Berkay dün topcase topcase dedik bugün koptu yolda fırladı ölümden döndüm vallahi . Nazar değdirdik
Mustafa Kemal ATATÜRK .
Yok ya iki şeritide tırlar kapatmıştı ben sağ şeritte önden gidiyordum hafif bayır aşağıya doğru giderken bir anda çat etti frene bastım hemen arkamdaki tır bana vurmamak için sola kırdı solundaki tıra çarpıyordu az daha sonra sekerek yanımdan geçen topcase vurdum sol elimle yolun kenarına attım bende fırlattım kendimi sağa . Çok şükür ne motorda nede bende bir sorun yok topcase'i aldığım yere götürdüm nedenine bakalım dediler . Geri alıp yenisini mi takarlar acaba ? Çünkü o yoldan yüzlerce topcase olan motosiklet geçiyor neden bir benim ki koptuki ?
Mustafa Kemal ATATÜRK .
Bi kere benimkide fırlamıştı vidadan çıkmış
Gençler kocaelide klimacı tanıdığı olan varmı? sıcaklardan bayılmadan klima almamız lazım.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
bu kappa yı almadan önce bizim motorda da çin malı vardı. alırken üstünde aldık motoru o adamda dedi çanta yolda giderken koptu parçalandı diye. Kronik problem denilebilir belki. Hele bide bizim mükemmel sarsıntısıyla paha biçilmez yollarımızı düşünürsek .. sana birşey olmadığına sevindim kardeşim Allah beterinden korusun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)