Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Kocaeli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    ayktcnknyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kısmetse
    Abi kendi motorundan korkan adam kim oluyor sensin sanırım
    Asla pes etme !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Kocaeli ve yalova MT nin tarafsız sahası Karamürsel'de çetin geçen bir akşamdı :D...

Mevlüt abinin artislik pozu 1 :D

Emrah Abiyi gördüğüm Tek an:D

Mevlüt abinin artislik pozu 2 :D

Ömer abini yeni motorunun testi :D

Herkesin eline ayağına sağlık. Sağlıcakla kalın.
    KomutanLogar, ApacheRTR, v max ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

ayktcnknyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kısmetse
    Fotolar için teşekkür berkay.
    soa bunu beğendi.
    Asla pes etme !

Motosikleti
    CBF 250 (Hornet) :)
    Benim içinde çok güzel bir buluşma oldu...Çok keyifli geçti irfan abinin de katkıları çok onada ayrı teşekkür ederim...Grup sürüşüne katılamadım ama iki nedeni var kardeşim telefon ettı yolda beklıodu benı bende gaz cevırmek zorunda kaldım ozur dılerım bıde vmax la komutan logar benı gaza getırdı :D bendeki fotolarıda eklıyorum sımdı

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------

[IMG][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------

KomutanLogar, ayktcnknyr, soa ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Katılan herkese çok teşekkürler..
    Arada yapmakta fayda var böyle buluşmaları..
    Darısı artık iftara
    Aynen iftarı sabırsızlıkla beklıorum hatta o aksam sahuru bıle beraber yapabılırız

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    Alıntı ApacheRTR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen iftarı sabırsızlıkla beklıorum hatta o aksam sahuru bıle beraber yapabılırız
    ömer sen oruç tutmaya mı başladın? hayırdır :D

Motosikleti
    Alıntı MBHoro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ömer sen oruç tutmaya mı başladın? hayırdır :D
    İlla oruç tutmamız gerekmiyo ki sayın MBHoro

Maksat biraraya gelip hoşsohbet dun aksam erken kactınız bız sızden sonra bayagı muhabbet ettık....!

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kocaeli MT'ye teşekkürler, bol bol muhabbet ettik, eğlendik sayenizde. Yalova'ya da bekleriz en kısa zamanda iade-i ziyarete
    piyanist_irf ve v max bunu beğendiler.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol irfan abi ağarladın bizi.

Güzel 1 geceydi tanıştığım herkesle çok memnun oldum tanıştığıma. yayında yapımda gaz kolunda emeği geçen herkese saygılar:D.
    Gerçi giderken pek grup göremedik biz uğur kardeşimle 70 70 geldik en güzel modda. günay ömer ve emrah abiyi ışıklardan kalkerken gördük sadece :D

resimler yolda
    estağfurullah berkaycım bende dün akşam bir ara girdim bir kaç yorum yazdım nedense birdahada mt ye giremedim ama başka siteler açılıyordu sadece mt açılmıyordu günün vermiş olduğu yorgunlukla sızıp kalmışım

işin ağırlama kısmına gelince görende bir şey var sanacak be kardeşim ne yaptıkki

güzel ortam oldu muhabbetler içten samimiydi daha ne olsun ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

evet bendeki resimler şöyle söyleyeyim , rehberimde telefonumda hatta arşivimde pek resmi olmayan arkadaşlar diğer arkadaşlar gönül koymasın olanları yüklüyorum haaa irfancım benim resmim niye yok deyiii sitem eden olursa geri kalan arkadaşların resimlerini mevcut başka arşivden bulur yüklerim

mezit kadrajıoma sığmadığı için ondan yırttım diğer arkadaşlarıda berkay koymuş zaten

buyrun bendeki bir kaç foto

MBHoro, v max ve soa bunu beğendiler.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Dün motorları gördüm sahilde birkaç kez . çağırsaydın gelmek isterdim İrfan abi ama sağlık olsun ...
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    Ben ne oyle yeni gelin gibi cikmisim ya

Bu arada eve gelirken gordum emrah yine yardira yardira gidiyordun golcukte
    piyanist_irf ve soa bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı Alper41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün motorları gördüm sahilde birkaç kez . çağırsaydın gelmek isterdim İrfan abi ama sağlık olsun ...
    valla alpercim senin buralarda olduğundan haberim yok şekerim biliyorsun kuş uçsa sana haber eylerim hemen bileti bana kesme bikerem bende davetliydim lakin senin dükkanın önünden geçerken çift renkli bir yanılmıyorsam drak star gözüme işilti fakat tanımıyordum arkadaşları aklıma gelmediysen ne olayım , dükkandada durmuyorsun hep arazisin heee nerdesin sen bakalım ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

Alıntı MBHoro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben ne oyle yeni gelin gibi cikmisim ya

