cumartesi 5-6 gibi çıkarız diye düşünüyorum.
evet aynen bmw gıbı geldı... gıdonum yamuk gıbı geldı bana 55 tl ye renklı rımoza tarzı gıdon buldum nette onlardan alıp takıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------
ayrıca ahmet bızde yarın aksam gecıcez ıznık golune ıstersen sende bıze katıl...!
salı sabahı 5sularında yola cıkıcaz kısmetse.9gibi oraya varırım diye düşünüyorum.
millet neredesiniz ben 5-6 gibi gideceğim iznike arabayla geçiyorum
abi benim iş iptal gelemicem :( kusura bakmayın bişe lasım olursa telefonla ulaşırsın verırım ne lasımsa
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)