bir aksilik çıkmazsa kesinlikle kaçırmam
1) Uğur
2) Ahmet
3) Berkay
---------- Post added at 11:12 ---------- Previous post was at 10:53 ----------
Yalnız yer belirlendiği zaman izmitte falan olursa uğur abi haberleşelimde beraber gidelim uyarsa sanada
Bugün yarın bu liste iyice kabarmalı
Bana haftasonu hemen hemen her saat uyar,ister D.Dere'de oturup,denize karşı birşeyler içelim,ister daha farklı mekanlarda daha farklı birşeyler yapalım.
Berkay ben sana daha önceden dönecektim fakat hafta içi çok fazla işim çıktı,yeni halloldu,aramızda 100 metre yok,daha tanışamadık :(
saat 9buçukta evin önüne inerim sen geçerken takılırım peşine yerde belirleyelim gelen olursa çay bahçelerinin oraya mı geçeriz bu nostaljinin ordaki kafelere mi otururuz?? bana 2 side uyar
---------- Post added at 13:10 ---------- Previous post was at 12:59 ----------
Hocam bu akşam 10 gibi d.derede buluşucaz. Buyur gel işin yoksa
Bu akşam değirmendere'de yeni arkadaşlarla tanıştık. Sanırım sadece uğur'la berkay birbirini tanıyordu. artık Mt 'den 5 kişi daha tanıyor birbirini
Çayımızı, kahvemizi içtik sohbet ettik. Fazla iyi sohbet etmişiz zaten, tam çevirme çok yapılıyor iyi oluyor muhabbeti yaptık. dakika 1 gol 1 çay sonrası turumuzda çevirmeye girdik tabi hepimizin evraklar tam. Aramızda milli olanlar var değil mi berkay
eve dönenler belli oluyor onlar hala dondurma yiyorlar sanırım :D ben 24:00 'ten sonra balkabağına dönüştüğüm için dönmek zorundaydım.
Sen o plakayı tak bence 2 vidalık iş. Sonra daha büyük sorun olur.
çok keyifli bi geceydi anlaşılan çorbacılar harici
değirmendere team
on numara olmuş tebrikler
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Katılan herkese çok çok teşekkürler,müthiş keyifli bi akşam oldu. Umarım devamı gelir
Süper bir geceydi yeni tanıştığım herkese selamlarımı sunuyorum teşekkür ediyorum devamını diliyorum. Uğur Abinin dediği gibi bidahaki etkinliğimiz ramazanda olmasın . Katılan herkesin gaz koluna sağlık. Ve benm için ilk çevirmemle milli olduğum çok anlamlı bir gece :D.. gider ayak Polise hayırlı işler demeyeydim eyiydi yalnız
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)