ve aleyküm selam
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
selam millet yasiyonuzmu?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Selamün Aleyküm, Hala burada bir buluşma düzenlenmemiş mi yahu
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------
Eylül 2011 de motoru aldık.. Daha bi buluşmaya denk gelemedik, Yok mu yakın tarihte bir organizasyon bizde gelelim, dolaşalım, cay icelim.. Kocaeli ETKİNLİK SENİNDE HAKKIN
arkadaşlar bende yeni farketttim KOCAELİ MT yi buluşalım dolaşalım tanışalım
Şimdi KOCAELİ MT kaç kişi ?
Yaz geldi uyanın kış uykusundan bakımlarınızı yapın..
motorlar hazır bekliyor bu mevsime bakım mı kalır :D.. Ayarlayalım bir buluşma bu hafta içinde
---------- Post added at 12:17 ---------- Previous post was at 12:14 ----------
hocam d.derede rodaj bitmez, basamıosun e5 e de çıkmak sıkıntı olabilir en güzeli yukarıya çıkacaksın her gün temiz 100km yol yapıyorum d.dere saraylı örcün o aşiyan tarafları Allah ne verdiyse yol bitene kadar :D
---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 12:17 ----------
Hocam izmitin neresinden bilmiyorum ama buyrun gelin d.dereye 1 yerden başlar en azından buluşmalar.
İZMİT merkezdeyim ben PAŞA 'da. bi 5-10 kişi olsakta birşeye benzese diye düşünüyorum
Kocaelinin motorcuları ölü ölü baksana tık yok :D
Etkinlikler var daha geçen hafta vardı. Arada sırada buluşup yol yaparız yeni arkadaşlarla da en kısa zamanda tanışmak üzere.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Motorun dişli sıyırdı galiba çalışmıyor sağlam scooter tamircisi bilen? Yaptırıp satıcam bezdim 1.5 senedir
Geçen hırsızlar çalmaya kalkmıştı düz kontak ile ayak marşını zorlamışlar baya, kabloları falan düzelttim el marsına basınca gırc gırc ses çıkıyor çalışmıyor
Vitesliye gecicem artık satabilirsem
Arkadaşlar aroramı satıyorum,ilgilenen olursa link burada...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87182898/detay
Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]
Haftasonu müsait olan arkadaşlar,abiler,kardeşler,oturup,tanışalım,biraz da turlayalım kısacası birseyler yapalım
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)