Asıl ramazan buluşmasını yaparız elbet büyük 1 organizasyon konusu falan açılır onun. Ama salı akşamı gene gelenlerle bir iftar yapalım mı yada iftardan sonra bir buluşma.
Asıl ramazan buluşmasını yaparız elbet büyük 1 organizasyon konusu falan açılır onun. Ama salı akşamı gene gelenlerle bir iftar yapalım mı yada iftardan sonra bir buluşma.
sevgili hemşerilerim berkay salı günü demiş ben salı günü gelebilirim.. nerde ve nasıl buluşulacak belirleseniz oraya gelirim inşallah.. bu arada karamürsel olursa felan ii olur hani uzaktan felan gelcem ya...
salı günü bende olurum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
dün itibari ile benim motor grenajsız olarak hazırdır şükürler olsun bitti
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Tamam abi salı günü karamürselde iftar yada iftarda sonra çay içelim.
Arkadaşlar bugün lido marka su firmasının arabası tarafından en sol şeritde sıkıştırıldım ve temas da ettim motorumun sağ tarafı araça vurdu hızım 80 yada 90 dı omzumda da çarptı. durduk ağız dalaşı yaptık polisi aradım geldiler iki aracada baktılar hasar yok tutanağa gerek yok dediler. adam birde sıkıştırdığıyla kaldı yani. adamın telini aldım patronu geldi çoçuk falan dedi bana. bende gereken cevabı vererek arkadaşı dumur ettim. sonuç eğer evinizde lido marka su varsa bence almayın artık,sonuçta sizin eve getirirlerken motorları pek umursamıyorlar sıkıştırıyorlar.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
heyt bee sende motorla gelir bize nal toplatır canımızı sıkarsın abi :D
---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:43 ----------
Geçmiş olsun abi Allahtan sende bişi yok. Bizimkiler Lido alıyordu söyliyimde değiştirelim hemen gerek yok bugün sana yarın öbür gün bize Allah beterinden korusun
teşekkürler emrah abi be berkay kimseyi ekmeğinden etmek istemem ama bana kazadan sonra yapılan davranışdan sonra böyle düşünmek zorunda kaldım bende hiç bir şey yok sadece 90 ile giderken küçük bir temas oldu. bu minübüs biraz pismiş sol tarafının tozunu aldım omuzumla
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Allah beterinden korusun cümlemizi mübarek gün
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Salı akşamı iftardan sonra Karamürselde çay içme organizasyonu yapacağız uyan arkadaşlar buyursunlar.
gene 1 listemiz olsun.
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5-
6-
gelmek isteyen buyursun. hep beraber gideriz. (emrah abi sen biraz önden gider yolu kontrol edersin :D)
kardesim cok sevindim.sezonu ortalasanda kavustun motoruna. Artik koseye kadar bir tur verirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
Salu gunu soz verememekle birlikte gelmeye calisacagim.kizim biraz huysuzlaniyir bu ara. Cok fazla esimi yalniz birakmak istemiyorum
Emrah motorun hayırlı olsun kardeşim...
vallahi senin adına sevindim.. artık bi yarış tutarız senle
benim ybr de full modifiye var berkayım..
haftayada organizasyon yaparsanız 8-4 çalışıyoruz katılabiliriz
---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:20 ----------
Arkadaşlar herkese hayırlı iftarlar, sofraya çağırıyor bizimkiler.. Biraz sonra görüşmek üzere
dikkat et yasincim birde senin için üzülmeyelim , geçmiş olsun .... lakin ben hazır su almıyorum ama aklımın bir kenarına yazdım yinede
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
bende gelebilirmiyim ?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Neyse seni de davet edelim irfan usta.bakayım müsait olursam bende gelirim belki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)