race ci olmayanlar gelemiyo mu ???
race ci olmayanlar gelemiyo mu ???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
c.tesi istanbulda redbull air race var. erken dönebilirsem gelirim.
==============================
race sahibi olmayan arkadaslar alinmasin yaw,ben race kullaniom die race dedim,tabiki diğer makineleri kullanan arkadaslarlada bulusssak iyi olur,bence ctesi aksama 6 gibi outlet uyar,acikogretim sinavida bitmis olur ozamana kadar.ben 2 kisi gelirim loft arkadasimizi kafalarsam.evden 10 dk
okeyto ben gelebilirim o zaman saat ve zaman tam olarak kesinleşsin cumatesiye kadar gelebilirim kanımca
loft benimde arkadaşım mecbur gelcekkk.o zaman arkadaşlar c.tesi 6 da outletteyiz.her model ve sınıftan arkadaşlar gelebilir tabii..görüşmek üzeree...
cakalaz aktifsin sanırım.nerdensin??
outlette bankamatiklerin orda bulusalim,en merkezi yer orasimotorlu motorsuz farketmez...
arkadaşlar uzun bi aradan sonra herkese mrb,
ben yokken bayaa bi hareketlenmiş forumumuz
yeni gelen ark.lar hepiniz hoşş geldiniz
İstanbul da ufak bi kaza yaptım
geri zekalı karının teki giden taksinin sol kapısını açtı,yattım hemen sola motoru kurtardım ama arkamdaki hanım kızımızın dizinde patladı kapı!!!
bnm de dengem bozuldu uçtuk beraber!!!
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
Kardeşim Geçmişş olsun WaLLa ii yırtmışşsın
Neise bence de Kocaeli BaYaa coşşmuşş ARTık gezi felan düzenlemeye basladılar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşım büyük geçmiş olsun.. bras daha dikkat dicem ama senin suçun yokki hiçççç
ewet modifire bankamatiklerin orda buluşalım bencede tanıdıklarınada haber wer ...
bi loft u yuzyuze taniomona haber verdim amma istte gidecekmis aksam 8 gibi yetisebilirsem ararim dedi.bugun bi golcuk yolu yapip gazladik onla.ben acikogretim sinavindan cikinca bi orduevine ugrucam tras olup gelicembenim motor kirmizi beyaz R1 plakanın orta harfleri YZF.Bugun bi fenni muayeneye sokayim dedim aleti gecmis yila ait aldigim adamin trafik cezasi cikti 350ytl, yaptiramadim,daha aleti uzerimize alacaz.ne olacak bu benim halim bilemiorum...
Pazar gunu bence Merter e gitmeyecek arkadaslarla bi organizasyon cevirelim,sapanca kırkpınardaki küçükeve brunch a gidelim,ordan da sapanca göl kenarına çay içmeye ne dersiniz.
direkt okumadan yazmisim,fornando arkadasim gecmis olsun,kendimize heran dikkat etmek lazim,bizi gormeyen çok insan var yolda.
saolun arkadaşlar;
ama bnm sancım başka,bu havalarda motor yatıyo!!!
4 tekere kaldık walla
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
geçmiş olsun kardeşim. herkesin başına gelir sıkma canını.
bugün outlete gelmeye çalışcam. umarım bi terslik çıkmazda gelirim, tanışırız.
saat 18:00 ok. dimi.
evet 18 çift sıfırda bulusmak uzere simdilik hoscakalin.
bugunkü toplanma ve şehir içi turlama organizasyona katılanların ellerine sağlık.gusel bi gundü foto makinasini almayışımın eksikliğini cektim.diğer gruplardan bizim neyimiz eksik.8 kişi vardık dimi,fazla gazlayamadık ama olsun ilk tanisma olacak okadar,acemiliğimizi üzerimizden atmış olduk.önemli olan ilk buluşmaydı nasıl olsa arkasından diğer organizasyonlar da gelir.Bi daha millet foto makinanızı da mutlaka getirin...2 resim atsaydık fenamı olurdu.
bir dahakine biraz yol yapalım bence
evet arkadaşlar bende c.tesi gezi için herkese teşekkür ederim..8 kişi falandık ama daha kalabalık olabilirdik.bidahaki gezide inşlh daha fazla oluruzz..selamlarrr
bencede richyşehiriçi bozar biziii
ya arkadaşlar ; hiçbirinizde tlfn da mı yoktu... Fotolar nerde
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aslında buluşma falan olmadı çaktırma
arkadaşlar sizinle tanıştığıma sevindim.
ama bu buluşmaları sıklaştıralım bence.
gerçi gezinti işinde ben olamıyorum malum eh-li-yet yoooook.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)