Görmedim valla dün aksam hava ruzgarliydi ya pek basamadım ozellikle deniz kenarlari, bazen rüzgar öyle bir esiyorduki beni yan şeride savuracaktı resmen dedim İsmail bırak başka zaman denersin
Görmedim valla dün aksam hava ruzgarliydi ya pek basamadım ozellikle deniz kenarlari, bazen rüzgar öyle bir esiyorduki beni yan şeride savuracaktı resmen dedim İsmail bırak başka zaman denersin
Ne yapsak 1 çay mi içsek kış gelmişken içimizi mi ısıtsak??
Selam celiloğlu baktımda kimse cevap vermemiş ben seni forumlardan gezilerinden tanıyorum özelliklede raporlarını güzel cümlelerle süslemenden. gelelim senin gebze olayına ben kocaeli mt ile birebir tanışmamış olsamda bu forumu uzun zamandır takip ediyorum daha gebzeliye rastlamadım (belki vardır) ama sen enduroist sitesindekilere sorarsan daha iyi olur çünkü o tip motorların sahipleri genelde o sitede takılıyor ama tabiki bu benim görüşüm. Yardımcı olamadım ama selamının karşılığını vereyim dedim. Safranboluya selamlar.
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
Cumartesi aksam ustu sapanca mangal. Haydi millet silkelenin azicik. Gol kenarinda dogayla basbasa mis mis.. Beyaz beyaz kelebekler ucusuyormus oralarda belki goruruz, yanimiza caydanlik alalim kozde cay guzel olur
Onlar ottomans tı yanılmıyorsam abi. İzmitin kurtuluş günü için buluştular.
---------- Post added at 09:12 ---------- Previous post was at 09:10 ----------
Yavv ben bursada olucam cumartesi gene denk gelemedik güzel olurdu bi mangal ama başka zaman artık. Artık su kaynatmam moda oldu benimde :D
OOOOO mangal benim işim burak bey tamam ben geliyorum yazın benıde ama cay işi beni sarmadı iki bira çaksak daha iyi olur diyom ben
Benimde yarın aksam işten kacta çıkacağım belli değil soz vermeyeyim duruma göre katılabilirim
Merhaba arkadaslar dün aksam hali saha macı yaptık sol ayak bileğim burkuldu ayak şişti evde yatıyorum bilginize :(
geçmiş olsun ismail. var mı yapabileceğimiz birşey?
geçmiş olsun ismail kardeşş acil şifalar sana bizde burak beyle artık iş yerinde çay demler içeriz
Geçmiş olsun İsmail dikkat edin olum şu topla onarken bileklerinizi ısıtın biraz
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
maça son anda yetiştim zaten yasin motor olmasa maça da geç kalıyordum, direk sahaya girdim bayadır da oynamıyordum sonuç böyle oldu ama bugün biraz daha iyiyim topallamaya başladım
Selam arkadaşlar sizlerden tık yok ses var icraat yok valla. Spontane yaşıyoruz, günün özeti GİT-GEL ABANT 400KM
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
düzgün olum resimler girince çıkıyo bende sen nerelerdesin lan topitop gözükmüyon paso çalışıyosun yakındada evlenecen zaten
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)