Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kocaeli - MT]

REKLAM ALANI
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen kaç kaçsın? evdeyim yeni girdim daha, yarın olabilir tabiki gölcük olmazsa
    Kanka ben 16,00 da evdeyim... Yarın bizim İzmitli motorcularla bi toplaşma durumu var.. Çay içeceğiz tanışacağız.. Bakalım iyi bir liste oluşturursak güzel olur..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kanka ben 16,00 da evdeyim... Yarın bizim İzmitli motorcularla bi toplaşma durumu var.. Çay içeceğiz tanışacağız.. Bakalım iyi bir liste oluşturursak güzel olur..
    Ben bu hafta içi buralardayım inş( gene bi aksilik olmazsa) buluşuruz Hatta pazar yol yapabiliriz müsaitsen.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Ben bu hafta içi buralardayım inş( gene bi aksilik olmazsa) buluşuruz Hatta pazar yol yapabiliriz müsaitsen.
    Kanka pazar çalışıyorum.. ama hafta içi full evdeyim...

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Vay vay vay, hemşerilerim buradaymış Koray 8-4. Bana sor Nihat kardeşim

Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Motorun bakımını yaptım bir binemedim kuzu gibi yatıyor cilasınıda yapmıştım napsak koray çaymı içsek Abi geçen gün 2 gün falan oluyor karamürseldeki beyaz sym 250 evonun ilanı vardı sahibindende sana söylicektim şimdi baktım satılmış çok temiz motordu 2011 1500 km de 7bin küsür istiyodu gitmiş motor.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Şimdi evo yu cilayı bırakalım.. yarın çay içiyormuyuz..

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Motorun bakımını yaptım bir binemedim kuzu gibi yatıyor cilasınıda yapmıştım napsak koray çaymı içsek Abi geçen gün 2 gün falan oluyor karamürseldeki beyaz sym 250 evonun ilanı vardı sahibindende sana söylicektim şimdi baktım satılmış çok temiz motordu 2011 1500 km de 7bin küsür istiyodu gitmiş motor.
    Vallaha o km ye bedavaya gitmiş. İşte para olacaktı ki. Ah.

Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Birader ben müsaitim istersen şimdide içeriz.

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Şimdi evo yu cilayı bırakalım.. yarın çay içiyormuyuz..
    Benim şu sana bahsettiğim cbf i olan arkadaşa yardım etmem gerekecek iş çıkışı, işimiz bittiğinde seni ararım henüz dağılmamış olursanız kısa bi süre yanınıza uğratım. Malum hafta sonu ve evde hanım bekliyor olacak. Fazla takılamasamda gelmek isterim.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Tamam o zaman listeyi yapalım...
    Şu Karamürselde Ethem abinin götürdüğü bi yer vardı... Motorları park etmek içinde müsait bi çay bahçesi.. Son gittiğimiz yer..
    Orası uyar mı ? Yoksa yeni bi yere mi gidelim... haydi izmit gençlik.. neredesiniz yaw

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:49 ----------

Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim şu sana bahsettiğim cbf i olan arkadaşa yardım etmem gerekecek iş çıkışı, işimiz bittiğinde seni ararım henüz dağılmamış olursanız kısa bi süre yanınıza uğratım. Malum hafta sonu ve evde hanım bekliyor olacak. Fazla takılamasamda gelmek isterim.
    Tamam abi, buradan birlikte gideriz.. Zaten o saati bulur toplaşma.. Sen nasıl istersen farketmez.. 10 Dk otursan olur yani
    Sen hele gel, ben seni zaten salmam

Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Karamürsel iyidir ethem abiyede yakın ordan evine geçer. Benim için sıkıntı yok bana uyar.

Liste
    1-Koray
    2-Nihat
    3-Ethem abi

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Karamürsel iyidir ethem abiyede yakın ordan evine geçer. Benim için sıkıntı yok bana uyar.

Liste
    1-Koray
    2-Nihat
    3-Ethem abi

tamam anlaştık, hadi bakalım gençlik... yarın saat kaç olsun kanka....

Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Benim için farketmez ama akşam iyi olur 6-7 nasıl?

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Benim için farketmez ama akşam iyi olur 6-7 nasıl?
    7 uygun , milletin işten çıkmasınıda göz önünde bulundurursak ....
    ama sadce yine biz buluşcaz galiba... neyse biz buradan yazalım belki gündüz veya geç saatlerde okuyan olursa iştirak eder...
    o zaman herkesin bildiği bi yer olsun...

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Kardeşimde burada, onuda ekleyebiliriz. Muhtemelen gelecektir. Arzu ederse ben kendisine haber veririm, benden önce de size katılablir. Olmazsa birlikte geliriz. Güncel buluşma saat ve yerini son olarak tekrar belirlerseniz sabah ben işe gitmeden önce başlığa bakarım. Biraz yorgunum erken uyuyim bu gece..

Liste
    1-Koray
    2-Nihat
    3-Ethem abi
    4-Umut

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Kardeşimde burada, onuda ekleyebiliriz. Muhtemelen gelecektir. Arzu ederse ben kendisine haber veririm, benden önce de size katılablir. Olmazsa birlikte geliriz. Güncel buluşma saat ve yerini son olarak tekrar belirlerseniz sabah ben işe gitmeden önce başlığa bakarım. Biraz yorgunum erken uyuyim bu gece..

Liste
    1-Koray
    2-Nihat
    3-Ethem abi
    4-Umut
    tama ethem abi, iyi olur... en son sen ben nihat birlikte iken gittiğimiz yer neresi idi.. orası güzeldi.. hemde tenha sessizdi.. orayı açık adres olarak yazarsan diğer arkadaşlarda iştirak etsin...

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    tama ethem abi, iyi olur... en son sen ben nihat birlikte iken gittiğimiz yer neresi idi.. orası güzeldi.. hemde tenha sessizdi.. orayı açık adres olarak yazarsan diğer arkadaşlarda iştirak etsin...
    Orası Ereğeli merkez sahilde herhangi bi çay bahçesi idi, ama ismini bilemiyorum. Bende aslında Erteli ye pek sık gitmem. Bence biraz daha nokta atış bi buluşma noktası tayin edelim. Daha sağlıklı olur. En azından bilmeyen bi arkadaş gelmeye niyetlenirse bi kaç kişiye sorarak zorlanmadan bulabilsin derim.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    şimdi ben sizin o tarafları pek bilmiyorum ama, iskeledeki cafe yi herkes bulabilir kanımca...

Arkadaşlar ; saat 19,00 da karamürsel ışıklarıdan sağ dönüyorsunuz ve vapur iskelesine doğru dümdüz ilerliyorsunuz.. karşınıza çıkan cafede olacağız..

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Ben uyuyorum.. Yarın sabah buluşma planımızın son şeklini görmek için bu başlığa işe gitmeden önce tekrar bakacağım. Yer ve saat. Görüşmek üzere.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

şimdi ben sizin o tarafları pek bilmiyorum ama, iskeledeki cafe yi herkes bulabilir kanımca...

Arkadaşlar ; saat 19,00 da karamürsel ışıklarıdan sağ dönüyorsunuz ve vapur iskelesine doğru dümdüz ilerliyorsunuz.. karşınıza çıkan cafede olacağız..
    Yani o zaman toplaşma yerimiz Karamürsel vapur iskelesi diyebiliriz. Haydi bana iyi uykular Sizede hoş sohbetler kardeşlerim.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Ben uyuyorum.. Yarın sabah buluşma planımızın son şeklini görmek için bu başlığa işe gitmeden önce tekrar bakacağım. Yer ve saat. Görüşmek üzere.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

Yani o zaman toplaşma yerimiz Karamürsel vapur iskelesi diyebiliriz. Haydi bana iyi uykular Sizede hoş sohbetler kardeşlerim.
    İyi gceler abi.. bende kaçar millet..

Yarın (cumartesi) saat 19,30 da Karmürsel Vapur İskelesinde buluşmak üzere.. Herkes davetlidir...
    KomutanLogar bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler