s.a minnoşlar bizim kocaeli canlı ama ortada kimse yok
s.a minnoşlar bizim kocaeli canlı ama ortada kimse yok
a.s Koray haftaya pazar büyük bir organizasyon bekliyoruz senden şimdiden duyuruyu yapalım sonradan millet yan çizmesin
gelemedik bugün su kaynattık :D. (tabir çok güzelmiş.). Motorun hız sınırı nedir? yarın Sakaryaya okula gidicem sakarya yolunda radar oluyor sıkıntıya düşmeyelim ondan sonra :D.
ismail burada biraz ekibi toplayacaz.. sonra ana sayfaya konu açacam.. sonra gelsin motorcu kardeşler...
tüm izmiti toplamak lazım.. sezona damgamızı vuralım istiyorum..yoksa 5-10 kişi şimdi arasam toplanırız..ama tanımadığımız izmitli kardeşlerimizi tanıyalım,tel. alalım..bundan sonra ki gezilerde birlikte olalım
ohh evde de götürmüşündür sen mısırları , deseydin ben bugünkü istihkakımı aldım diye
hız sınırı 80-90km olması lazım radarın olduğu yeri biliyorsan o bölgeye yaklaşınca hızını düşürürsün.
hava soğutmalı makineye de su kaynattırdınya berkay sana helal olsun
aynen ya kocaeli topiğine takılmayan çok izmitli var forumda başka arkadaşlarla da tanışabilirsek daha iyi olur tabi sağlam bir organize gerekli
saat 1 gibi,ben yoktum abim denk gelmiş hemen durmuş yardım etmiş,bende ismail sandım çok korktum,kim acaba tanıyan eden yok mu çok merak ettim ne durumda şimdi
Karadeniz - Giresun.
Ses kesildi yine, neredesiniz ugur, berkay, beyaz kelebek?
ismail senin şu motoru görmedim yaw.. en son senle istanbula gazlamıştık galiba.. bi ara görüşelim
Merhabalar gençler nasılsınız?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
yok ya boş versene iyiki gidiyorum hayatımda ilk defa sabah 6 da mutlu kalkıyorum, 8deki derse mutlu gidiyorum. İlk defa küfretmeden yol yapıyorum Allahım bu motor ne güzel bir şey ne tatlı bir şeymiş ya valla resmen okula gitmeyi bile zevke çevirdi ya motorsuz geçen 5 senem yazıklar olsun
bu akşam dersten sonra biraz uğrayabilirim sahile. oralardamısınız millet
21:00 - 21:30 gibi gelmiş olurum sanırım.
Burak abi ile konuştum iskelenin orda buluşalım gelen buyursun gelsin
Nasılsınız abilerim bir yaramazlık yoktur umarım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)