Tüh ya Ankarada olmasam kesin gelirdim hocam Pazartesi geliyorum bi aksilik çıkmazsa ondan sonra buluşup tanışmak dileğiyle..
Tüh ya Ankarada olmasam kesin gelirdim hocam Pazartesi geliyorum bi aksilik çıkmazsa ondan sonra buluşup tanışmak dileğiyle..
Arkadaşlar bir arkadaşıma 2007 2010 arası max 30.000 km de cbr 125r arıyorum varsa etrafınızda Temiz bir cbr bana ulaşın iyi forumlar
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
arkadaşlar kocaeli li olmak ayrıcalıktır kıymedini bilin dagı denızı birde keltepesi pişmaniyesi herseyiyle mehsur. agrı dagı varsa bizimde hamza dagı var.rizede yaylalar izmitte oda var izmitte yok yok karakaya suyu kırazdere barajı kayak tesisleri daha sayamadıgım bırsuru harıkalar.
İyi günler herkese. Önümüzdeki hafta bir gün buluşma ayarlasak Değirmendere'de böyle şans eseri denk gelmeyi beklemeden yada son andan yazılanı kaçırmadan. ben tatildeyim (yalnız suan ankara'dayım ) Pazartesi gelicem ddere'ye bana her gün ve her saat uyar size de uyan ortak bir zaman belirleyip buluşursak tanışmış oluruz ...
Berkay'ın da dediği gibi bir gün toplanalım,tanışalım,yeni katılan arkadaşlarımız veya Kocaeli Mt'yi uzaktan takip eden kardeşlerimiz,ağabeylerimizle tanışalım.
Değirmendere'nin yaz akşamları çok iyi olur,Seka Park halt yemiş yanında
Ben yaşıyorum diye demiyorum cidden güzeldir
O zaman gün ve saat belirleyelim genele uygun bir zamanda.
Mesela 6 Haziran çarşamba akşamı saat belirlenebilir.
Yada çalışan abilerimiz için sıkıntı olacaksa 8 haziran cuma akşamıda yapılabilir.
Eğer değirmendere de ayarlanırsa buluşma güzel olur. Değirmendere akşamı vazgeçilmez alışkanlık yapar :D
selamın aleyküm kocaeli mt... yarın gölcükteyim..saat 4,30-5,00 civarı .. müsait olan varsa gelsin..tanışıp koklaşalım....
Yuvacik gezisine kimse gelmiyormu buradan.sabah gidecegiz hatta ben giselere gitmeyi planliyorum
an itibari ile motorum temiz binilmeye hazır var mı değirmendere sahilde olan veya inecek 5066361205 telefon numaram eğer yakınlarda olan varsa görüşelim tanışalım...
---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:52 ----------
ben çıkıyorum heralde 3 4 saat takılırım buluşmak isteyen olursa telefonumu yazdım veya sahilde orda burda karşılaşırız elbet
beyler sıfır km Honda CB125E aldım,değirmenderede fıs fıs gezen beyaz renk GD plakalı CB benim haberiniz olsun =)
Karadeniz - Giresun.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)