Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kocaeli - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne demek Yasin komutanım
    Uğur dün galiba senin motoru gördüm,değirmendere sahiline geldim olta atmaya düğün salonun alt tarafına saat :17:00 gibi...telinde yoktuki arasaydım seni.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rq7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba. Ben Berkay Kocaeli Değirmendere de oturuyorum. bende 1 2 ay önce motor sahibi olarak sizin aranıza katıldım. Yeni başladım motor kullanmaya deneyim konusunda 0 a yakınım Değirmendere içinde 150km kadar yol yaptım. Birkere ulaşlıya gittim motorla onun dışında anayol tecrübemde yok. Zamanla hepsi olur inşallah. yani izmitteki yada çevre yerlerdeki buluşmalara tek başıma gelebilecek deneyimim yok ama değirmendereye gelirseniz yolunuz düşerse buluşmak ve sizinle tanışmak çok isterim hepinizle.
    merhaba aramıza hoşgeldin, tecrübeyi zamanla edinirsin dostum etkinlik olduğunda gölcük , değirmendere tarafından gelen arkadaşlarla beraber gelirsin alışırsın zamanla bana sorarsan anayolda araç kullanmak ara sokaklarda kullanmaktan daha kolay

Alıntı sman80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar.. Bende 2buçuk yılara verdiğim motor sevigsine geri döndüm.. honda cbr 250r aldım .. fiyat çok etkili oldu almamda Kartepe sarımeşede otoruyorum. İş yerim İstanbul KArtal da..
    fırsat buldukça binmeye çalışıyorum..
    selam , cbr hayırlı olsun bir önceki motorum du güzel makinedir memnun kalacağına eminim

v max - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zx636r ninja
    Herkese merhaba. Ben Berkay Kocaeli Değirmendere de oturuyorum. bende 1 2 ay önce motor sahibi olarak sizin aranıza katıldım. Yeni başladım motor kullanmaya deneyim konusunda 0 a yakınım Değirmendere içinde 150km kadar yol yaptım. Birkere ulaşlıya gittim motorla onun dışında anayol tecrübemde yok. Zamanla hepsi olur inşallah. yani izmitteki yada çevre yerlerdeki buluşmalara tek başıma gelebilecek deneyimim yok ama değirmendereye gelirseniz yolunuz düşerse buluşmak ve sizinle tanışmak çok isterim hepinizle.
    Hoşgeldin Berkay aramıza zamanla tecrübe kazanırsın kazasız belasız

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

selamlar.. Bende 2buçuk yılara verdiğim motor sevigsine geri döndüm.. honda cbr 250r aldım .. fiyat çok etkili oldu almamda Kartepe sarımeşede otoruyorum. İş yerim İstanbul KArtal da..
    hoşgeldin cbr 250 yakışıklı makina hayırlı olsun
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Herkese selamlar. Yeni gelen arkadaşlar da hoş geldiniz. Yaw şu cbr250 çok aklımı çeliyo çok tatlı motor forumda biri tri colorunu yapmış manetler egzos falan çok fena olmuş motor. Neyse ismail biraz tecrübe edinsinde gt250r la onun yorumlarını bekliyorum.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    renk gelsin siteye
    v max ve KomutanLogar bunu beğendiler.
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

Motosikleti
    zx636r ninja
    Alıntı yasin_942 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maşallah Yasinim göz banyosu yaptım sayende
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Alıntı v max adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maşallah Yasinim göz banyosu yaptım sayende
    abi sıra sende
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

Motosikleti
    zx636r ninja
    yeni makinam nasıl cumartesi aldım xc250 Kron 636 ya kardeş olur diye düşündüm değirmendere gölcük yaptım 2 kez tıpkı zzr1100 gibi akıyo mübarek
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    selamın aleyküm minnoşlar..
    v max ve KomutanLogar bunu beğendiler.

Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamın aleyküm minnoşlar..
    hoş geldin panpişşş
    KomutanLogar bunu beğendi.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoş geldin panpişşş
    hoşbulduk kanki.. naber nasılsın.. bu aralar çok yoğunsun bi gezemedik yahu..

Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    hoşbulduk kanki.. naber nasılsın.. bu aralar çok yoğunsun bi gezemedik yahu..
    sorma koray ya 2 gün geliyorum zaten onda da bir iş çıkıyo başıma gezemiyorum. Artık bu hafta sonu bişiler yapalım mudanya falanmı yapsak

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Hoşgeldiniz
    Sizin gezi yazınızı okumuştum,eğer o Değirmendere-Ulaşlı yolunda sıkıntısız kullandıysanız,her yerde kullanırsınız.

Sizlerde hoşgeldiniz,safalar getirdiniz..

Alıntı Ahmet N. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uğur dün galiba senin motoru gördüm,değirmendere sahiline geldim olta atmaya düğün salonun alt tarafına saat :17:00 gibi...telinde yoktuki arasaydım seni.
    Abi keşke haberim olaydı,ağırlamak isterdim seni

soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı rq7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba aramıza hoşgeldin, tecrübeyi zamanla edinirsin dostum etkinlik olduğunda gölcük , değirmendere tarafından gelen arkadaşlarla beraber gelirsin alışırsın zamanla bana sorarsan anayolda araç kullanmak ara sokaklarda kullanmaktan daha kolay
    Hoşbulduk. Aynen abi onu fark ettim şehir içi baya kasıyor. Evet Değirmendere ve çevresinde oturan abilerimiz varmış o güzel oldu .

---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:53 ----------

Alıntı v max adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin Berkay aramıza zamanla tecrübe kazanırsın kazasız belasız[COLOR="Silver"]
    Hoşbulduk Abi.

---------- Post added at 12:59 ---------- Previous post was at 12:56 ----------

Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldiniz
    Sizin gezi yazınızı okumuştum,eğer o Değirmendere-Ulaşlı yolunda sıkıntısız kullandıysanız,her yerde kullanırsınız.
    Hoşbulduk Abi. Evet Anayol kısmında sorun yoktu ama orada da yanımda eşlik eden araba vardı. Tek olmadıkça çıkarım ama daha tek başıma bir yerden bir yere gitmek gözümde büyüyor.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    sorma koray ya 2 gün geliyorum zaten onda da bir iş çıkıyo başıma gezemiyorum. Artık bu hafta sonu bişiler yapalım mudanya falanmı yapsak
    panpiş rota neresi bilin mi... yalova-gemlik-armutlu-mudanya-izmit... hafta sonu bi sorun çıkmazsa buraları gezelim .. ok

Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    panpiş rota neresi bilin mi... yalova-gemlik-armutlu-mudanya-izmit... hafta sonu bi sorun çıkmazsa buraları gezelim .. ok
    ok panpa cuma akşamı izmitteyim herzamanki gibi. havada sıkıntı olmazsa çıkalım

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    ok panpa cuma akşamı izmitteyim herzamanki gibi. havada sıkıntı olmazsa çıkalım
    panpiş cumartesi tatil olma ihitimalim var, inş. banada uyarda güzel bi gezeriz..

Motosikleti
    CBR 250r
    hoşbulduk herkeze teşekkürler...
    wala bazan bisikletmi motorlamı gezyim kararsız kalıyorum bende. dün akşam evden çıktım arkalardan maşukiyeye akdar gidp geldim ..yağmurdada biraz ıslandık..
    haftasonu kartepe zirvede çadır kampı yapmıştık ozamanda sıkı yağmur yedik... katılan varmıydı dernektenn dağcılıkfederasyonu planlamıştı..
    ".....İnancı özgür kılacağız çocuk. Bu yüzden kapatmadık mı tekkeleri, zaviyeleri.
    Bu yüzden kaldırmadık mı hilafeti?...."

Motosikleti
    Honda CBR 250
    www.ciplakayakla. com da Kandıra/Bağırganlı ile ilgili yeni bir gezi/keşif yazısı: Bir Keşfin Anatomisi: Malkaya
    rq7 bunu beğendi.

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    Arkadaslar saat 23e kadar degirmendere sahildeyim. Motorumla geziniyorum.cay ismarlariz tanisalim diyenler nerdesiniz
    soa bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler