Abi son plan program nedir ?
Abi son plan program nedir ?
Asla pes etme !
Napıyoruz K.Mürselde ?
Asla pes etme !
motorasuka ahalısı napıonuz beyaaa :D bu aksam benımle denıze gelen yok mu ?
Akşam d.Derede olcam birazdan geçecem buraya gelen arkadaşlar uğrayın da çay içelim muhabbet ederük
Asla pes etme !
Valla abi Gelen varsa D.Dere sahildeyim 0538 973 56 33
Asla pes etme !
Abi Bu C.tesi olan etkinliğe iftara gelemiyom C.Tesi çalışıyom abi niye pzar yapmıyoz ya :/
Asla pes etme !
motorasuko kabilesi uykuya geçti heralde. Berkay nerelerdesin? ne yaptın zincir işini? En kötü al oringsiz ya. Üstündeki de nasıl olsa oringsiz. Paran olunca yine yenilersin.
offfff bu gece geçmez yarın dersimin sonucu belli olacaaaak son dersim yarın okulum biterse cumartesi kocaeli mt ye iftardan snra bnde baklava.... Ölüyorum yaaa 2 gündür uyku uyuyamıyorum :(...
valla inşallah Emrah abi yaa tek dersim son dersim sıçtığımın dersini 5. ye alıyorum hala tırsıyorum. Artık bitsinde yolumuza bakalım yaaaa..
---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:29 ----------
abi yarın şu dersim belli olsun cumartesi babam parayı çıkartıyor orjinal alıp halledicem....
evet motorasuko cemaati
yarın napıyoruz karamürsele nasıl gidiyoruz varmı plan proje
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
hareket etmeden yarım saat önceden haber ver kardeşim güvenebilirsem motorla güvenemezsem arabayla peşine takılıcam...
---------- Post added at 02:07 ---------- Previous post was at 01:52 ----------
bu sefer giderken kopuk gidecez ama kalabalık olacaz dönerken grup sürelim gazlamayında tadını çıkaralım yolun ey Emrah abi sözüm sana :D:D....
bakın sahurda bişey yemiyorum sadece su içiyorum akşama pide katliamı var bu hıyar Aykut yine satış yaptı sabah dünya laf edicem ona
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)