EHLiye yok ama EHLiyeT soran da yok ki
EHLiye yok ama EHLiyeT soran da yok ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaslar
10 haziran pazar günü izmit outlette karting turnuvası var gerci pist sampiyonası ile çakısıyo ama yinede gelmek isteyenler için bilgi
greennblack benim ehliyetin fotokopisini werim sana temiz bi çoçuğa benzion sen
@dblack
sen hakemdin değil mi? yarışlara beleş sokarsın bizi
==============================
richy telefonum war sende geldiğinde alo de yeter pist bizimmmmmm
ben karting turnuvasina gelirim,buyuk odul nedir?
buyuk odul kupaymis gorustum organizatorle
Bu arada MD den arakadaslar Cuma aksami saat 19 da eski golcuk yolu uzerindeki M&I Cafede toplanalim diyor.Linki MD sitesinde var.Ben iŞ çıkışı motoru alıp ugrayacagim.Millet işini uyduran gelsin okay
carting turnuvasına kaç kişi geliyo arkadaşlar ben karting turnuvasına giderim cuma günü belki m&ı yada uğrayabilirim ok
cuma 24:00'e kadar calısıyorum. maalesef gelemem. h.sonu da yarışlar var galiba.
karting turnuvası için siteden gelen kişi sayısı belli deil. genel katılım 65 -100 arası .
bende gelirim arkadaşlar cuma akşamı M I cafeye...Ama gene 7 kişi olmayalımm heeeee
arkadaşlar.bende size katılmak isterim.ikinci motorumu yeni aldım.2001 gsx 600r.vardiyada olduğum için gelemeyeceğim ama en kısa zamanda tanışmak isterim...
istemek ne demek katıldın bile en kısa zamanda tanışırız inşallah
millet ben işten geldim simdi motoru alip M&I cafeye gidiyorum bi duruma bakicam kimler orada...
bala bak bu aksam çalışıyorum
Kocaeli MD ve MT 08 Haziran 07 de harbiden toplandı.Redlineee arkadasin onculugunde yuksek bir katilimla toplanacaktik derken gerek kotu hava kosullarina yenilen arkadaslarimiz gerekse ortam makerimizin basina gelen yildirim olayi nedeniyle ufaktan da olsa toplandik.Hava cok guzeldi hemen belirteyim.Katilim 5 kisilikti ama sohbet mukemmeldi.Arkadaslar sagolun.M&I Cafenin bahcesinde baslayan tanisma fasli aksama dogru disi sivrisineklerin yogun baskisi sonucu icerde hararetli bir sohbete dondu.Cok guzel bir gundu, umarim katilim bundan sonra cok daha yogun olur...Ara ara toplanirsak birbirimize daha hizli ulasmamiz icin benim cebim: 0555 6068671 msn: serdar22@isnet.net.tr
Ortam olur da resim olmaz mi aha da resimler;
resimler war ama yarısı gözzükmüyoo wallaaa
Neyse güzel buluşşma olmuşş katılan herkesi öpüyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
abijim emanet makine dandikmis ben napiim (samsung digimax s500),sirf bu yuzden net ceken 7mp lik bi makine alacagim.
tamamdırrrr Şimdi herşeyy net gözüküyoo Tüm resimler de açılıyooo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)