Abi kendi motorundan korkan adam kim oluyor sensin sanırım
Abi kendi motorundan korkan adam kim oluyor sensin sanırım
Asla pes etme !
Kocaeli ve yalova MT nin tarafsız sahası Karamürsel'de çetin geçen bir akşamdı :D...
Mevlüt abinin artislik pozu 1 :D
Emrah Abiyi gördüğüm Tek an:D
Mevlüt abinin artislik pozu 2 :D
Ömer abini yeni motorunun testi :D
Herkesin eline ayağına sağlık. Sağlıcakla kalın.
Fotolar için teşekkür berkay.
Asla pes etme !
Benim içinde çok güzel bir buluşma oldu...Çok keyifli geçti irfan abinin de katkıları çok onada ayrı teşekkür ederim...Grup sürüşüne katılamadım ama iki nedeni var kardeşim telefon ettı yolda beklıodu benı bende gaz cevırmek zorunda kaldım ozur dılerım bıde vmax la komutan logar benı gaza getırdı :D bendeki fotolarıda eklıyorum sımdı
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------
Kocaeli MT'ye teşekkürler, bol bol muhabbet ettik, eğlendik sayenizde. Yalova'ya da bekleriz en kısa zamanda iade-i ziyarete
Legends may sLeep.. But they never diE..!
estağfurullah berkaycım bende dün akşam bir ara girdim bir kaç yorum yazdım nedense birdahada mt ye giremedim ama başka siteler açılıyordu sadece mt açılmıyordu günün vermiş olduğu yorgunlukla sızıp kalmışım
işin ağırlama kısmına gelince görende bir şey var sanacak be kardeşim ne yaptıkki
güzel ortam oldu muhabbetler içten samimiydi daha ne olsun ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
evet bendeki resimler şöyle söyleyeyim , rehberimde telefonumda hatta arşivimde pek resmi olmayan arkadaşlar diğer arkadaşlar gönül koymasın olanları yüklüyorum haaa irfancım benim resmim niye yok deyiii sitem eden olursa geri kalan arkadaşların resimlerini mevcut başka arşivden bulur yüklerim
mezit kadrajıoma sığmadığı için ondan yırttım diğer arkadaşlarıda berkay koymuş zaten
buyrun bendeki bir kaç foto
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Dün motorları gördüm sahilde birkaç kez . çağırsaydın gelmek isterdim İrfan abi ama sağlık olsun ...
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Ben ne oyle yeni gelin gibi cikmisim ya
Bu arada eve gelirken gordum emrah yine yardira yardira gidiyordun golcukte
valla alpercim senin buralarda olduğundan haberim yok şekerim biliyorsun kuş uçsa sana haber eylerim hemen bileti bana kesme bikerem bende davetliydim lakin senin dükkanın önünden geçerken çift renkli bir yanılmıyorsam drak star gözüme işilti fakat tanımıyordum arkadaşları aklıma gelmediysen ne olayım , dükkandada durmuyorsun hep arazisin heee nerdesin sen bakalım ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
şu emrahı biriniz uyarsın hatta mümkünse kuyruğundan yakalayıp fazla uzaklara salmasın körü körüne uçuyor ateş böceği gibi korkutuyor bizi , dün akşam 230 görmüşler yalanınızı yiyeyim ben sizin ampulünüz 10 mt ilerisini göstermiyor aman dikkat emrah ciddiyim şekerim gece vakti o kadar yüksek hızlara çıkma gözünü sevem sıkıntıya sokma bizi üzmeye sakın !
aslında emrahta haklı bir bakıma bütün kışı tabanvaylarla geçirince , hevesini alamıyor , bu kış bir sonraki yaz için başlar benzin parası biriktirmeye sesi hoş güzel ama bayramda yediğin hurmalar acı acı tırmalar
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Biz teşekkür ederiz abi sizde iyiki geldiniz. inşallah en yakın zamanda 1 akşamda yalovaya geliriz abi böyle gene kararlaştırıp.
---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:52 ----------
[QUOTE=piyanist_irf;2756391]estağfurullah berkaycım bende dün akşam bir ara girdim bir kaç yorum yazdım nedense birdahada mt ye giremedim ama başka siteler açılıyordu sadece mt açılmıyordu günün vermiş olduğu yorgunlukla sızıp kalmışım
işin ağırlama kısmına gelince görende bir şey var sanacak be kardeşim ne yaptıkki
güzel ortam oldu muhabbetler içten samimiydi daha ne olsun ? [COLOR="Silver"]
Zaten amacımız muhabbet abi yani. Güzel 1 buluşmaydı.
---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:55 ----------
abi emrah abinin ampule ihtiyacı yok zaten 230 la giderken görme duyusu çalışıyor mu ki emrah abi ??
---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:57 ----------
Abi ne güldüm yaaa yazı senin arkana denk gelmiş. Aramızdaki tek choppercı deri yelekli insan sendin aha bu kesin küfür de eder diye seninle aynı kadraja yazıyı koymuşlar
kalp gözüm görüyor
bildiğim tüm dualarda ekstra tork veriyor
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Beyler fotolar iyi, ambians iyi , e kötü olan benim orada olamayışımmış.. inş. bende bi dahaki toplaşmada olurum..
Güzel gezi olmuş il dışında olduğumdan katılamadım malesef bir dahakine inş.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Siz oralarda keyif yaparken , biz 24.00-08.00 tatil beldelerindeki ayyaş gavurlara çips yapıyoduk.. Kulak çınlamadı vallahi
---------- Post added at 01:38 ---------- Previous post was at 01:29 ----------
naber lan Arto !!!!! bana arto deme lan Arto !!!!
nerlerdesin sen lolipop şakir
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)