vay benssiz gezii..
güzel bi tanışma oldu çok sıcak sohbet ettik herkeze teşekkürler.
arkadaşlar merhaba sıcak samimi bir ortam olmuş. nasip değilmiş tanışamadık. gezi planı yapalım değerli arkadaşlar. yuvacık gezisine katıldım ilk kez çok güzeldi.
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
Arkadaşlar değirmendere veya karamürsel taraflarında bi çay toplaşması yapalım.. Tüm kocaeli motorseverler olarak buluşalım.. bakalım kim varmış kim yokmuş.. sohbet eder çay içeriz.. aynı zamanda telefon numaralarımızı alır gezilerde topluca takılırız.. tanışırız.. zaman ve mekan olarak yer belirlemiyorum ama ufaktan konuşulmaya başlansın..herkesin müsait olduğu bi akşam üstü buluşabiliriz.. sanıyorum böyle bir buluşma için 2 saat herkes ayırabilir.. yanlız yanlış anlaşılmasın MT olarak değil, kocaeli motorseverler olarak buluşalım
Ben 2008 den beri arabda hiç çevrilmedim ilk defa polis durdurdu ama tüm evraklar tam olunca heyecanlı olmadı :D:D:D:D....
---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:24 ----------
Walla süper olur Koray abi. ben cumaya kadar kocaelinde değilim bursadayım bi aksilik olmazsa hafta sonu boşum bu hafta sonu yapılabilir. Burada internetim yok cumaya kadar giremeyebilirim nete. pazartesi salı yaz okulum var onun dısında bi ekstra olmazsa her akşam boşum bana her tarih uyar...
gençlik pazar günü sanıyorum akşam üstü herkes müsait olur. ona göre programı yapın bizde dostlarımıza haber uçuralım.. ev sahibi sizsiniz..
Arkadaşlar çoluk çocuk sahibi olan ve benim gibi 7 gün çalışanları da düşünerek akşam saati yaparsak sevinirim biraz yakın bir yere yol da yapabiliriz ya... azıcık rüzgar yiyelim.. şöyle kerpe falan olabilir veya düzgün güzel bir yol 1-2 saatlik.
Arkadaşlar merhaba kocaelide hafta sonları kiralayabileceğim bir motor kiralayıcısı varmıdır acaba. baktım motor alamıyorum sizlerle gezmek için bari kiralayayım bilgilendirirseniz
sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
Benim bildigim yok,istanbul'a gidiyor genelde kiralama isteyen onlardada buyuk makineler var
Pazar aksami nisan var bizim o yuzden katilamam ancak c.tesi yada cuma aksami olursa araniza katilabilirim
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Yer mekan konusunda ortak bi karara varılması lazım..? Herkes bi yer önerse..
Ben derim ki yukarı taraflar serin yerlere gidelim.. şehir gürültüsünden uzaklaşmak?
Yuvacık olur bahçecik olur, hatta yol olsun gidelim diyen varsa :D KARTEPE'ye bile gidilir..
Öneriler >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)