arkadaslar ben bırtane mobilet toplat mayı dusunuom nekadara mallolur b
arkadaslar ben bırtane mobilet toplat mayı dusunuom nekadara mallolur b
S.A kocaeli mt.nassınız bakalım,
ses soluk kesilmiş hadi çıkarın motorlarınzıda egzoslarınızın kurumu açılsın
ismail çok geçmiş olsun,nasıl oldunuz kaza izleri kayboldumu.
Motor perte çıkmış,hayırlı diyelim,inşallah güzel bir motor denk getirisin.Racing makine almanı tavsiye etmiyorum,büyük lafı dinle naket al..
Naked kullanım rahatlığı,oturuş pozisyonu gibi bir çok artısı var,yola daha iyi odaklanıyorsun,dikkatin artıyor,kaza anında bile manevra kabiliyeti daha yüksek..Sen bunu bi düşün derim.
selam arkadaşlar,motorunu satan yada satmayı düşünen var mı aranızda? bu aralar scooter yada kross motosiklet bakıyorum tanıdık birinden almak iyi olur.
Karadeniz - Giresun.
yarısını sigortadan aldım koray tamamını alamadım kalan kısım içinde sigorta motoru birine satmış, elemanı bekliyorum bugün yarın diye sallayıp duruyor gelse parayı alıp motoru ona devredeceğim.inazuma ya ısınamadım be kanka bir de sezonu boş geçmek istemiyorum inazumanın ne zaman geleceği belli değil
sağol ahmet abi iyiyim çok şükür kazayı unuttum gitti artık nakedin artıları konusunda haklısın ama bizde de maalesef bir racing sevdası var bu uğurda b.k yoluna gitmezsek iyi.aslında büyük cc nakedlar hoşuma gitmiyor değil ama şuan hem nakitim hemde tecrübem buna yeterli değil kafamda yine bir 250cc racing var kısmet bakalım.bu arada senin makine de hayırlı olsun abi hondacı olmuşsun
s.a .. ismail naber kardeşim.. peki ne düşünüyorsun ..senin aklında kesin bişeyler var ozaman
merhaba arkadaşım bende Körfezde otoruyorum. ilandaki motor ilgini çekermi belki sana küçük gelebilir ama bilemem tabi
İlan No 83445232
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3445232/detay/
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
slm arkadaşlar bende karamürselde oturuyorum
Herkese merhaba,
Bu hafta arkadaşlara bir yuvacık turu yaptık sonrasında da değirmendere sahil günbatımı 1-2 foto paylaşmak istedim. Havalar güzelleşti azıcık gezelim değil mi?
birde ben anlamıyorum yolda gördüğüm birçok arkadaşa korna çalıyorum bir sellektör yapıyorum. Kimse tepki göstermiyor. Yoksa banamı denk gelmiyor? Yoksa sadece biniyor mu bu adamlar?
D.dere'de mavi zc skutera denk gelirseniz durdurun,bi çay ikram edelim
Nabıyonuz beyaa yarın dolaşmya çıkan çıkmaya niyeti olan varmı?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
kocaeli mt herkez motor üstünde anlaşılan gezi etkinlik birşeyler var mı
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)