merhaba aramıza hoşgeldin, tecrübeyi zamanla edinirsin dostum etkinlik olduğunda gölcük , değirmendere tarafından gelen arkadaşlarla beraber gelirsin alışırsın zamanla bana sorarsan anayolda araç kullanmak ara sokaklarda kullanmaktan daha kolay
selam , cbr hayırlı olsun bir önceki motorum du güzel makinedir memnun kalacağına eminim
Herkese selamlar. Yeni gelen arkadaşlar da hoş geldiniz. Yaw şu cbr250 çok aklımı çeliyo çok tatlı motor forumda biri tri colorunu yapmış manetler egzos falan çok fena olmuş motor. Neyse ismail biraz tecrübe edinsinde gt250r la onun yorumlarını bekliyorum.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
renk gelsin siteye
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
yeni makinam nasıl cumartesi aldım xc250 Kron 636 ya kardeş olur diye düşündüm değirmendere gölcük yaptım 2 kez tıpkı zzr1100 gibi akıyo mübarek
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Hoşbulduk. Aynen abi onu fark ettim şehir içi baya kasıyor. Evet Değirmendere ve çevresinde oturan abilerimiz varmış o güzel oldu .
---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:53 ----------
Hoşbulduk Abi.
---------- Post added at 12:59 ---------- Previous post was at 12:56 ----------
Hoşbulduk Abi. Evet Anayol kısmında sorun yoktu ama orada da yanımda eşlik eden araba vardı. Tek olmadıkça çıkarım ama daha tek başıma bir yerden bir yere gitmek gözümde büyüyor.
hoşbulduk herkeze teşekkürler...
wala bazan bisikletmi motorlamı gezyim kararsız kalıyorum bende. dün akşam evden çıktım arkalardan maşukiyeye akdar gidp geldim ..yağmurdada biraz ıslandık..
haftasonu kartepe zirvede çadır kampı yapmıştık ozamanda sıkı yağmur yedik... katılan varmıydı dernektenn dağcılıkfederasyonu planlamıştı..
".....İnancı özgür kılacağız çocuk. Bu yüzden kapatmadık mı tekkeleri, zaviyeleri.
Bu yüzden kaldırmadık mı hilafeti?...."
www.ciplakayakla. com da Kandıra/Bağırganlı ile ilgili yeni bir gezi/keşif yazısı: Bir Keşfin Anatomisi: Malkaya
Arkadaslar saat 23e kadar degirmendere sahildeyim. Motorumla geziniyorum.cay ismarlariz tanisalim diyenler nerdesiniz
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)