Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kocaeli - MT]

REKLAM ALANI
    soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Asıl ramazan buluşmasını yaparız elbet büyük 1 organizasyon konusu falan açılır onun. Ama salı akşamı gene gelenlerle bir iftar yapalım mı yada iftardan sonra bir buluşma.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KomutanLogar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow 750 C4
    Alıntı baysamin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar ben Gölcükten yazıyorum chooper motorsiklet arıyorum bütçe kısıtlı 3-5 binliralık iyi birşey varsa bildiğiniz özelden yazarsanız sevinirim.
    dostum benim motor satılık. Berkay linki vermiş.5000 e vereceğim ilanda 5200 yazıyor.Gölcükteyim.Pazartesi gelecek olan müşteri başka motor almış kendine.yani ilan herkese açık.

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    sevgili hemşerilerim berkay salı günü demiş ben salı günü gelebilirim.. nerde ve nasıl buluşulacak belirleseniz oraya gelirim inşallah.. bu arada karamürsel olursa felan ii olur hani uzaktan felan gelcem ya...

v max - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zx636r ninja
    salı günü bende olurum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

dün itibari ile benim motor grenajsız olarak hazırdır şükürler olsun bitti
    yasin_942 ve MBHoro bunu beğendiler.
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Tamam abi salı günü karamürselde iftar yada iftarda sonra çay içelim.

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Arkadaşlar bugün lido marka su firmasının arabası tarafından en sol şeritde sıkıştırıldım ve temas da ettim motorumun sağ tarafı araça vurdu hızım 80 yada 90 dı omzumda da çarptı. durduk ağız dalaşı yaptık polisi aradım geldiler iki aracada baktılar hasar yok tutanağa gerek yok dediler. adam birde sıkıştırdığıyla kaldı yani. adamın telini aldım patronu geldi çoçuk falan dedi bana. bende gereken cevabı vererek arkadaşı dumur ettim. sonuç eğer evinizde lido marka su varsa bence almayın artık,sonuçta sizin eve getirirlerken motorları pek umursamıyorlar sıkıştırıyorlar.
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

Motosikleti
    zx636r ninja
    Alıntı yasin_942 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugün lido marka su firmasının arabası tarafından en sol şeritde sıkıştırıldım ve temas de ettim motorumun sağ tarafı araça vurdu hızım 80 yada 90 dı omzumda da çarptı. durduk ağız dalaşı yaptık polisi aradım geldiler iki aracada baktılar hasar yok tutanağa gerek yok dediler. adam birde sıkıştırdığıyla kaldı yani. adamın telini aldım patronu geldi çoçuk falan dedi bana. bende gereken cevabı vererek arkadaşı dumur ettim. sonuç eğer evinizde lido marka su varsa bence almayın artık,sonuçta sizin eve getirirlerken motorları pek umursamıyorlar sıkıştırıyorlar.
    geçmiş olsun yasin sende bişey yokya şükürler olsun şerefsiz lido mudur dildomudur
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı v max adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    salı günü bende olurum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

heyt bee sende motorla gelir bize nal toplatır canımızı sıkarsın abi :D

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:43 ----------

Arkadaşlar bugün lido marka su firmasının arabası tarafından en sol şeritde sıkıştırıldım ve temas da ettim motorumun sağ tarafı araça vurdu hızım 80 yada 90 dı omzumda da çarptı. durduk ağız dalaşı yaptık polisi aradım geldiler iki aracada baktılar hasar yok tutanağa gerek yok dediler. adam birde sıkıştırdığıyla kaldı yani. adamın telini aldım patronu geldi çoçuk falan dedi bana. bende gereken cevabı vererek arkadaşı dumur ettim. sonuç eğer evinizde lido marka su varsa bence almayın artık,sonuçta sizin eve getirirlerken motorları pek umursamıyorlar sıkıştırıyorlar.
    Geçmiş olsun abi Allahtan sende bişi yok. Bizimkiler Lido alıyordu söyliyimde değiştirelim hemen gerek yok bugün sana yarın öbür gün bize Allah beterinden korusun

Motosikleti
    zx636r ninja
    Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heyt bee sende motorla gelir bize nal toplatır canımızı sıkarsın abi :D
    estafurullah
    320 den sonra ön takım titriyo gaz kesiyo
    lido yerine artık çeşme suyunu tercih edeceğim Yasin im senin gönlün olsun yeterki
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    teşekkürler emrah abi be berkay kimseyi ekmeğinden etmek istemem ama bana kazadan sonra yapılan davranışdan sonra böyle düşünmek zorunda kaldım bende hiç bir şey yok sadece 90 ile giderken küçük bir temas oldu. bu minübüs biraz pismiş sol tarafının tozunu aldım omuzumla
    soa ve v max bunu beğendiler.
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

Motosikleti
    zx636r ninja
    Allah beterinden korusun cümlemizi mübarek gün
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Salı akşamı iftardan sonra Karamürselde çay içme organizasyonu yapacağız uyan arkadaşlar buyursunlar.
    gene 1 listemiz olsun.
    1- soa
    2- v max
    3- mezit
    4- bpk
    5-
    6-

gelmek isteyen buyursun. hep beraber gideriz. (emrah abi sen biraz önden gider yolu kontrol edersin :D)
    v max bunu beğendi.

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    Alıntı v max adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    salı günü bende olurum

kardesim cok sevindim.sezonu ortalasanda kavustun motoruna. Artik koseye kadar bir tur verirsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------

Salu gunu soz verememekle birlikte gelmeye calisacagim.kizim biraz huysuzlaniyir bu ara. Cok fazla esimi yalniz birakmak istemiyorum
    v max bunu beğendi.

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Emrah motorun hayırlı olsun kardeşim...
    vallahi senin adına sevindim.. artık bi yarış tutarız senle

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emrah motorun hayırlı olsun kardeşim...
    vallahi senin adına sevindim.. artık bi yarış tutarız senle
    ya ybr ile yarışabilir mi yaaaa :D:D:D:D:D:... koray abi seninde değin şeye bak :D

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    benim ybr de full modifiye var berkayım..
    haftayada organizasyon yaparsanız 8-4 çalışıyoruz katılabiliriz

---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:20 ----------

Arkadaşlar herkese hayırlı iftarlar, sofraya çağırıyor bizimkiler.. Biraz sonra görüşmek üzere
    soa bunu beğendi.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    teşekkürler emrah abi be berkay kimseyi ekmeğinden etmek istemem ama bana kazadan sonra yapılan davranışdan sonra böyle düşünmek zorunda kaldım bende hiç bir şey yok sadece 90 ile giderken küçük bir temas oldu. bu minübüs biraz pismiş sol tarafının tozunu aldım omuzumla

dikkat et yasincim birde senin için üzülmeyelim , geçmiş olsun .... lakin ben hazır su almıyorum ama aklımın bir kenarına yazdım yinede

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Salı akşamı iftardan sonra Karamürselde çay içme organizasyonu yapacağız uyan arkadaşlar buyursunlar.
    gene 1 listemiz olsun.
    1- soa
    2- v max
    3- mezit
    4- bpk
    5-
    6-

gelmek isteyen buyursun. hep beraber gideriz. (emrah abi sen biraz önden gider yolu kontrol edersin :D)
    bende gelebilirmiyim ?
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

KomutanLogar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow 750 C4
    Neyse seni de davet edelim irfan usta.bakayım müsait olursam bende gelirim belki.

esirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650 K7+Ramzey 200 cross
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dikkat et yasincim birde senin için üzülmeyelim , geçmiş olsun .... lakin ben hazır su almıyorum ama aklımın bir kenarına yazdım yinede

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

bende gelebilirmiyim ?
    İrfan kardeşim bende geliyim manayla görüşürüz diyecem de iftardan sonra zor olur herhalde,ben gelene kadar çaylar soğur.
    piyanist_irf bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bende gelebilirmiyim ?
    Assolist olarak buyur abi ne demek :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler