berkay seni gördüm akşam yada benzettim nil cafe de oturuyorduk biz.chopper cılar olarak.
Karadeniz - Giresun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------
Dünkü Yuvacık Gezimizden Biz Çok Mu Gezioz Ne... Ama Bi Ara Harbiden Kaybolduk Zannettim
Arkadaşlar pazar öğlenden sonra ben müsait olacağım %90. Şöyle mangallı, dumanlı, güneşli, fotoğraflı, çaylı, kahveli, ızgara tavuklu, köfteli yol yapalım mı?
selamun aleykum arkadaşlar bı motor var alacam yanlız 2006 da alınmış ama plaka cıkarılmamış faturası 2006 da kesilmis ben russat cıkaracam kaca mal olur bıde prosudur nasıl işler bılgısı olan varsa cevaplarsa sevınırım şimdiden cook teşekkur ederim saygılar. allah yardımcınız olsun
Burak Bey Üzgün Olarak Sölemek İsterim Ki Ben Denizli , Mangallı Güneşli ve Güneş Kremli Bi Plan Yaptım Maalesef
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
300 - 350 cıvarı tutar zannedersem ustam....
Ulan sansa bak ya, bize gezmeye zaman cikti, havada fitina cikti. Kara bahtim kor talihim
Zaten öyleyiz abi KPSS var diye zor dizginledim hatunu. Bugünde baya baya kaldırdı döndü gezdi elide yatkın çıktı valla beklemedzdim o performansı yakında onada bi ybr alıcaz gibi duruyor Kocaeli MT ye biri daha katılabilir:D.
Abi bizim yukarda 500m2 bi arsa var hemen kalıcı konutların yukarsında bigün cıkarız oraya mangala en azından yer bizim karışan görüşen olmaz. güzel 1 kilimi serdikmi yere 10 nurama mekan bugün bizde mangal yaptık orda.
---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:17 ----------
Aynen abi geçen bende gördüm kasabın karşısında peş oeşe 2 bisikletli geliyordunuz el kol yaptım ama fark etmediniz.
---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:20 ----------
Burak abi sen buzun üstünde gaz teli dondurmuş adamsın yağmur fırtına sana engel olmaması lazım :D :D :D :D....
Bence sen yeni bir motosiklet bak kardeşim,yenge ybr'ye el koyabilir
Dediğin mekan uygun olursa bir aksam yapalım,maksat muhabbet olsun
---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:30 ----------
Abi başımızın üstünde yerin var her zaman bekleriz seni bu taraflara.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)