kocaeli mt nerelerdesiniz yahu ses soluk yok hadi elleri göreyim
ben burdayim.
slm arkadaşlar
ben yokken buluşmuşsunuz
iyiki şehir dışına çıktım 2-3 günlük aşk olsun.
bu aksam M&I cafe de görüşelim...
==============================
bu akşamki buluşma iyidi eylendim valla yine gır gır şamata daha kalabalık olalım arkadaşlar
arkadaşlarr unuttunuzz beni yaaabu aralar çok yoğun çalışıorumm ama en kısa zamanda görüşelişmm
resimler güzel çıkmış işlerimin yoğunluğu nedeni ile pek takılamadım ama az kaldı rahatlıyorum gezilerde bende varım
hemşerilerim önümüzdeki cuma m&ı cafede toplantı war md grubuda orada olacak bizdende katılım çok olsun kasıp kavurak ortalığıhafta sonu gezi planı varmış bak demedi demeyin m&ı cafeden özdileğe kaçabiliriz haberiniz olaa hade öptüm hepiniziNude Lindsay Lohan saver
http://**************.info/lindsay*****
cuma günü şehir dışına çıkmalıyım. galiba gelemicem. ama bol bol resim çekin en azından bakarız.
richy dostum..pazar gunu musaıtmısın akcokocaya gıdelım mı???tabi bende işleri ayarlarsam
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
lubiyama54 abi pazar günü icin bir kac netleşmemiş planım var duruma göre haberleşeriz.
tamam richy ben sana pazar haber verırım gidersem..gelırsın burdan beraber gıderiz.yınede haberlesrız
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
dblack hakemlik,iş tam gaz gidion,biraz rahatla toplantilara gezilere gel.bekliozzz.
tamam VİPER cuma ordayımm ama saat kaçta toplanıyaz??
babalar cuma akşamı 19:00 dan sonra eski gölcük yolu üzeri vinsan kampüsü yanı M&I cafede görüşelim
arkadaşlar dünki toplantı çok güseldii..gelen herkese teşekkürler arayı soğutmayalım bencee...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)