Bu arada eve gelirken gordum emrah yine yardira yardira gidiyordun golcukte
    şu emrahı biriniz uyarsın hatta mümkünse kuyruğundan yakalayıp fazla uzaklara salmasın körü körüne uçuyor ateş böceği gibi korkutuyor bizi , dün akşam 230 görmüşler yalanınızı yiyeyim ben sizin ampulünüz 10 mt ilerisini göstermiyor aman dikkat emrah ciddiyim şekerim gece vakti o kadar yüksek hızlara çıkma gözünü sevem sıkıntıya sokma bizi üzmeye sakın !

aslında emrahta haklı bir bakıma bütün kışı tabanvaylarla geçirince , hevesini alamıyor , bu kış bir sonraki yaz için başlar benzin parası biriktirmeye sesi hoş güzel ama bayramda yediğin hurmalar acı acı tırmalar

v max - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zx636r ninja
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla alpercim senin buralarda olduğundan haberim yok şekerim biliyorsun kuş uçsa sana haber eylerim hemen bileti bana kesme bikerem bende davetliydim lakin senin dükkanın önünden geçerken çift renkli bir yanılmıyorsam drak star gözüme işilti fakat tanımıyordum arkadaşları aklıma gelmediysen ne olayım , dükkandada durmuyorsun hep arazisin heee nerdesin sen bakalım ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

şu emrahı biriniz uyarsın hatta mümkünse kuyruğundan yakalayıp fazla uzaklara salmasın körü körüne uçuyor ateş böceği gibi korkutuyor bizi , dün akşam 230 görmüşler yalanınızı yiyeyim ben sizin ampulünüz 10 mt ilerisini göstermiyor aman dikkat emrah ciddiyim şekerim gece vakti o kadar yüksek hızlara çıkma gözünü sevem sıkıntıya sokma bizi üzmeye sakın !

aslında emrahta haklı bir bakıma bütün kışı tabanvaylarla geçirince , hevesini alamıyor , bu kış bir sonraki yaz için başlar benzin parası biriktirmeye sesi hoş güzel ama bayramda yediğin hurmalar acı acı tırmalar
    haklısın abi el frenini çekme zamanı geldi
    ama yiğidi öldür hakkını yeme
    bizki geri geri 120 gitmişiz kör karanlıkta 230 yapmışız çokmu
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

Motosikleti
    Alıntı v max adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın abi el frenini çekme zamanı geldi
    ama yiğidi öldür hakkını yeme
    bizki geri geri 120 gitmişiz kör karanlıkta 230 yapmışız çokmu
    ay sonu çekersin el firenini sıkıntı yok

soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kocaeli MT'ye teşekkürler, bol bol muhabbet ettik, eğlendik sayenizde. Yalova'ya da bekleriz en kısa zamanda iade-i ziyarete
    Biz teşekkür ederiz abi sizde iyiki geldiniz. inşallah en yakın zamanda 1 akşamda yalovaya geliriz abi böyle gene kararlaştırıp.

---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:52 ----------

[QUOTE=piyanist_irf;2756391]estağfurullah berkaycım bende dün akşam bir ara girdim bir kaç yorum yazdım nedense birdahada mt ye giremedim ama başka siteler açılıyordu sadece mt açılmıyordu günün vermiş olduğu yorgunlukla sızıp kalmışım

işin ağırlama kısmına gelince görende bir şey var sanacak be kardeşim ne yaptıkki

güzel ortam oldu muhabbetler içten samimiydi daha ne olsun ? [COLOR="Silver"]

Zaten amacımız muhabbet abi yani. Güzel 1 buluşmaydı.

---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:55 ----------

abi emrah abinin ampule ihtiyacı yok zaten 230 la giderken görme duyusu çalışıyor mu ki emrah abi ??

---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:57 ----------

Abi ne güldüm yaaa yazı senin arkana denk gelmiş. Aramızdaki tek choppercı deri yelekli insan sendin aha bu kesin küfür de eder diye seninle aynı kadraja yazıyı koymuşlar
    KomutanLogar, MBHoro ve ayktcnknyr bunu beğendiler.

v max - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zx636r ninja
    kalp gözüm görüyor
    bildiğim tüm dualarda ekstra tork veriyor
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Beyler fotolar iyi, ambians iyi , e kötü olan benim orada olamayışımmış.. inş. bende bi dahaki toplaşmada olurum..

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Güzel gezi olmuş il dışında olduğumdan katılamadım malesef bir dahakine inş.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler fotolar iyi, ambians iyi , e kötü olan benim orada olamayışımmış.. inş. bende bi dahaki toplaşmada olurum..
    kulakların çınlamadımı ?

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    kulakların çınlamadımı ?
    Siz oralarda keyif yaparken , biz 24.00-08.00 tatil beldelerindeki ayyaş gavurlara çips yapıyoduk.. Kulak çınlamadı vallahi

---------- Post added at 01:38 ---------- Previous post was at 01:29 ----------

Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel gezi olmuş il dışında olduğumdan katılamadım malesef bir dahakine inş.
    naber lan Arto !!!!! bana arto deme lan Arto !!!!
    nerlerdesin sen lolipop şakir

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler