Arkadaşlar Ne Zaman Gezi Organizasyonu Olacak.bilgisi Olan Varsa Lütfen Yazsin.
Arkadaşlar Ne Zaman Gezi Organizasyonu Olacak.bilgisi Olan Varsa Lütfen Yazsin.
bana uyar pazar günü olursa iyi olur kalabalık olusak daha bi keyifli olur..
ya arkadaşlar polise yakalandım dün. motoru bağladılar. A2 yok diye. bugün alcam inşallah. çooook üzgünüm.
geçmiş olsun dostum. ehliyetsiz olmaz
==============================
1 ay önce yazıldım ehliyete ama sınav ağustos da imiş mecbur beklicez çare yok
greenblack onurmu bağladı yoksa motorunu...ewet arkadaşlar 26_27 mayısta körfezde yarış war hepinizi beklerizz
ismini bilmiyorum ama ikna edemedim. tanıdığın varsa ismini söyleyelim yardımcı olda bidaha çekilmesin parka en azından. bide mahkemeye falan sevk ediyolar bisürü para ve uğraş.
slm arkadaşlar. ben de kandıra dayım yolu düşen beklerim. İmren lokantası çarşı içi kandıra
kandıraya arada ir yolum düşüyor gelince ugrarım tanışırız.
arkadaşlar havalar ısındı .
beklicezmi böle. biyerlere gidelim derim. ben yeniyim heniüz sizler bi program ayarlayın derim
izmitin neresindesin sen?
racing sahibi arkadaslar,haftasonları toplanip merkezde,aktiviteler yapsak,gezi de olabilir,drag da olabilir veya cafede sohbette,bence en kısa zamanda kocaeli racing kullanicilari bir araya gelmeli.siteye en sık takılan aramızdan kıdemli bir üye bu işi organize etmeyi üstlenip bizleri toparlarsa bu çok iyi olur kanımca.
izmit te olduğuma göre ben de katılabilirim herhalde.cbr 125 ten sonra 600cc alma niyetim var.izmit merkez serdar mah.
ArkadaŞlar Cumartesİ Saat 6 Gİbİ Outlet Centerda Toplanmaya Ne Dersİnİz??mesajlarinizi Beklİorum Ordan Bİ İzmİt Turu Yapariz.bİz 3 Tane Raceyle GeleceĞİz..herkesİ Beklİoruzz Selamlarr....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)