Vay vay vay, hemşerilerim buradaymış Koray 8-4. Bana sor Nihat kardeşim
Motorun bakımını yaptım bir binemedim kuzu gibi yatıyor cilasınıda yapmıştım napsak koray çaymı içsek Abi geçen gün 2 gün falan oluyor karamürseldeki beyaz sym 250 evonun ilanı vardı sahibindende sana söylicektim şimdi baktım satılmış çok temiz motordu 2011 1500 km de 7bin küsür istiyodu gitmiş motor.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Şimdi evo yu cilayı bırakalım.. yarın çay içiyormuyuz..
Birader ben müsaitim istersen şimdide içeriz.
Tamam o zaman listeyi yapalım...
Şu Karamürselde Ethem abinin götürdüğü bi yer vardı... Motorları park etmek içinde müsait bi çay bahçesi.. Son gittiğimiz yer..
Orası uyar mı ? Yoksa yeni bi yere mi gidelim... haydi izmit gençlik.. neredesiniz yaw
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:49 ----------
Tamam abi, buradan birlikte gideriz.. Zaten o saati bulur toplaşma.. Sen nasıl istersen farketmez.. 10 Dk otursan olur yani
Sen hele gel, ben seni zaten salmam
Karamürsel iyidir ethem abiyede yakın ordan evine geçer. Benim için sıkıntı yok bana uyar.
Liste
1-Koray
2-Nihat
3-Ethem abi
Benim için farketmez ama akşam iyi olur 6-7 nasıl?
Kardeşimde burada, onuda ekleyebiliriz. Muhtemelen gelecektir. Arzu ederse ben kendisine haber veririm, benden önce de size katılablir. Olmazsa birlikte geliriz. Güncel buluşma saat ve yerini son olarak tekrar belirlerseniz sabah ben işe gitmeden önce başlığa bakarım. Biraz yorgunum erken uyuyim bu gece..
Liste
1-Koray
2-Nihat
3-Ethem abi
4-Umut
Orası Ereğeli merkez sahilde herhangi bi çay bahçesi idi, ama ismini bilemiyorum. Bende aslında Erteli ye pek sık gitmem. Bence biraz daha nokta atış bi buluşma noktası tayin edelim. Daha sağlıklı olur. En azından bilmeyen bi arkadaş gelmeye niyetlenirse bi kaç kişiye sorarak zorlanmadan bulabilsin derim.
şimdi ben sizin o tarafları pek bilmiyorum ama, iskeledeki cafe yi herkes bulabilir kanımca...
Arkadaşlar ; saat 19,00 da karamürsel ışıklarıdan sağ dönüyorsunuz ve vapur iskelesine doğru dümdüz ilerliyorsunuz.. karşınıza çıkan cafede olacağız..
Ben uyuyorum.. Yarın sabah buluşma planımızın son şeklini görmek için bu başlığa işe gitmeden önce tekrar bakacağım. Yer ve saat. Görüşmek üzere.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
Yani o zaman toplaşma yerimiz Karamürsel vapur iskelesi diyebiliriz. Haydi bana iyi uykular Sizede hoş sohbetler kardeşlerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)