slm körfez mt....
Aleyküm selam koray nerelerdesin napıyon
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
bilader sehir gebze demissin ben 81 den sonra plaka verildigini duymadım kusura bakma plaka kac gebze sehrinin
selamun aleyküm kocaeliiii............ara sıra uğrayın bana yaw,irfan abiniz kadar olamıyorsunuz yuhhholsun sizin gibi kocaelililere
slm millet yaz geldi ama sesiniz çıkmıyor hiç? Koray birader nerelerdesin sen yaşıyonmu banlatmadınmı kendini
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
beyler belki bana "ne yaptın sen keşke japon alsaydın" diyebilirsiniz ama 2012 gt 250r için kapora verdim önümüzdeki hafta içi motoru teslim alacağım inşallah
sıfırmı aldın ismail? hayırlı uğurlu olsun ne renk kaç lira
İyi geceler arkadaşlar napıyonuz ben topralnadım kzadan sonra tekrar devam işimizi yapıyoruz bütün gün yollardayım
Asla pes etme !
cbr dan sonra bide gt250r ı dene bakalım ikisinde kullanıcak biri olarak çok merak ediyorum yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum.
hayırlı uğurlu olsun. GT250R kullanmış,küçük çapta mod. yapmış, komple motor söktürmüş rektefe yaptırmış,sibop ayarı işiyle vs çok uğraşmış biri olarak sıfır almanın senin için büyük avantaj olduğunu söylemeden geçemicem. ama çok dikkatli rodaj yap ve kendine usta diyen kasaplardan uzak dur.
benimde aklımda sıfır 250R var bakalım kısmet =)
Karadeniz - Giresun.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)